Dokaz ljubavi

• Začetnik teme Začetnik teme Borg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
dokaz ljubavi?

kazzu da mushkarci dokazuju ljubav seksom.
to im je najlakshe i najjasnije.

a ja, stvarno imam neka ochekivanja.
ponekad sebe iznenadim onim shto ochekujem.
ali ne razocharam se ako moram da kazzem shta ochekujem, da bi ih on ispunio.
moj chovek nije vidovit i ne baca pasulj.

Da dodam, naveci dokaz ljubavi je kad padnem, a on mi pruzi ruku. Kad bi vecina uhvatila straftu, on ostaje tu. To je ljubav. :P
Kakav bre sex, svako moze da te krese, to je najmanji problem.

maki, si procitala vest? eto zasto nismo hteli da se podvijemo toj osovini zla predvodjenoj engleskom i amerikom!!! ua, ua... zainat cu da zatvorim dve kladionice svojim dobicima i na taj nacin dam mali doprinos borbi protiv globalizma...
http://www.blic.co.yu/sport.php?id=36272
p.s. jel mogu ja da kazem kako je izgledalo? kao da njemu dobro ide a da ti ne mozes da ga razumes zato sto tebi ne ide dobro pa zato dolazi do blagog mimoilazenja u vasoj konverzaciji...

dokaz ljubavi?

kazzu da mushkarci dokazuju ljubav seksom.
to im je najlakshe i najjasnije.

a ja, stvarno imam neka ochekivanja.
ponekad sebe iznenadim onim shto ochekujem.
ali ne razocharam se ako moram da kazzem shta ochekujem, da bi ih on ispunio.
moj chovek nije vidovit i ne baca pasulj.
e,to...ako me nesto nervira onda su to ljudi koji su shvatanja da ti mozes da gledas u pasulj i znas sta ocekuju i sta im smeta...ne da se ne razocarama kada moram da kazem sta ocekujem nego mi je to najnormalnije,bas kao i kada moram da kazem sta mi smeta...ah,kako bi odnosi i veze bili jednostavniji kada bi vecina shvatila tu prostu potrebu da kazu sta ocekuju i sta im smeta...:|

pa mislila sam da je moglo to da znači, rikane..
al nekako nisam očekivala od džordžija da se posluži tim sredstvima
=I

edit: vidi, stvarno je to značilo.
ok 3 put ura za džordžija i njegov sjajni ljis život.
za razliku od parkinog koji je.. kako beše džordži.. teorijski =(

i da,opasno me nervira ono kada nekome nesto smeta,ali ti to iz samo njima poznatih razloga precute,pa onda kada ti skrenes paznju na nesto sto tebi smeta oni se tada sete pa izgovore onu cuvenu recenicu "pa i meni je kod tebe smetalo to i ti pa ti nisam rekao/rekla"....:shock:

Kad sam rekao podrzumeva..to sam mislio na neke navedene primere ocekivanja..a ja bez tih primera ne bih ni bio u vezi..znaci ne postoji buducnost sa tom osobom ako tih podrazumevanih primera nema.

a, taki, jel znas sta jos moze da iznervira? kad kazes sta ti smeta, a taj neko ne promeni nista iako si ti promenila (il' se svojski potrudila, to se isto racuna) nesto sto ti je rek'o da mu smeta... sto bi rekli ovi nasi... frustrirajuce... kao situacija da su izbacili spaniju samo zato sto engleska nije bila dovoljno dobra da se plasira bez lagarija i namestanja...

nasha kafanska machka kao dokaz ljubavi donese misha kojeg je ulovila i ostavi na pragu kafane.
ali ga ne pojede, svejedno ochekuje da joj sipamo onu fabrichku hranu.
a ne zzelim da ulazim koliko je "higijenski" stavljati misha pred ugostiteljski objekat.
ali, shta mika zna o propisima?

@rile
uopshte nisam prochitala tu vest...
eh, ti shpanci...
ja sam mislila da se takve stvari deshavaju samo nama.
zzivot u zabludi.
ochi si mi otvorio. :D

a pa jeste rile,slazem se sa tobom,ali da bi covek znao sta da menja moras mu reci sta ti smeta..e sada koliko moze i hoce da poradi na tome to je druga stvar,ali da moze da iznervira-moze,mozda vise nego ona moja prva navedena situacija...ustvari to moze i da zaboli...

Nije poenta da li sam u pravu..ne razmisljamo isto..nemam hc varijante veza..takodje ne ispravljam krive drine..kao juce gde me tara skapirala da je zezam na temi o mackama..a ja sam bio ozbiljan i trazio da se tema zakljuca..rekla je sta misli i kraj price.

e maslačak, imala ja poznanike vegetarijance, al iz ideoloških, ne zdravstvenih pobuda. i oni su imali čopor životinja i njima je maca svakodnevno donosila poklon, miša il ptičicu.
joj kako su oni patili =)

Back