Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 28.715
Велики Друг Денг Сјаопинг је слао тенкове!
Pogledajte prilog 1659990
Да то није урадио, Кина би пропала!
Pa ti pali svog tenkica:
https://vm.tiktok.com/ZMk6fFYT5/
...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Велики Друг Денг Сјаопинг је слао тенкове!
Pogledajte prilog 1659990
Да то није урадио, Кина би пропала!
Председник Вучић је свој живот везао за Србију и никада је неће издати или напустити! Није он Асад или неко њему сличан!
Преузео је Србију која је била на коленима.
Од ње направио Феникса.
Трпео најгоре нападе опозиције, на децу, родитеље.
Трпео људе из своје околине који су користили позиције само за своје личне интересе не хајући за опште добро а ћутали кад је било густо.
Pogledajte prilog 1659989
То су све лажи!Istina...
1) Kad je Srbija 1999. ginula protiv NATO-a, on je useljavao u dobijeni stan na NBG...
2) Kada je te 1999 dobio dojavu od Mi6 gazdi da ipak ne dodje na snimanje u RTS...RTS je bombardovan i pobijeni novinari i obicni radnici...a gle cuda...bas on izbegao "slucajno"...
"Slucajno", kao kolega mu zapadni spijun provokator Seselj, koji "slucajno" zapali u Hag pred atentat na Djindjica...da ima alibi kad njegovi Mi6 NDH Zemunci...ubiju Djindjica...
I jos tada kao glumi Babu Vangu sa recima "Bice krvavo u Srbiji"...
Pa naravno da znas kad si deo operativne Mi6/CIA/MOSAD mreze koja sve isplanirala...
Seselj i Vucic...su ti "srpska" verzija Mi6/CIA/MOSAD kontra operativaca Osame, Bagdadija i Golanija...
Njih dva su bila nama podmetnuto kukavicije jaje...koji su glumatali i karikirali nekakve Srbende...kao sto su ova trojica izigravala neku dzihadli planetu...
...
To je Nebeska Srbija koju on prodaje!
A on evo kaze da samo dok je ziv ce biti u Srbiji, a posle pali preko...
...
Postali juniori, ali ovde se misli na seniore.Ali ali Srbija je postala prvak svijeta u fudbalu 2015 godine znas Srbin... mukice![]()
Postali juniori, ali ovde se misli na seniore.
A onda su Srbima obecane plate od DM2000......Bio je Sloba u zatvoru i u domovini, par meseci. Šešelj takođe.
do sada si sve slagao, tako da ces i ovo, znamo da lazas aljece, ne dam gasica ne dam gazivode idemo u eu za inat... strsna 2 minuta sa doljevca
To je zato što je naša politička kultura monarhistička. Mi bolujemo za monarhijom, a kako monarhija još uvek nije obnovljena, to nam izaziva konfuziju, pa onda imamo tendenciju da političarima ukazujemo čast kao monarsima.Zašto? Mislim da smo mi jedina zemlja koja od političara pravi idole. Tito, Slobodan Milošević, Vuk Drašković i sada Aleksandar Vučić.
Da, i Boris Tadić je bio idol žena, lep, zgodan..
Zašto narod mora da voli političare? Voli se porodica na prvom mestu.
Neće biti nikakav ponor i potop kad AV ode sa vlasti. Onima koji dođu, biće teško jer on ostavlja brojne kredite, sumnjive ugovore..
Ne verujem kad kaže da će ostati u Srbiji.