Sara_
Ističe se
- Poruka
- 2.348
Predivna fotka. 
Majstorski uhvacen momenat, svaka cast. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da juri sve zivo flase,kornete od jaja obozava zvecke,loptice i nas!!!A komentari kod nas idu ovim redom "Jao,kako lep pas,a koliko je star sta to bese pit bul?" "Ne, dogo argentino" a sa druge strane "hmhmaahm" u smislu "a zar to nije jos gore".Naravno ne obazirem se na to i na kojekakve komentare.Ej moram da dodam da ova moja nikako da se umori svako vece smo na Vukovom spomeniku i to po sat,dva i ona dodje kuci pije vodice,rucki i opet me smara-ONA BI DA SE IGRA PA ZAR JOS "oooooooo neeeeeeeeee"!!!Danas nas je bas neka baba smorila na Tasu diveci se Beli a da nije ni zapazila Strahinju,koji je inace spavao u kolicima pa kad se probudio bilo je "ooooooooo pa vi imate i bebu"posle 45 min smaranja pa je presla na smaranje njega sama mislim 'sto se Strahinja ne probudi ranije"sta ima veze on i ovako nema pojma, njemu je lepo kad ga neko gnjavi dok mene ubi baba posteno !!!
Auuuuuuu blago tebi ja cu Beli morati da uvedem diktaturu sto se tice hrane necu joj dati da jede nista drugo osim granula navadila se na kombinaciju sa mesom pa sad vise trazi meso nego granule!!
Saro, kilogram Royala je 390 din.To mu je za dva dana,eventualno 3.
Ja bih mu i spremala nesto,ali se sve bojim da mu nece biti kompletna ishrana.Ja nisam neki strucnjak ni za ljude,a za stene pogotovu. Ne bih znala sta,koliko,kako...
Kako ti hranis tvoju lepoticu?