Dodikov savetnik: Strani uzurpator se može pobediti jedino Gavrilovim principom

Па ти то онда лепо пренеси Вучићу, кога заболе керец за суверенитет Србије

Вучић је дао Додику да направи фирме по Србији, да би овај био Суверен без РСрпске.

Обрни-окрени , опет ће Шумадинац да плати и Вучићу и Додику и Немцима и Русима и Америма, Кинезима....

Неодговорни Додик треба само да нађе неког Принципа (толико наоружања имате - само за атентат)
Расизам према Србима из Босне је црвени картон код мене.

da je Ferdinanda rokno onaj Muja ili Ujka opet bi EU napala Srbiju

Нема то везе увек је Србија крива, али је била далеко спремнија 1914.г.

Овог пута ће бити Додик и Вучић криви, јер краду Србијанца, а не раде на војној спремности.

Па ми ћемо помрети од глади на фронту, од овакве олош-елите !

Ja mislim da je to изврсно.

Неки Принцип да изврши атентат, а Србију поново да окупирају и да побију 1/3 становништва као од 1914-18.

Босанске неодговорности
Snovi malog cobana dok mu vukovi cerece ovce koje je dobio kao zadatak da sacuva.

Snovi malog cobana dok mu vukovi cerece ovce koje je dobio kao zadatak da sacuva.

Без пољопривреде нема ратовања, јер би нам увели санкције, а окружени смо са свих страна.

Додик се курчи, а Вучић гледа како да га шутне.

Питам се шта ће Вучић да ради са његовим фирмама и парама у Србији

Без пољопривреде нема ратовања, јер би нам увели санкције, а окружени смо са свих страна.

Додик се курчи, а Вучић гледа како да га шутне.

Питам се шта ће Вучић да ради са његовим фирмама и парама у Србији
Prodace ga kao svakog sto je. Dodik samo ako je volina izbeci ce u Srbiju. Da ima mooda odlezao bi tu godinu i posle bi bio opevan makar u pesmama.

Vako svi znamo za trenutni vakat u njegovoj glavi.

Да, тако што једу две чиније пиринча дневно, а вођу, његовог тату и деду обожавају као божанства.

Идеално друштво
Кинески рецепт + Северна Кореја.
Знам за те приче о С.Кореји где се Вожду захваљују ко Богу док гладују.
Српство ће победити. Српски национализам на крају мора превладати и то су ови протести показали.
Ја мислим да су руске ракете решење свих проблема.

Ја мислим да су руске ракете решење свих проблема.
Јесу, зато им електрични тротинет убија генерале на кућном прагу вековног огњишта у објекту колективног становања

Напали би и без њега. Друга могућност је да се асимилујеш у Швабове и надаш да те Хића неће кастрирати као расно неподобног пре или касније.
Ако би да будеш швапски роб само напред.

Ја мислим да је решење у ракетама кад нисмо Талибани и нема нас довољно.
Мада ни пијана сервилност није лоше решење како предлаже @Dе Sisti
Док не развију неке вирусе бактерија за истребљење свих црњаца, а беле црнчуге попут свих Срба, Пољака и Руса крену да трпају у крематоријуме.
Ja mislim da bi bilo najbolje da nam pošalju jedno 20 Sarmata.

Јесу, зато им електрични тротинет убија генерале на кућном прагу вековног огњишта у објекту колективног становања
Добиће Пољаци, Немци и Румуни по главама нуклеарке због тога гарантовано пре или касније.
А врв и Енглези.

Јел ти стварно верујеш да Русија неће мобилисати све могуће непријатеље Запада у свету да им врати за све увреде и понижења пре или касније?!
Ако неко убија руске генерале што мислиш да ће амерички дугорочно бити безбедни, а имају непријатеље по целом Блиском истоку, Африци, Јужној Америци, Азији?

A ne misliš li da bi Englezi uzvratili nuklearnim projektilima po Rusiji?

Пост упућен Де Систију ти је најбољи одговор. Али уосталом видећемо. Ја очекујем заоштравање ситуације и подржавам свим срцем.

Јел ти стварно верујеш да Русија неће мобилисати све могуће непријатеље Запада у свету да им врати за све увреде и понижења пре или касније?!
Ако неко убија руске генерале што мислиш да ће амерички дугорочно бити безбедни, а имају непријатеље по целом Блиском истоку, Африци, Јужној Америци, Азији?

Пост упућен Де Систију ти је најбољи одговор. Али уосталом видећемо. Ја очекујем заоштравање ситуације и подржавам свим срцем.
Pa ne znam, tebi odgovara da Moskva, Petrograd, Volgograd, budu pretvoreni u radioaktivni pepeo otprilike 10-12 minuta posle Londona?

Pa ne znam, tebi odgovara da Moskva, Petrograd, Volgograd, budu pretvoreni u radioaktivni pepeo otprilike 10-12 minuta posle Londona?
Видећемо, али желим кажњавање одговорних за убијање руских генерала у Русији.
И то ће се верујем десити сад када и како то је питање.
Ево на пример да неки Палестинац детонира нуклеарну бомбу у Лондону коју му је дотурио Димитриј Медведев у пијаном стању.
И после Медведев да се хвали тиме по друштвеним мрежама како се ови хвале да су помагали Украјинце.

То је оно што желим и за шта навијам.

Видећемо, али желим кажњавање одговорних за убијање руских генерала у Русији.
И то ће се верујем десити сад када и како то је питање.
Ево на пример да неки Палестинац детонира нуклеарну бомбу у Лондону коју му је дотурио Димитриј Медведев у пијаном стању.
И после Медведев да се хвали тиме по друштвеним мрежама како се ови хвале да су помагали Украјинце.

То је оно што желим и за шта навијам.
Želiš i navijaš da izgine par miliona nevinih ljudi?

Back