Mačevalac
Aktivan član
- Poruka
- 1.565
Нема ту невиних. Сви су криви и сви су мета.Želiš i navijaš da izgine par miliona nevinih ljudi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нема ту невиних. Сви су криви и сви су мета.Želiš i navijaš da izgine par miliona nevinih ljudi?
Sami ste se izdaliVučić izdao Srpsku u zamenu za specijalne odnose sa SAD. Objasnio čovek!
Ifi onda pravi bombe, sto gubis vreme ovde.Нема ту невиних. Сви су криви и сви су мета.
A ti bi išao da ratuješ da te zovu? Koji ti je VES?Нема ту невиних. Сви су криви и сви су мета.
Наравно да БИХ. Сви ми са Косова једва чекамо да се запуца. Артиљерац.A ti bi išao da ratuješ da te zovu? Koji ti je VES?
Желиш да теористи убију милионе невиних људи.Видећемо, али желим кажњавање одговорних за убијање руских генерала у Русији. И то ће се верујем десити сад када и како то је питање.
Ево на пример да неки Палестинац детонира нуклеарну бомбу у Лондону коју му је дотурио Димитриј Медведев у пијаном стању.
И после Медведев да се хвали тиме по друштвеним мрежама како се ови хвале да су помагали Украјинце.
То је оно што желим и за шта навијам.
А мислиш да је те албионске смрадове брига за нас на Косову, Крајишнике, Србе из Босне и слично?Желиш да теористи убију милионе невиних људи.
Гадне су ти жеље.
Нечовечне
Kako to misliš?Sami ste se izdali
Samo bahato. Proruska antizapanda politika je dovela srpske zemlje da budu izolovane kolonije i šupak sveta. Umesto da se vratimo na pravi kolosek, mi ćemo sada da krenemo putem inata. Kao što je Milošević imao svoj lični sukob sa zapadom i nekako uspeo da ga prebaci na državu preko onih mantri "svi nam rade o glavi, hoće da nas unište, strani plaćanici domaći izdajnici", sad slično rade i Dodik i Vučić. Obojene revolucije, hibridni ratovi protiv Srpskog naroda... i slične budalaštine. Međutim, ljudi se lože na to. Uvek su srbi bili narod ispodprosečne inteligencije koji se lako manipuliše. I to ima svoje objašnjenje, svi pametni ljudi su odavno otišli iz zemlje (na zapad naravno) a ovde su ostali krezubi sendvičari koji imaju IQ veličine cipela. Zato smo i tu gde jesmo.
Naravno, naravno. Junačino.Наравно да БИХ. Сви ми са Косова једва чекамо да се запуца. Артиљерац.
У мојој породици и фамилији мушкарци су ратовали у рату за Косово 1999-те тако да лупеташ безвезе.Naravno, naravno. Junačino.
kako je napisano.Kako to misliš?
Porodici i familiji?У мојој породици и фамилији мушкарци су ратовали у рату за Косово 1999-те тако да лупеташ безвезе.
Ујак био полицајац на Косову и скењавао УЧК гомна. Шта ти није јасно?Porodici i familiji?![]()
Moras biti ozbiljno glup da gosta ubijes u svojoj kuci; a uz to jos javno pozivas na to.Dodikov savetnik: Strani uzurpator se može pobediti jedino Gavrilovim principom
![]()
Ognjen Tadić, savetnik predsednika Republike Srpske (RS) Milorada Dodika, izjavio je danas da se „strani uzurpator u Bosni i Hercegovini“ može pobediti i savladati „jedino po Gavrilovom principu“.
On je ocenio da stanje u BiH „nije normalno“ i da u ovakvoj BiH „važi samo jedan princip – Gavrilov“.
„Svi koji u BiH teraju mak na konac i traže mane svakoj politici Republike Srpske treba da znaju da stanje u BiH nije normalno i da u ovakvoj BiH važi samo jedan princip – Gavrilov princip. Princip, po kome je jedino važno pobediti i nadvladati stranog uzurpatora“, napisao je Tadić na društveno mreži Iks posle današnje odluke Centralna izborna komisija BiH (CIK) da oduzme mandat predsedniku RS Miloradu Dodiku.
Komentarišući Tadićevu objavu, iz Udruženja ReStart Srpska su na svojoj Fejsbuk stranci napisalai: „Lako je tuđim Principom gloginje mlatiti“.
U sarajevskim medijima Tadićeva objava ocenjena je kao indirektna pretnja visokom predstavniku u BiH Kristijanu Šmitu.
Dodik je pred Sudom BiH pravosnažno osuđen na godinu dana zatvora i šest godina zabrane obavljanja političke funkcije, zbog neizvršavanja odluka visokog predstavnika u BiH Kristijana Šmita.
https://www.danas.rs/svet/region/do...-se-moze-pobediti-jedino-gavrilovim-principom
Pa i ja sam kao član moje porodice i familije bio vojni policajac u Peći 1993. i 1998.Ујак био полицајац на Косову и скењавао УЧК гомна. Шта ти није јасно?
Врло ограничено гледање на ствари. Постоје и ствари као што су дужност, част, понос.Pa i ja sam kao član moje porodice i familije bio vojni policajac u Peći 1993. i 1998.
Free hint: niko, ali niko, ko je učestvovao u borbenim dejstvima ili doživeo rat neće da navija za bilo koji rat. Zašto? Zato što zna šta je rat. Iz tog razloga, što nisi doživeo rat, lupetaš gluposti.
Османлије су исто били гости по теби изгледа.Moras biti ozbiljno glup da gosta ubijes u svojoj kuci; a uz to jos javno pozivas na to.
Zasto Srbe uvek predstavljaju neki radikalni pavijani, galamdzije![]()
Уништење непријатеља није нечовечно. Нечовечно је служити истом и подржавати га као што ви радите.Желиш да теористи убију милионе невиних људи.
Гадне су ти жеље.
Нечовечне
Лапрдаш.Уништење непријатеља није нечовечно. Нечовечно је служити истом и подржавати га као што ви радите.
Ti bi pobio "neprijateljsko" civilno stanovništvo jer kako reče, nema nevinih. Hitler je svojevremeno izjavio da ne treba imati obzira prema "sogenannten Zivilisten", "tzv. civilima".Уништење непријатеља није нечовечно. Нечовечно је служити истом и подржавати га као што ви радите.
Artiljerac, kažeš. Na čemu si služio, kad, gde?Врло ограничено гледање на ствари. Постоје и ствари као што су дужност, част, понос.
Ваше поимање је "Нећу да испалим ни метак макар УЧК или усташе стигли до Крагујевца или Новог Сада".
А ја који имам супротну перцепцију сам клинац, дебил.
Шта да вам кажем момци, мало сте се зајјебали.
Причање о Гаврилу на Н1 вам је потребно?Идемо правим путем. Ово нам је потребно.
Лични инфо преко интернета јок. Служио сам војску. Толико.Artiljerac, kažeš. Na čemu si služio, kad, gde?
Ja sam služio u kasarni ''Miladin Popović" u Peći 1998, pa bio prekomandovan u obezbeđenje Slatine. Učestvovao u borbama oko Slatine, Srbice i Đakovice 1998.