Dodiku se oduzima mandat, raspisuju se novi izbori? "Dan D" u BiH: "Po zakonu, on više i nije predsednik RS"

Legitimno izabran srpski predsjednik od srpskog naroda.Samo ga taj narod može uklonit, nikakav Šmit ni sud raspale BiH.
Ne moze lopov i autokrata biti legitimno izabran.

Vi imate elementarno nerazumevanje sta je to demokratija.

Demokratija nije da apsolutno vlada onaj ko ima najvise glasova.

Demokratija je da niko ne moze biti autokrata i diktator, cak i kada ima 100% nekih glasova na nekim izborima.

Demokratija je da niko ne moze biti autokrata i diktator, cak i kada ima 100% nekih glasova na nekim izborima.
Jel imaš ti dokaze da je on lopov?
Evo mogu i ja za tebe napisat da si lopov!

Sve to je u stvari jako tuzno.

Ti ljudi nisu ni da ciste cipele u Kopenhagenu.

Mi smo jako tuzna drustva.
Ali mi smo oduvijek takvi,ne od juče ni od prekjuče.Kod Srba nije dovoljno promjenit vlast,nego moraš Srbima promjenit mentalitet što nije moguće.
Kod Srba je kriminal i korupcija ukorjenjena,i to ne možeš promjenit promjenom vlasti.
Evo sutra nek sklone Dodika i Vučića ništa se neće pronjenit osim što ćemo imat dva nova imena i prezimena na vlasti.

A po čemu je lopov?

Je li lopov Šmit koji je prebacio 100 miliona BiH novca na misteriozni račun na Kanalskim ostrvima i platio njemačku opremu za izbore bez ikakvog tendera?

Nema potrebe,naša policija ga čuva.
Oni se kao brinu za nas pa pišu kako je Dodik "lopov"
Isto tako su pisali za onu ikonu pa kada je istraga obustavljena ućitali se kao zadnje furde.

Neće ga hapsiti, smjenjivati niti oni određivati ko će nama biti predsjednik.

MUP RS će da ga čuva kao i predsjedničku palatu.

Back