- Poruka
- 50.831
Dzigerice i ti li si meso, Bjelopoljci i vi li ste ljudi
Nikola I Petrović
Nikola I Petrović
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozemo ga nazvati ratnim profiterom ili lopovom, ali ne i ratnim zlocincem jer je prvi predsednik RS koja je legitimno i medjunarodno priznata kao pobednicka strana u YU gradjanskom ratu na podrucju BiH.On je osuđeni ratni zločinac. Takvi nigde ne dobijaju nagrade.
Strašno, zar takvom bardu i državniku da oduzmu nagradu!?

poznat sam po horskom pevanjuRekoh li ja, kad islamisti žele nekog od koga su gluplji da uklone, onda ga horski klevetaju.
Ali zašto im klevete ne uspevaju: pa zato što nemaju meru, nego preteruju, da i onaj ko im je u početku poverovao, počne da misli - e a što ovaj ide tako daleko.
Npr. neslaganje sa Dodikom pretvorili ste u mržnju prema srpskom narodu i hajku na srpki narod - i odmah ste se razotkrili.
Sad i ovo pakovanje meni, ko sam šta sam i za koga sam...![]()

te kolege u beograd su razjureni. Osto jos samo poneki blokader koga "centar" jos nije obavestio o propasti obojene revolucije.isti su ko i kolege im u beogradu
jedan sistem
Otkad je sklanjanje spomenika ratnom zločincu progon Crkve u Crnoj Gori?NAGRADA „Risto Ratković“ prvom predsedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću biće oduzeta večeras na sednici bjelopoljskog parlemanta zakazanoj u 19 časova.
Pogledajte prilog 1793981
To proističe iz Zaključka Skupštine opštine Bijelo Polje, koji je prema saznanjima „Vijesti“, finalno dogovoren.
- Na osnovu člana 41 stav 1 Zakona o lokalnoj samoupravi, člana 50 Statuta opštine Bijelo Polje, dostavljamo Vam Predlog Zaključka kojim se prihvata Inicijativa za oduzimanje nagrade ‘Risto Ratković’ Radovanu Karadžiću, na dalji postupak i odlučivanje - navodi se u zaključku.
Progon i crkve u CG
Beranski policajci postupili su juče po odluci suda da oduzmu spomenik četničkom vojvodi Pavlu Đurišiću iz manastira Đurđevi stupovi, ali ga nisu našli u delu prostorija u manastirskom kompleksu koji su pretražili, saznaju „Vijesti“.
https://www.novosti.rs/crna-gora/ve...ticki-olos-oduzima-nagradu-radovanu-karadzicu
Nastupaju čistke u C. Gori?
Ako književna nagarda nije smetala sve ove godina, otkud najednom da nekome "bode oči"?
Šta se to dešava sa braćom Crnogorcima pa da im čak i SPC smeta?

Ovakve prostačke i primitivne riječi nisu dostojne za tiskati na WC papiru, a kamoli staviti ih u naslov jednih novina i portala. Civilizacijski sunovrat. Baš bijedno od Večernjih novosti.

Ratni zločinci i djecoubojice ne mogu biti heroji.Pa imaš ove evrope sad i sl. S njima nikada nisi siguran kako će da odigraju.
Vlast su na državnom nivou, pa su se opet navrzli na heroja Crne Gore vojvodu Pavla Đurišića.
Problem s tobom je što isključivo pišeš neke načelne poruke, pa čovek mora da gleda u pasulj šta si hteo da kažeš.Ratni zločinci i djecoubojice ne mogu biti heroji.
Nekoć su ratni zločinci i djecoubojice bivali proglašavani bogovima na zemlji, ali ne moramo sebaš vraćati u ta davna vremena.Problem s tobom je što isključivo pišeš neke načelne poruke, pa čovek mora da gleda u pasulj šta si hteo da kažeš.
Počni sa nečim konkretnim, nekim događajem, nekom činjenicom, pa onda zaključi sa tako nekim načelnim zaključkom.
Da, ratni zločinci i ubice dece ne mogu biti heroji, iako mislim da možemo naći primere gde su proglašeni herojima... Ali šta s tim?
Dobro.Nekoć su ratni zločinci i djecoubojice bivali proglašavani bogovima na zemlji, ali ne moramo sebaš vraćati u ta davna vremena.
још увек траје плач поводом ратног злочинца који је глумио песника?