- Poruka
- 18.738
evo odlazim malo da se provozam necu vam smetati
zene moje mile ponizno se izvinjajem necu vishe nikad
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U tome je tvoj problem..to nisam ni pomislio..malo sam iskusniji od toga..samo si promenila pricu ovde..dvolicna..to nikad ne bih ovde izneo..samo da smiris malo strasti.
Ne razumem te. Ne znam o kakvoj dvoličnosti govoriš. Ne razumem šta si ti u svojoj glavi uredio tako da sve to zaključiš. Ali dobro, ti valjda znaš, a najvažnije je da ti znaš o čemu govoriš. Meni je žao što sam morala da te uopšte upoznam, pa makar i samo preko neta. Kako hoćeš, ja sam dvolična, a ti si loš čovek. I da završimo komunikaciju. Najbolje je.
zar tako o našem slatkom Georgiju? :shock:Meni je žao što sam morala da te uopšte upoznam, pa makar i samo preko neta. Kako hoćeš, ja sam dvolična, a ti si loš čovek. I da završimo komunikaciju. Najbolje je.
zar tako o našem slatkom Georgiju? :shock:![]()
hahahaSujeta je cudo..ali necemo ruzno o nasoj dragoj trecoj..samo su prve dve bitne![]()

hahahapa jes prva je prva .
.a koja je prva georgi? 8)![]()
...e, onda necu da se igram....:mad:
...˝vrati mi moje krpice˝....itd.:rolleyes:
evo odlazim malo da se provozam necu vam smetati
Нисам рекао да се не бих играо с тобом...
Muškarac dokazuje ljubav tako što ženu vara samo jednom nedeljno! 8-)
Muškarac dokazuje ljubav tako što ženu vara samo jednom nedeljno! 8-)
a zena tako sto skuplja bolestine po komsiluku
Sta vam je najveci dokaz ljubavi i da li ga uopste trazite?
Sta tacno cinite da bi se osoba pored vas osecala voljenom? I sta tacno ocekujete ili da li uopste nesto ocekujete?ops:

Eto, lepo ja rekoh!...uh, ja onda previshe volim u tom mushkom smislu....:rolleyes:
Kad mi skuva ruchak..i ne natera me da ga pojedem kao dokaz ljubavi jer zna da nema pojma da kuva.
Chinim sve shto nije blam ako naslutim da se trazi.
Ne ochekujem nishta sem lepog ponashanja i kutjnog vaspitanja!
Hej, barem je od nekoga koga poznaje.a zena tako sto skuplja bolestine po komsiluku

mnogo ocekujes