Dojave o bombama u školama širom Srbije

Ne bih rekao. Vlast je činila sve da se blokade prekinu i škole počnu raditi normalno. Ne vidim nikakvu logiku da sada žele suprotno. Zaista nema logike.
Ali većina škola i radi normalno odavno. U međuvremenu izdešavale su se razne stvari. Podrška sns-u je nikad manja, krađe i nepoštovanje zakona i ustava je javno, meni ne liči na pokušaj normalizacije već skretanje pažnje i zastrašivanje.

Ne bih rekao. Vlast je činila sve da se blokade prekinu i škole počnu raditi normalno. Ne vidim nikakvu logiku da sada žele suprotno. Zaista nema logike.
Брзо ћемо сазнати. Ако то не ради власт, јако брзо ће открити и похватати починиоце. Просто.

Polovina srpskih OŠ i srednjih škola jutros ne rade jer su dobile mailove upozorenja na postavljene bombe.
Хммм...
Са које ли то стране могу доши ти мејлови, питам се...?
Шалим се, не питам се уопште, јасно ми је... :lol:
Порука свима, са ваше стране- сачувајте бар мало образа; можда вам затреба у старости.

Ali većina škola i radi normalno odavno. U međuvremenu izdešavale su se razne stvari. Podrška sns-u je nikad manja, krađe i nepoštovanje zakona i ustava je javno, meni ne liči na pokušaj normalizacije već skretanje pažnje i zastrašivanje.

Ti polaziš od aksioma da je podrška sns- u nikad manja što nigde i nikad nije dokazano. Nisu valjda pisanija na forumu neki dokaz? Ali čak i da je tako, koga će zastrašiti ovim dojavama i šta tačno dobijaju sa tim? Meni se čini da sa ovim dojavama gube, haos u zemlji, vlast nesposobna da obezbedi normalan rad škola, itd itd.

Ti polaziš od aksioma da je podrška sns- u nikad manja što nigde i nikad nije dokazano. Nisu valjda pisanija na forumu neki dokaz? Ali čak i da je tako, koga će zastrašiti ovim dojavama i šta tačno dobijaju sa tim? Meni se čini da sa ovim dojavama gube, haos u zemlji, vlast nesposobna da obezbedi normalan rad škola, itd itd.
Malo me vređaš zar ne? Ok, moguće da ti ličim na osobu koja živi samo na Forumu ;) pa razmisli, koga ćeš uplašiti ako ne većinu roditelja? Na koga se ovih mesecu ukazuje kao na teroriste? Ajd da saberemo 1 i 1 . Po školama je odvano sve pogubljeno, svi smo svesni nenormalnosti u prosveti.

https://www.021.rs/info/srbija/422673/mup-dojave-o-bombama-stigle-za-vise-od-800-skola-sirom-srbije

https://zelenaucionica.com/dojave-o...m-srbije-deca-izvedena-u-dvorista/?script=lat
Još jedan miran i bezbedan dan u našoj državi. Polovina srpskih OŠ i srednjih škola jutros ne rade jer su dobile mailove upozorenja na postavljene bombe.
Plate su vam velike, ništa ne radite, loši ste prosvetni radnici, ro što vas roditelji u učenici biju i treba, radite u idealnim uslovima. Poznato? Daa, mnogi odavde nas ovako targetiraju, planski i smišljeno. Sve super samo su nam bombe falile. :(
Ćaci mrze školu ništa novo u srbiji jbg ☺️

Malo me vređaš zar ne? Ok, moguće da ti ličim na osobu koja živi samo na Forumu ;) pa razmisli, koga ćeš uplašiti ako ne većinu roditelja? Na koga se ovih mesecu ukazuje kao na teroriste? Ajd da saberemo 1 i 1 .

Ne pada mi na pamet da te vredjam, iako nismo uvek na istim stranama, ti si meni simpa.
Zaista ne vidim kako ovako nešto može koristiti vlasti, nema nikakvu logiku.

Ne pada mi na pamet da te vredjam, iako nismo uvek na istim stranama, ti si meni simpa.
Zaista ne vidim kako ovako nešto može koristiti vlasti, nema nikakvu logiku.
Ovo je moja logika, što ne znači da ti nemaš prava na svoju. Problem je to što narod nikome više ništa ne veruje i sve dovodi u sumnju a to je, ako si čitao možda negde, jedan od prvih nacina kako dovesti neko društvo u autokratiju.

🤣

To neki zgubidani trolaju.

Inače, kada se takve prijetnje u vezi bombe u školi shvate ozbiljno, a u Hrvatskoj znam za jedan jedini slučaj od prije skoro 30 godina, murija to odradi po kratkom postupku, pa sve da si i dalmatinski capo di tutti capi.

https://www.hina.hr/vijest/6290862
Mislim da se to ne moze uporediti sa sadasnjim stanjem u Srbiji.

Back