- Poruka
- 50.702
Zna se kome ne odgovara red i mir u ovoj zemlji.Zna se ko se praktikuje terorizam.Ko građanima ne da mirno žive i rade.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не знам, немам информације.Дакле и ово је блокадерска тактика ?
Јел и то била ТАКТИКА ''блокадера'' ?![]()
@Pešadinac evo ko su teroristi, rešio ti čovekZna se kome ne odgovara red i mir u ovoj zemlji.Zna se ko se praktikuje terorizam.Ko građanima ne da mirno žive i rade.
Студенти иду на факултете. Школе раде.Ma nisu ni svesni koliko su providni i predvidivi...
to je tozna se kome odgovara da sve stane jer vec ima pripremljenu pricu
Vozovi Srbije su vlasništvo naroda Srbije koji može da putuje gde god hoće i kad god hoće uz kupljenu kartu. Vlast je lažnim objavama sprečila ljude da koriste svoja prava. I šta ćemo sad? Mi smo glupi pa nam "vi" objasnite.Не знам, немам информације.
А сад ти мени реци- треба ли режим да вам помогне у ворби против режима, и да вас довози на протесте?
Јеси ли ти глуп, или се вешто правиш да јеси?![]()
да не би било први пут да неки ''клинац'' то учини. Али то је пре било у примеру са одређеном школом...99% je ovo neki klinac. Ne bi bilo prvi put.
Koja bre opozocija? Koliko puta da napišem da ja smatram da ova opozicija koja sedi u skupštini, nije opozicija?? Ovde nemaš mnogo opozicionih članova, pogrešno si ih procenio. Malo njih brani period žutaća.Ako je ovo jedan od načina kako dovesti neko društvo u autokratiju onda si upravo dokazala da su ovi silni opozicioni forumaši sve vreme lagali.
Oni su naime tvrdili da je Srbija ODAVNO autokratija a on diktator na nivou drugova Sija i Kima.
Moraš priznati da jednom diktatoru ne treba nikakav način da postane diktator, pošto on to već jeste.
Klinac, moguće. Nalogodavac, nije moguće da je klinac.99% je ovo neki klinac. Ne bi bilo prvi put.
Meni su smešnije one lokalne opštinarke koje nose parole Hoćemo da radimo
Докажи да су објаве биле лажне, да би твоја теза била смислена.Vlast je lažnim objavama sprečila ljude da koriste svoja prava.
ĆaoДокажи да су објаве биле лажне, да би твоја теза била смислена.
Овако- твоја објава је лажна.
Ћао...![]()
Хумор је релативна ствар.Meni su smešnije one lokalne opštinarke koje nose parole Hoćemo da radimo![]()
Никоме још није пошло за руком да браћу Роме приволи књизи. Само "чаробњаку" из ћациленда. Сад и они хоће да учУ.Meni su smešnije one lokalne opštinarke koje nose parole Hoćemo da radimo![]()
to je samo psiholoski rat zapada-blokadera protiv srpskog naroda.https://www.021.rs/info/srbija/422673/mup-dojave-o-bombama-stigle-za-vise-od-800-skola-sirom-srbije
https://zelenaucionica.com/dojave-o...m-srbije-deca-izvedena-u-dvorista/?script=lat
Još jedan miran i bezbedan dan u našoj državi. Polovina srpskih OŠ i srednjih škola jutros ne rade jer su dobile mailove upozorenja na postavljene bombe.
Plate su vam velike, ništa ne radite, loši ste prosvetni radnici, ro što vas roditelji u učenici biju i treba, radite u idealnim uslovima. Poznato? Daa, mnogi odavde nas ovako targetiraju, planski i smišljeno. Sve super samo su nam bombe falile.![]()
Tačno i zato ti hvalaХумор је релативна ствар.
Hvala i tebito je samo psiholoski rat zapada-blokadera protiv srpskog naroda.
Ne treba se uznemiravati.
дакле, ти нам кажеш ДА СУ ЖЕЛЕЗНИЦА СРБИЈЕ И ВОЗОВИ ЛИЧНО РЕЖИМСКИНе знам, немам информације.
А сад ти мени реци- треба ли режим да вам помогне у ворби против режима, и да вас довози на протесте?
Ко се овде вешто прави глуп јасно је.Јеси ли ти глуп, или се вешто правиш да јеси?![]()
Е, супер.Tačno i zato ti hvala![]()
vazno je da si me razumela...........dakle, pisem ispravnim jezikom.Hvala i tebiKad prepisujete, neka vam neko stavi veliko slovo na početak rečenice, valjda ima neki malo pismeniji u tom sns plemenu
![]()