Dok sam živ živeću u Srbiji! Vučić poslao jaku poruku iz Brisela

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
28.712
Kurta je već bio pa je u prednosti :D
Da ga upozna sa kućnim redom KP Niš :super:

Velja Ilić je primetio, da je Av kao mlad, kad se pojavio u Skupštini bio širi u dupetu nego u ramenima. Kasnije su mu porasle sise, koje se lepo octraju kad obuče malo uži džemper. A na mestu gde su usta, ima onu žensku stvar.

Oću da kažem, bilo da ode u Požarevac, bilo u Niš, on će sa takvim performansama biti jako popularan. Svi će se otimati za njega. Moći će da se ponaša razmaženo, da ima hirove... Sve u svemu, biće mu lepo. :D

posle njega ponor i potop. kakav god da je sada

Zašto? Mislim da smo mi jedina zemlja koja od političara pravi idole. Tito, Slobodan Milošević, Vuk Drašković i sada Aleksandar Vučić.

Da, i Boris Tadić je bio idol žena, lep, zgodan..

Zašto narod mora da voli političare? Voli se porodica na prvom mestu.

Neće biti nikakav ponor i potop kad AV ode sa vlasti. Onima koji dođu, biće teško jer on ostavlja brojne kredite, sumnjive ugovore..

Ne verujem kad kaže da će ostati u Srbiji.

...

Dok sam živ živeću u Srbiji! Vučić poslao jaku poruku iz Brisela:
https://topvesti.rs/c/Ov9A3pMB5SSWI...redstavljao-je-na-najbolji-nacin-i-podigao-je

E sad...
Ova poruka bi mogla da znaci da planira beg iz Srbije na onom svetu...🤔
Dakle...kaze dok je ziv bice u Srbiji...a posle znaci nece... 🤔
Dakle nece da bude deo Nebeske vecne Srbije? 🤔

@Jugoslav Čvarak razjasni mi?
Gde ce Predsednik posle...kad "predje horizont" ...i gde onda planira "Kucu cveca", ako ne u Srbiji ? 🤔

...
Čovjek se toliko uživio u lik i djelo diktatora Asada, da je to stravično.

Zašto? Mislim da smo mi jedina zemlja koja od političara pravi idole. Tito, Slobodan Milošević, Vuk Drašković i sada Aleksandar Vučić.

Da, i Boris Tadić je bio idol žena, lep, zgodan..

Zašto narod mora da voli političare? Voli se porodica na prvom mestu.

Neće biti nikakav ponor i potop kad AV ode sa vlasti. Onima koji dođu, biće teško jer on ostavlja brojne kredite, sumnjive ugovore..

Ne verujem kad kaže da će ostati u Srbiji.
ne vidim da se opozicija gura sa nekim imenima.. zapravo se ne mogu ni medju sobom dogovoriti.

ako ovi anarhisti uspeju da ga zbace, to ce biti katasrifa. jerbo poznajemo se od ranije

@Jugoslav Čvarak razjasni mi?
Gde ce Predsednik posle...kad "predje horizont" ...i gde onda planira "Kucu cveca", ako ne u Srbiji ? 🤔

...
Rasti, rasti moj zeleni bore,
pasti, rasti moj zeleni bore.

Da se penjem tebe o vrhove,
da ja stignem sve do Svete Gore.

Tu je carska lavra Hilandara,
tu je carska lavra Hilandara.

Svetorodne loze Nemanjića,
izabranih Bogom carevića.

Svetog Simeona i Save,
Svetog Simeona i Save.

Što zemaljske dvore ostaviše,
i dušom se nebu priljubiše.

Rasti, rasti moj zeleni bore.

Taj čovjek ide direktno u Raj.
Možda je neka Nebeska Srbija lokacija na kojoj žive vulgaris sveci, ali On je poseban.
Taj će sjediti tamo gdje YHWH, Krist i Duh Sveti stoluju.

Izjava postovanja vredna i verujem da je tako.

A ne kao opozicija koja se krije cas iza studenata, cas iza njegovih ledja jer ne bi znala kako da drugacije smisli neka resenja, a narocito oko Kosova.

Jedno je zalagati se za rad institucija i pravdu, a drugo svu svoju nesposobnost (udruzivanja) svaliti na jednog coveka i "hvatati" na nasilje i ulicu, pa i to opet iza ledja mladih.

Председник Вучић је свој живот везао за Србију и никада је неће издати или напустити! Није он Асад или неко њему сличан!

Преузео је Србију која је била на коленима.
Од ње направио Феникса.
Трпео најгоре нападе опозиције, на децу, родитеље.
Трпео људе из своје околине који су користили позиције само за своје личне интересе не хајући за опште добро а ћутали кад је било густо.

20241218_153454.jpg

Izjava postovanja vredna i verujem da je tako.
Керки, ти си ми нај, нај форумашица, после Другарице Славенске! Види се да имаш срца и да разумеш Велике Народне Трудбенике као што је Председник Републике Србије Господин Александар Вучић!

pasti, rasti moj zeleni bore.

Da se penjem tebe o vrhove,
da ja stignem sve do Svete Gore.

Tu je carska lavra Hilandara,
tu je carska lavra Hilandara.

Svetorodne loze Nemanjića,
izabranih Bogom carevića.

Svetog Simeona i Save,
Svetog Simeona i Save.

Što zemaljske dvore ostaviše,
i dušom se nebu priljubiše.

Rasti, rasti moj zeleni bore.

Taj čovjek ide direktno u Raj.
Možda je neka Nebeska Srbija lokacija na kojoj žive vulgaris sveci, ali On je poseban.
Taj će sjediti tamo gdje YHWH, Krist i Duh Sveti stoluju.

To je Nebeska Srbija koju on prodaje!

A on evo kaze da samo dok je ziv ce biti u Srbiji, a posle pali preko...🤔🤔🤔

...

Back