Dokaz ljubavi

• Začetnik teme Začetnik teme Borg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U tome je tvoj problem..to nisam ni pomislio..malo sam iskusniji od toga..samo si promenila pricu ovde..dvolicna..to nikad ne bih ovde izneo..samo da smiris malo strasti.

Ne razumem te. Ne znam o kakvoj dvoličnosti govoriš. Ne razumem šta si ti u svojoj glavi uredio tako da sve to zaključiš. Ali dobro, ti valjda znaš, a najvažnije je da ti znaš o čemu govoriš. Meni je žao što sam morala da te uopšte upoznam, pa makar i samo preko neta. Kako hoćeš, ja sam dvolična, a ti si loš čovek. I da završimo komunikaciju. Najbolje je.

Ne razumem te. Ne znam o kakvoj dvoličnosti govoriš. Ne razumem šta si ti u svojoj glavi uredio tako da sve to zaključiš. Ali dobro, ti valjda znaš, a najvažnije je da ti znaš o čemu govoriš. Meni je žao što sam morala da te uopšte upoznam, pa makar i samo preko neta. Kako hoćeš, ja sam dvolična, a ti si loš čovek. I da završimo komunikaciju. Najbolje je.

Los covek je kao sto si ti..ovde seruckas i pricas svasta..pravdas se sa razlogom..ne znas ni sta pises..sujeta.
Nikoga ljigavo ne napadam i sve sto kazem stojim iza toga..ne menjam pricu svakih 5 minuta!

... veliki dokaz ljubavi bio je abdiciranje prestolonaslednika krune Velike Britanije u ime ljubavi.Naime, Edvard VIII je abdicirao i prepustio presto zbog toga sto njegova voljena, Wallis Simpson, nije u to vreme, nikako mogla zbog njegovog polozaja da mu postane zakonita zena. To je, priznacete, dokaz ...

Sta vam je najveci dokaz ljubavi i da li ga uopste trazite?
Sta tacno cinite da bi se osoba pored vas osecala voljenom? I sta tacno ocekujete ili da li uopste nesto ocekujete? :oops:

Kad mi skuva ruchak..i ne natera me da ga pojedem kao dokaz ljubavi jer zna da nema pojma da kuva.:heart:
Chinim sve shto nije blam ako naslutim da se trazi.
Ne ochekujem nishta sem lepog ponashanja i kutjnog vaspitanja!

Back