- Poruka
- 48.049
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vučić je direktni krivac za ovo što se događa Dodiku. Bio je dovoljno kratkovid da prizna i sreće se sa nametnutim namesnikom Šmitom.Da je Srbija kao potpisnica Dejtonskog sporazuma postavila u UN pitanje koga zastupa Šmit i ko ga je ovlastio da bude namesnik sve bi bilo drugačije.Можда је ово део ширег плана!
Вучић је намерно Додику наместио ову пресуду, како би Додара године 2027. могао да буде марионетски председнички кандидат СНС-а (без Д).
Па то би било слупано до бола.Не вјерујем у такав развој догађаја...Bildovanje Dodiga sa predsednickog kandidata u Srbiji ispred SNS -a, je pocelo.
Čak je u junu 2023. godine Dodik sam sebe prijavio Tužilaštvu BiH:Sam Dodik je neprestano ponavljao da ovo nije bilo sudjenje njemu, već Republici Srpskoj. Iako je on sve uradio da do tog suđenja dođe, galamio da mu niko ne može ništa,
Jednom sam već napustio svoj rodni dom, zavičaj.. nikome dužni ni krivi.
Dal si ti normalan ?Vučić je direktni krivac za ovo što se događa Dodiku. Bio je dovoljno kratkovid da prizna i sreće se sa nametnutim namesnikom Šmitom.Da je Srbija kao potpisnica Dejtonskog sporazuma postavila u UN pitanje koga zastupa Šmit i ko ga je ovlastio da bude namesnik sve bi bilo drugačije.
Dal si ti normalan ?
Treba gledati širu sliiku.Od momenta kad je Izetbegović Prvi poveo da kažemo Bošnjake u borbu za "građansku" državu,do danas,Bošnjaci su se demografski skoro prepolovili.Nije to tema, već da je Dodo donji![]()
Jednom sam već napustio svoj rodni dom, zavičaj.. nikome dužni ni krivi.
Hvala na lijepim željama.. živ i zdrav ti meni bio još 100 godina.
Ovaj forum bio je mnogo manje katastrofalan dok se niste pojavili ti,.dark moon,mario i slične intelektualne gromade koji ste ga sa vašim partijašenjem sa ivice provalije gurnuli u provaliju.По мом скромном мишљењу, колега је један од нормалнијих форумаша.
Наравно, није тешко на Крсти бити релативно нормалан, с обзиром на састав форума.
BlećakSam Dodik je neprestano ponavljao da ovo nije bilo sudjenje njemu, već Republici Srpskoj. Iako je on sve uradio da do tog suđenja dođe, galamio da mu niko ne može ništa, da bi kao i obično podvio rep i ostavio Republiku Srpsku na vetrometini. Jedan model "srpskih" političara.
Posebno onih koji ispunjavaju ciljeve Zapada i koje je on postavio na vlast sa 3% podrške, dovozeći ih u Banja Luku na NATO transporteru.
Treba gledati širu sliiku.Od momenta kad je Izetbegović Prvi poveo da kažemo Bošnjake u borbu za "građansku" državu,do danas,Bošnjaci su se demografski skoro prepolovili.
Dodik je u borbi Srpske za oslobođenje od tuđinske vlasti važan koliko i svaki drugi pojedinac.
Zasto vi drugosrbijasi blokaderi toliko mrzite Dodika i Srbe iz Republike Srpske?
Da se videti. Vucic nema koga vise da kandiduje. I ova opcija je na stolu.Па то би било слупано до бола.Не вјерујем у такав развој догађаја...
Tacno , ali Dodik umesto da pokazuje legitimitet i razum dodje i kaze ja sam baja sa Maglaja i bole me jaja ko je Djoka a ko Paja, radim sta mi se hoce i moze i uta ta...Нико не пише зашто је оптужен, занимљиво...
-један странац, који дјелује изван Устава, наметнуо измјене закона (лобира за пар држава ЕУ и то је сва његова дужност)
-Тужилаштво не постоји у Уставу потврди оптужницу ( Муслимани)
- Суд који такође није утемељен у Уставу, потврдио ту оптужницу против предсједника Републике Српске ( опет Муслимани Срби изашли)
-Предсједник РС који јесте у Уставу и који носи највећи легитимитет грађана РС. На крају су га осудили јер је поштовао Устав Српске
-Република Српска је страна Дејтонског споразума и у самом Уставу БиХ стоји да се било какве промјене могу вршити само договором страна – дакле Српске и Федерације.
Зар ово није фантастично?Ебо земљу која Босну нема.Ово је правни нонсенс без обзира да ли неко воли или не воли Додика и ово нема везе са политиком ,криминалом, корупцијом већ je приказ уживо како би изгледала БИХ онако како је замишљају Муслимани БИХ.
U pitanju je hotel Holiday In.Од 1993. и састанка у хотелу Хилтон, више нису Муслимани, већ Бошњаци.
U pitanju je hotel Holiday In.
Искрено не знам и нисам сигуран.Ако ћеш право ја не жалим превише Додика нити га идеализујем, величам и те остале дјечије бубице.Tacno , ali Dodik umesto da pokazuje legitimitet i razum dodje i kaze ja sam baja sa Maglaja i bole me jaja ko je Djoka a ko Paja, radim sta mi se hoce i moze i uta ta...
I onda sto bi i imao podrsku pravnika , legalista i razumnih , on otera a privuce podrsku kriminalaca, nasilnika , baraba i lopova....znaci bira koga hoce kao podrsku , i smatra da su mu odaniji krimosi , nasilnici , PTSP bolesnici i lopovi , sto iskreno mozda i jeste tacno , lopovi se a narocito ubice se vise drze jedan drugoga...i zena...zene prastaju i ubistvo i lopovluk ako je platis ono sto joj srce iste...
Znas na sta meni lici narod i u Srbiji sad i u RS , na decu od 16 godina, kad igraju igricu , i onda kazu , e sad ima da izginem totalno , ali cu da ti se osvetim, da ti vratim, ima da ti pokazem ko sam ja...
e to ko sam ja, to je kljucno kako ja vidim ovu novu masu , mozda nove generacije od izbeglica jer u Srbiji je najmanje domacih Srba svi se satrese po inostranstvu da skupe pare da napreve neki dom u Srbiji i na kraju shvate da je bolje da zive tamo gde su otisli da rade..
I BG isto , svega ima samo Beogradjana nema...Sretne se poneko , i to na 4 meseca, ako si znao puno ljudi..kad dodju da obave neku imovinsku papirologiju...
I odmah dobiju packu za to , npr pokazase mi kako su im duplirani racuni za struju zadnjih mesec dana...tj nije skinuto zaduzenje koje je uplaceno pa je preneseno kao dug i za novi mesec...valjda ova promena u ED pa muljaju ovi novi sto im se placa sad struja..
a sto ne moze?Искрено не знам и нисам сигуран.Ако ћеш право ја не жалим превише Додика нити га идеализујем, величам и те остале дјечије бубице.
Оно што указујем да ако ово прође БИХ се враћа на ниво колоније што није добро у сваком смислу.Мислим оно јбт. 21 вијек је.
Проблем БИХ се не може једнострано рјешавати од стране Британије или пар ЕУ држава.
-Мора постојати консензус великих сила а тренутно га не видимо.