buudala
Stara legenda
- Poruka
- 83.848
koliko društvenih resursa se samo rasipa na kobajagi školovanje kojekakvih budaletina umesto da odmah idu da uče nešto da radeAli stvarno, ja bih potpuno prešao na onlajn nastavu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koliko društvenih resursa se samo rasipa na kobajagi školovanje kojekakvih budaletina umesto da odmah idu da uče nešto da radeAli stvarno, ja bih potpuno prešao na onlajn nastavu.
Takvi ti vode državu, gde ćeš bolje, eto primera kako neškolovani mogu "nešto da rade"koliko društvenih resursa se samo rasipa na kobajagi školovanje kojekakvih budaletina umesto da odmah idu da uče nešto da rade
Ne znam koliko treba imati zdravog razuma da se donese zaključak kome odgovara ovakav haos i udar na decu. Koga treba zaplašiti pa da poslušno aminuje na odluke vlasti...
Ali većina škola i radi normalno odavno. U međuvremenu izdešavale su se razne stvari. Podrška sns-u je nikad manja, krađe i nepoštovanje zakona i ustava je javno, meni ne liči na pokušaj normalizacije već skretanje pažnje i zastrašivanje.Ne bih rekao. Vlast je činila sve da se blokade prekinu i škole počnu raditi normalno. Ne vidim nikakvu logiku da sada žele suprotno. Zaista nema logike.
to ti kažem.Takvi ti vode državu, gde ćeš bolje, eto primera kako neškolovani mogu "nešto da rade"
![]()
Брзо ћемо сазнати. Ако то не ради власт, јако брзо ће открити и похватати починиоце. Просто.Ne bih rekao. Vlast je činila sve da se blokade prekinu i škole počnu raditi normalno. Ne vidim nikakvu logiku da sada žele suprotno. Zaista nema logike.
Možemo i pre. Samo je Blic preneo ovu vest, kao udarnu. Ostali medijski negde usput napisali članke.Брзо ћемо сазнати. Ако то не ради власт, јако брзо ће открити и похватати починиоце. Просто.
Хммм...Polovina srpskih OŠ i srednjih škola jutros ne rade jer su dobile mailove upozorenja na postavljene bombe.
Ali većina škola i radi normalno odavno. U međuvremenu izdešavale su se razne stvari. Podrška sns-u je nikad manja, krađe i nepoštovanje zakona i ustava je javno, meni ne liči na pokušaj normalizacije već skretanje pažnje i zastrašivanje.
https://informer.rs/drustvo/vesti/1055415/skola-bomba-dojavaБрзо ћемо сазнати. Ако то не ради власт, јако брзо ће открити и похватати починиоце. Просто.
Илузију да нису поражени у својој "борби".šta tačno dobijaju sa tim? .
Malo me vređaš zar ne? Ok, moguće da ti ličim na osobu koja živi samo na ForumuTi polaziš od aksioma da je podrška sns- u nikad manja što nigde i nikad nije dokazano. Nisu valjda pisanija na forumu neki dokaz? Ali čak i da je tako, koga će zastrašiti ovim dojavama i šta tačno dobijaju sa tim? Meni se čini da sa ovim dojavama gube, haos u zemlji, vlast nesposobna da obezbedi normalan rad škola, itd itd.
Ćaci mrze školu ništa novo u srbiji jbghttps://www.021.rs/info/srbija/422673/mup-dojave-o-bombama-stigle-za-vise-od-800-skola-sirom-srbije
https://zelenaucionica.com/dojave-o...m-srbije-deca-izvedena-u-dvorista/?script=lat
Još jedan miran i bezbedan dan u našoj državi. Polovina srpskih OŠ i srednjih škola jutros ne rade jer su dobile mailove upozorenja na postavljene bombe.
Plate su vam velike, ništa ne radite, loši ste prosvetni radnici, ro što vas roditelji u učenici biju i treba, radite u idealnim uslovima. Poznato? Daa, mnogi odavde nas ovako targetiraju, planski i smišljeno. Sve super samo su nam bombe falile.![]()
Tačno sam sad ušla da ne bude da dajem neproverene infoTačno sam znao da čitaš Informer.![]()
Malo me vređaš zar ne? Ok, moguće da ti ličim na osobu koja živi samo na Forumupa razmisli, koga ćeš uplašiti ako ne većinu roditelja? Na koga se ovih mesecu ukazuje kao na teroriste? Ajd da saberemo 1 i 1 .
E ne radim, da ti javimИлузију да нису поражени у својој "борби".
Потез очајника.
Ovo je moja logika, što ne znači da ti nemaš prava na svoju. Problem je to što narod nikome više ništa ne veruje i sve dovodi u sumnju a to je, ako si čitao možda negde, jedan od prvih nacina kako dovesti neko društvo u autokratiju.Ne pada mi na pamet da te vredjam, iako nismo uvek na istim stranama, ti si meni simpa.
Zaista ne vidim kako ovako nešto može koristiti vlasti, nema nikakvu logiku.
Mislim da se to ne moze uporediti sa sadasnjim stanjem u Srbiji.
To neki zgubidani trolaju.
Inače, kada se takve prijetnje u vezi bombe u školi shvate ozbiljno, a u Hrvatskoj znam za jedan jedini slučaj od prije skoro 30 godina, murija to odradi po kratkom postupku, pa sve da si i dalmatinski capo di tutti capi.
https://www.hina.hr/vijest/6290862
Укључује ли то и тебе, да и теби не верује?Problem je to što narod nikome više ništa ne veruje
Ukoliko pregledavaju postuБрзо ћемо сазнати. Ако то не ради власт, јако брзо ће открити и похватати починиоце. Просто.
Onima koji su na vlasti. Jasno ko dan.To uvek bude lazno, Kome to treba bas me zanima.