Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 98.759
Русија да кришом пошаље једно 20 ракета Републици Српској и она да прогласи независност, а усташе ако крену прво Загреб, Ријека и Сплит да нестану.
ДХЛ-ом...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Русија да кришом пошаље једно 20 ракета Републици Српској и она да прогласи независност, а усташе ако крену прво Загреб, Ријека и Сплит да нестану.
Расизам према Србима из Босне је црвени картон код мене.Па ти то онда лепо пренеси Вучићу, кога заболе керец за суверенитет Србије
Вучић је дао Додику да направи фирме по Србији, да би овај био Суверен без РСрпске.
Обрни-окрени , опет ће Шумадинац да плати и Вучићу и Додику и Немцима и Русима и Америма, Кинезима....
Неодговорни Додик треба само да нађе неког Принципа (толико наоружања имате - само за атентат)
normalnoda je Ferdinanda rokno onaj Muja ili Ujka opet bi EU napala Srbiju
Расизам према Србима из Босне је црвени картон код мене.
da je Ferdinanda rokno onaj Muja ili Ujka opet bi EU napala Srbiju
Snovi malog cobana dok mu vukovi cerece ovce koje je dobio kao zadatak da sacuva.Ja mislim da je to изврсно.
Неки Принцип да изврши атентат, а Србију поново да окупирају и да побију 1/3 становништва као од 1914-18.
Босанске неодговорности
Врло сте неодговорни и курчевити , а немате сучим...![]()
Snovi malog cobana dok mu vukovi cerece ovce koje je dobio kao zadatak da sacuva.
Osnovni vekovni problem zbog koga uvek izazovu sranja a posle krivicu prebacujuna drugog.
Ma... kad pameti nema ne mozes je usaditi.На Шумадинца.
... и опет им не ваља, и опет траже помоћ од њега и тако укруг ...
Prodace ga kao svakog sto je. Dodik samo ako je volina izbeci ce u Srbiju. Da ima mooda odlezao bi tu godinu i posle bi bio opevan makar u pesmama.Без пољопривреде нема ратовања, јер би нам увели санкције, а окружени смо са свих страна.
Додик се курчи, а Вучић гледа како да га шутне.
Питам се шта ће Вучић да ради са његовим фирмама и парама у Србији
Радило у случају Северне Кореје.Најбољи сценарио! Буквално осуђен на успех.
Да, тако што једу две чиније пиринча дневно, а вођу, његовог тату и деду обожавају као божанства.Радило у случају Северне Кореје.
Кинески рецепт + Северна Кореја.Да, тако што једу две чиније пиринча дневно, а вођу, његовог тату и деду обожавају као божанства.
Идеално друштво
Јесу, зато им електрични тротинет убија генерале на кућном прагу вековног огњишта у објекту колективног становањаЈа мислим да су руске ракете решење свих проблема.
Ja mislim da bi bilo najbolje da nam pošalju jedno 20 Sarmata.Напали би и без њега. Друга могућност је да се асимилујеш у Швабове и надаш да те Хића неће кастрирати као расно неподобног пре или касније.
Ако би да будеш швапски роб само напред.
Ја мислим да је решење у ракетама кад нисмо Талибани и нема нас довољно.
Мада ни пијана сервилност није лоше решење како предлаже @Dе Sisti
Док не развију неке вирусе бактерија за истребљење свих црњаца, а беле црнчуге попут свих Срба, Пољака и Руса крену да трпају у крематоријуме.
Добиће Пољаци, Немци и Румуни по главама нуклеарке због тога гарантовано пре или касније.Јесу, зато им електрични тротинет убија генерале на кућном прагу вековног огњишта у објекту колективног становања
Јел ти стварно верујеш да Русија неће мобилисати све могуће непријатеље Запада у свету да им врати за све увреде и понижења пре или касније?!Јесу, зато им електрични тротинет убија генерале на кућном прагу вековног огњишта у објекту колективног становања
A ne misliš li da bi Englezi uzvratili nuklearnim projektilima po Rusiji?Добиће Пољаци, Немци и Румуни по главама нуклеарке због тога гарантовано пре или касније.
А врв и Енглези.
A ne misliš li da bi Englezi uzvratili nuklearnim projektilima po Rusiji?
Јел ти стварно верујеш да Русија неће мобилисати све могуће непријатеље Запада у свету да им врати за све увреде и понижења пре или касније?!
Ако неко убија руске генерале што мислиш да ће амерички дугорочно бити безбедни, а имају непријатеље по целом Блиском истоку, Африци, Јужној Америци, Азији?
Pa ne znam, tebi odgovara da Moskva, Petrograd, Volgograd, budu pretvoreni u radioaktivni pepeo otprilike 10-12 minuta posle Londona?Пост упућен Де Систију ти је најбољи одговор. Али уосталом видећемо. Ја очекујем заоштравање ситуације и подржавам свим срцем.
Видећемо, али желим кажњавање одговорних за убијање руских генерала у Русији.Pa ne znam, tebi odgovara da Moskva, Petrograd, Volgograd, budu pretvoreni u radioaktivni pepeo otprilike 10-12 minuta posle Londona?
Želiš i navijaš da izgine par miliona nevinih ljudi?Видећемо, али желим кажњавање одговорних за убијање руских генерала у Русији.
И то ће се верујем десити сад када и како то је питање.
Ево на пример да неки Палестинац детонира нуклеарну бомбу у Лондону коју му је дотурио Димитриј Медведев у пијаном стању.
И после Медведев да се хвали тиме по друштвеним мрежама како се ови хвале да су помагали Украјинце.
То је оно што желим и за шта навијам.