Dokaz da su Srbi i Rusi isti narod?

Srbi odavno svojatate mnoge narode ne samo Crnogorce.

Sad je vrijeme da Rusi svojataju Srbe. Vi ste ionako odbjeglo rusko pleme 😂
Pa dobro, kad jednom dođe Rusija bar ćemo da malo popričamo sa susjedima, počev od vas Dukljana i Montenegrina i vaše albanske sabraće.

U tom slučaju bar Srbiji ne bi pretila opasnost od nestanka i Srbima od iščezavanja, što nam neki iz okoline tako žarko žele.

Poslednja izmena:
Боже ме сачувај!
Jednostavno je donešena odluka da se jezik približi ruskom da bi se izbeglo potpuno pokatoličsvanje, unijaćenne i nestanak u katoličkoj Austriji.

Slavjanoserbski jezik je definitivno daleko bliži ruskom nego Vukov jezik, a Vukov jezik je onogućio stvaranje tzv “Jugoslavije” i sve katastrofe koje su nas zadesile zbog nje.

Које су то територије? И како се та територија у реалном времену звала?
Азијска Сарматија

Ptolemy_Cosmographia_1467_-_Central_Russia_and_Sarmatia.jpg

Боже ме сачувај!
Није први пут да Захарова говори о стварима о којима је само издалека чула – али овде морамо признати – њено мишљење се донекле поклапа са Абајевовим. Срби не могу бити руско племе, јер у 7. веку није било руских племена, на територији данашње Русије постојала су балтословенска, скандинавска, угрофинска, сарматска, аланска и монголска племена.
Друга ствар – то није било Јaн, већ Јернеj Копитар, који је био заправо аустријски агент.
Вук је српско-бугарски агент. Већ сам објаснио зашто пре 2 године.
Друга будлаштина је што су Срби говорили славеносрпски. Па није то вернакулар, то је руски црквенословенски, варијација касне новомосковске редакције.

Poslednja izmena:
Није први пут да Захарова говори о стварима о којима је само издалека чула – али овде морамо признати – њено мишљење се донекле поклапа са Абајевовим. Срби не могу бити руско племе, јер у 7. веку није било руских племена, на територији данашње Русије постојала су балтословенска, скандинавска, угрофинска, сарматска, аланска и монголска племена.
Друга ствар – то није било Јaн, већ Јернеj Копитар, који је био заправо аустријски агент.
Вук је српско-бугарски агент. Већ сам објаснио зашто пре 2 године.
Друга будлаштина је што су Срби говорили славеносрпски. Па није то вернакулар, то је руски црквенословенски, варијација касне новомосковске редакције.
Наравно, нигде у руским медијима не налазим такве изјаве, а чак и ако је Захарова само једна од причајућих глава ВВП-а, све мирише на лажњак.

Jednostavno pitanje - zasto se prvobitna Srbija zvala Raska
Prvobitna Srbija se zvala - Srbija. Raška je jedna od lokalnih kneževina koje kasnije nastaju.

a prestonica Ras?
Od Arse, nekadašnjeg rimskog grada na tom mestu.

Kao sto je poznato, Rusija se na ruskom kaze "Rasija". Dakle razlika izmedju Rasije i Raske nije veca nego izmedju Srbije i Srpske.
Po toj logici je onda Moravska despotovina češka jer imaju svoju Moravsku...

Ukratko Srbi i Rusi su dva različita naroda kako sada tako i u ranom srednjem veku.

Deretic lepo objasnio - istorija Srba i Rusa obuhvata period od praistorije do devetog veka. Do devetog veka Srbi i Rusi imaju zejdnicku istoriju.
Pogledajte prilog 1472008
Naravno.

Čak su se i Deretić i ekipa osetili pomalo licemernim da budu tolike godine na platnom spisku FSB-a a da tvrde da su i Rusi potekli od Srba.

Tako da su našli kompromisno rešenje.

Jednostavno pitanje - zasto se prvobitna Srbija zvala Raska a prestonica Ras? Kao sto je poznato, Rusija se na ruskom kaze "Rasija". Dakle razlika izmedju Rasije i Raske nije veca nego izmedju Srbije i Srpske.

Dio Srbije se zvao Raska jer su se tako zvali stjenoviti i planinski predjeli. Na primjer, ceski naziv za Austrijance je Rakusko, bivsi naziv za Dubrovnik sagradjen na liticama stjena je Ragusa ili Rausa. Od iste rijeci je i Lausa u nekim izgovorima, pa dakle i Luzice, i naselja kao Lustica i Listica.

Jednostavno pitanje - zasto se prvobitna Srbija zvala Raska a prestonica Ras? Kao sto je poznato, Rusija se na ruskom kaze "Rasija". Dakle razlika izmedju Rasije i Raske nije veca nego izmedju Srbije i Srpske.
апсолутно ниђе везе
Фуџи јама - српска планина у Јапану (чуо сам ово од Србенда и то не српска јама него планина)
:eek:

апсолутно ниђе везе
Фуџи јама - српска планина у Јапану (чуо сам ово од Србенда и то не српска јама него планина)
:eek:
Имаш и Сербал Џебел, Српску Планину у Саудијској Арабији.

https://sr.wikipedia.org/sr/Сербал_(планина)

Е мој брајко, после кажу Академик Деретић био ,,луд", како да није.

Back