salko dinamitas
Poznat
- Poruka
- 8.172
Obavezno na proteste , ne damo Ronhila.Nećemo ga osudit nikad.Šta nas briga šta vi muslimani o tome mislite.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obavezno na proteste , ne damo Ronhila.Nećemo ga osudit nikad.Šta nas briga šta vi muslimani o tome mislite.
To vi mislite.Kad god ste tako mislili prevarili ste se.i ne treba mi smo ga osudili sad je kasno
Ne može vidjećeš,i neće ti bit prvi put.Moze moze i te kako![]()
Neće u ćuzu, uzalud se nadaš.Moze biti legitiman koliko hoce ali ako provocira i krade ode u cuzu.
Ne moze lopov i autokrata biti legitimno izabran.Legitimno izabran srpski predsjednik od srpskog naroda.Samo ga taj narod može uklonit, nikakav Šmit ni sud raspale BiH.
On je naš predsjednik i vođa,nije ronhill.Obavezno na proteste , ne damo Ronhila.
Jel imaš ti dokaze da je on lopov?Ne moze lopov i autokrata biti legitimno izabran.
Vi imate elementarno nerazumevanje sta je to demokratija.
Demokratija nije da apsolutno vlada onaj ko ima najvise glasova.
Demokratija je da niko ne moze biti autokrata i diktator, cak i kada ima 100% nekih glasova na nekim izborima.
Rohil je nadimak iz milja jer je svercovao cigarete u ratu.On je naš predsjednik i vođa,nije ronhill.
Tako je sad tebe na proteste pa i zivotom ga braniti ako trebaOn je naš predsjednik i vođa,nije ronhill.
Nema potrebe,naša policija ga čuva.Tako je sad tebe na proteste pa i zivotom ga braniti ako treba
sve je to taktika malo po malo.Nema potrebe,naša policija ga čuva.
Vi ste ozbiljno zaglibili ako vam je lik kao Mile metafora za drustvo i drzavuJel imaš ti dokaze da je on lopov?
Evo mogu i ja za tebe napisat da si lopov!

Aha.Vi po pitanju Dodika razvijate taktiku već zadnjih 20 godina.Odlično vam ide.sve je to taktika malo po malo.

Ne,nego ćeš nam ti bit.Vi ste ozbiljno zaglibili ako vam je lik kao Mile metafora za drustvo i drzavu![]()
Daj nam ti dovedi bolje,ili se kandiduj pa da tebe izaberemo.Gledaj na sta autokrate i diktatori spali, imao si Staljina, Tita, Slobu kao metafora za drustva, sada su to Vucic i Mile.![]()
![]()
Sve to je u stvari jako tuzno.Daj nam ti dovedi bolje,ili se kandiduj pa da tebe izaberemo.
Ali mi smo oduvijek takvi,ne od juče ni od prekjuče.Kod Srba nije dovoljno promjenit vlast,nego moraš Srbima promjenit mentalitet što nije moguće.Sve to je u stvari jako tuzno.
Ti ljudi nisu ni da ciste cipele u Kopenhagenu.
Mi smo jako tuzna drustva.
Ne tek je pocela , otisao mu drug Bakir sa scene pa sad mozemo.Aha.Vi po pitanju Dodika razvijate taktiku već zadnjih 20 godina.Odlično vam ide.
Čak i da uspijete ništa se neće promjenit osim imena i prezimena na vlasti.Ne tek je pocela , otisao mu drug Bakir sa scene pa sad mozemo.
sve se mijenja zivi bili pa vidjeli.Čak i da uspijete ništa se neće promjenit osim imena i prezimena na vlasti.
A po čemu je lopov?Ne moze lopov i autokrata biti legitimno izabran.
Vi imate elementarno nerazumevanje sta je to demokratija.
Demokratija nije da apsolutno vlada onaj ko ima najvise glasova.
Demokratija je da niko ne moze biti autokrata i diktator, cak i kada ima 100% nekih glasova na nekim izborima.
Ma ja ba.sve se mijenja zivi bili pa vidjeli.
Oni se kao brinu za nas pa pišu kako je Dodik "lopov"Nema potrebe,naša policija ga čuva.