Dodikov savetnik: Strani uzurpator se može pobediti jedino Gavrilovim principom

Ti bi pobio "neprijateljsko" civilno stanovništvo jer kako reče, nema nevinih. Hitler je svojevremeno izjavio da ne treba imati obzira prema "sogenannten Zivilisten", "tzv. civilima".
Dakle, šta te razlikuje od ustaša i nacista koji su baš to radili?
Е ово је баш малоумно да се не треба светити, а њихово становништво искористи сваку прилику за геноцид над Србима.
Сукоб је етнички и постојаће до истребљења једне или друге стране.

Е ово је баш малоумно да се не треба светити, а њихово становништво искористи сваку прилику за геноцид над Србима.
Сукоб је етнички и постојаће до истребљења једне или друге стране.
U čemu je onda razlika između tebe i njih?

U čemu je onda razlika između tebe i njih?
Не разумем. Свако се бори за себе и своју породицу, свој род. То је свхра. Рат до истребљења. Нажалост, Балкан је такав.
Не такмичење у моралности.

Не разумем. Свако се бори за себе и своју породицу, свој род. То је свхра. Рат до истребљења. Нажалост, Балкан је такав.
Pročitao sam tvoje postove. Razumem poentu.
Ali zar ti se ne čini da ovo nije taj svet "Ubij ili budi ubijen"
Zar ne bi bilo bolje rešenje da se Srbija razgraniči sa susedima i gradi nekakve tolerantne odnose i bolju budućnost?
Mislim razumem ja da su ustaše najgori ološ i da ni Albanci prema vama Srbima sa Kosova nisu bili bolji, ali ne mora baš da bude da je tvoja sudbina da ubijaš po Kosovu ili budeš ubijen.

Postoji i neko kompromisnije rešenje. Evo isto možemo i sa Bugarima ili Mađarima da zakrvimo do istrebljenja, a ipak je to nekako splasnulo i odnosi su tolerantni.

Pa ako ustaša ubija srpsku decu, a ti ubijaš hrvatsku decu, u čemu je razlika između tebe i ustaše?

Inace ovaj Tadic je bio najveci Dodikov protivnik. Kad je skontao da nema para u opoziciji postao je lizac Dodikove bulje da bi mogao da parazitira na drzavnoj sisi.
:) Nema za tebe jer si najniže pozicionaran ali ima za neke druge.Velikobošnjaci i ostali stranci su vrlo izašni prema borcima protiv "Dodikove diktature"Taj Tadić a ne Boris Tadić da ne bude zabune jeste jedan od retkih srpskih političara koji je iskreno priznao svoj izborni poraz.

Pročitao sam tvoje postove. Razumem poentu.
Ali zar ti se ne čini da ovo nije taj svet "Ubij ili budi ubijen"
Zar ne bi bilo bolje rešenje da se Srbija razgraniči sa susedima i gradi nekakve tolerantne odnose i bolju budućnost?
Mislim razumem ja da su ustaše najgori ološ i da ni Albanci prema vama Srbima sa Kosova nisu bili bolji, ali ne mora baš da bude da je tvoja sudbina da ubijaš po Kosovu ili budeš ubijen.

Postoji i neko kompromisnije rešenje. Evo isto možemo i sa Bugarima ili Mađarima da zakrvimo do istrebljenja, a ipak je to nekako splasnulo i odnosi su tolerantni.
Ово је лепа идеја, али ја оптимиста на Балкану нећу бити.
Пуни подруми оружја и чекај тренутак за паљевину.

Pa ako ustaša ubija srpsku decu, a ti ubijaš hrvatsku decu, u čemu je razlika između tebe i ustaše?
Први су почели са истребљењем Срба. То је нешто што не бисмо требали да опростима.
Наши су желели Душаново царство и велику државу која неће бити монета за поткусуривање.
Желели су асимилацију Хрвата и Срба у Југословенство. Они су желели не само да протерају већ да истребе Србе.
Читам приче са Јадовно портала и сматрам да нисмо људи ако се не осветимо за те грозоте.
Дакле освета је наше право и света дужност, а не то твоје тупаво моралисање. Мој став је ово.

Први су почели са истребљењем Срба. То је нешто што не бисмо требали да опростима.
Наши су желели Душаново царство и велику државу која неће бити монета за поткусуривање.
Желели су асимилацију Хрвата и Срба у Југословенство. Они су желели не само да протерају већ да истребе Србе.
Читам приче са Јадовно портала и сматрам да нисмо људи ако се не осветимо за те грозоте.
Дакле освета је наше право и света дужност, а не то твоје тупаво моралисање. Мој став је ово.
Stav ti je imbecilan.

idi pa trebi onda sve druge da samo tvoja porodica ostane.

sto gubis vreme na isprazne floksule.

Back