Dogo Argentino

• Začetnik teme Začetnik teme tango
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Sta vi mislite o ovom psu? Ocene od 1 -10

• 1

• 2

• 3

• 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pozdrav svim fanovima ove prelepe rase!
Skoro sam poceo da trazim stene, malo sam istrazivao koju rasu da uzmem, i zaljubio sam se u dogo argetnino, odusevljavaju me!
I sada ne mogu da docekam prolece i da kupim stene(verovatno kuju). Za sada mi se najvise svidjaju deuce i zoja, i verovatno cu da uzmem stene iz njihovog sledeceg legla.
Pozdrav svima(posebno ljubimcima) i zelim vam srecne praznike i srecnu novu godinu.
P.S. Nadam se da cu uskoro i ja moci da se pohvalim sa primerkom NAJLEPSE rase. Poz.

z:dm4SRECNA NOVA GODINA DRUGARI!!!!!!!!!!!!!!!
Evo i nas posle male pauzice ali ne moze sve da se postigne
za NOVU smo bili na Zlatiboru i super se proveli sa sve Belkom

P1020458.JPG

P1020465.JPG
nigde bez nje
P1020462.JPG
i svi porodicno

puno poadrava!!!!!!!!!!!!!z:hi:

Caoo svimaaa!!
Meni je veoma zao sto nisam bio na forumu dugo vremena prousto sam puno zanimljivih stvari, ali nada se da cu to nadoknaditi :D:D:D
veliki pozdrav za sve koji su bili na Beogradskoj izlozbi,sa nekima am se i sreo, i nadam se da cemo se ubuduce cesce vidjati kupljeni oko ,,JEDNIH JEDINIH DOGOSA,,:klap::klap::mrgreen::mrgreen:
Evo malo slika moje mezimice koju na moju zalost nisam mogao da vodim u BG,ali cu joj to nadonaditi prvom sledecom prilikom,nadam se, da se malo druzi sa vrsnjacima i ,,matorcima,,
Na sledecim slikama ima blizu 10 meseci, kako vam se cini moja ,,dzukelica,,(to ja da je ne ureknem, :hahaha::hahaha::hahaha:)
REA REA REA

Prilozi

• 12.JPG
    12.JPG
    34,5 KB · Pregleda: 16
  • DSC09327.JPG
    DSC09327.JPG
    52,1 KB · Pregleda: 16

Back