a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 36.667
Dodik Vučić Putin i Lukašenko,lideri pravoslavnog sveta![]()
bravo., sedi ............100 dolara...................sledeci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dodik Vučić Putin i Lukašenko,lideri pravoslavnog sveta![]()
Zapadni je KOMUNJARSKI, istok RS je CETNICKI, meni osobno i politicki miliji i drazi....i treba okolica BL ici pod hrvatsku cizmu, oni su si isti mentalitetski.
2005 god nemas pojma u kavoj je narod u RS bio depresiji
RS je slomljena
Ja licno sam razmisljao da se selim u Srbiju tada mi je izgledalo da je sve izgubljeno
Policija RS je trebala biti predata muslimanima u Sarajevo
A onda dolazi Dodik i spasava policiju,najavljuje referendum o nezavisnosti ,RS se uspravila ponovo...danas je neoporedivo bolje stanje nego 2005
Dodara se pokazao ,ja ga nebih mjenjao
Dodik jeste utemeljivac RS (...)
(...)
И не брините се, неће Запад никада ,,свргнути" Додика, јер Додик игра управо улогу која му је намењена. (...)
Премда наравно да има и поштених западњачких аналитичара који отворено пишу да је цела криминална екипа са Западног Балкана одавно само за затвор, пре свега због продаје оружја Исламској држави и нарко-трафикинга, укључујући ту наравно и Додика и његове гангстере као што је министар полиције РС Лукач, још увек западњачки мејнстрим чврстог става да они "обављају добар посао" [за Запад].
Неких помака има а то је на пример подршка Запада Зорану Заеву. Запад је наравно из својих интереса спасио Македонију од распада, али у западњачком конгломерату - који није јединствен - јаки су и они елементи, пре свега немачки, који су испод жита радили на цепању Македоније на албански део који би се припојио Великој Албанији (коју Берлин жарко жели) и на бугарски део; главну улогу је ту требао да одигра ВМРО. А мени лично су у свему ипак најинтересантнији тзв. "српски националисти" који по подржавају ВМРО, странку која се хвали "историјским континуитетом" са истоименом терористичком групом која је заједно са хрватским усташама убила Краља Александра Ујединитеља; исти они који једног Додика, који се залаже за трећи ентитет у БиХ, проглашавају за "гаранта опстанка Републике Српске".Аналитичари пишу, али не доносе одлуке. Тако да. Иначе, на нама је да ми препознамо лопове и преваранте и отерамо их, што би запад то радсио за нас.
Наравно да је Запад довео Додика на власт. Додик је доведен у склопу процеса ,,пацификовања" РС када је уклоњена она ратна екипа која је створила РС. Јер, за другове који ништа не знају, Републику Српску је створила, пре свега, СДС, Српска демократска странка. То је странка, чији су оснивачи и чланови били не само војници, него и офицри ВРС, чији је функционер данас ћерка Радована Караџића, између осталих. Дакле, то је аутентична српска странка која се борила за оснивање РС.
Додик је увек био на оној другој страни. Додик је био међу онима који су гласали за узкидање РС. Додика је НАТО довео, против свих демократских правила, на власт у РС. Додик је изјавио да је у Сребреници био геноцид. Додик је прозивао Младића и Караџића да иду у Хаг, друговао са досманлијама, љубио се са Тадићем, итд, итд.
У суштини, Додик је лопина и популиста, он ће данас да прича да је у Сребреници био геноцид, да пљује Младића и Караџића, а сутра ће да прича нешто сасвим друго, само ако му то одговара. Али, ништа од тога што он прича неће да оствари. И наравно да неће бити референдума, Додик то неће расписати.
И не брините се, неће Запад никада ,,свргнути" Додика, јер Додик игра управо улогу која му је намењена. А то шта он прича свом лаковерном народу и што народ у те дебилне лажи верује- то Запад баш брига, а и реално то није њихов проблем, него наш. Ми, као нација, смо одговорни што верујемо лопинама и популистима какав је Додик (још комуњара тешка).
А и тешка је увреда за све пале борце да се каже да је Додик једина ,,брана" рушењу РС. То је увреда за здрав разум и оне који су пали у борби за РС.
Једина опција у РС која заслужује респект у РС је управо, додиковским лажима оклеветана СДС!
А и тешка је увреда за све пале борце да се каже да је Додик једина ,,брана" рушењу РС. То је увреда за здрав разум и оне који су пали у борби за РС.
Једина опција у РС која заслужује респект у РС је управо, додиковским лажима оклеветана СДС!
Наравно да је Запад довео Додика на власт. Додик је доведен у склопу процеса ,,пацификовања" РС када је уклоњена она ратна екипа која је створила РС. Јер, за другове који ништа не знају, Републику Српску је створила, пре свега, СДС, Српска демократска странка. То је странка, чији су оснивачи и чланови били не само војници, него и офицри ВРС, чији је функционер данас ћерка Радована Караџића, између осталих. Дакле, то је аутентична српска странка која се борила за оснивање РС.
Додик је увек био на оној другој страни. Додик је био међу онима који су гласали за узкидање РС. Додика је НАТО довео, против свих демократских правила, на власт у РС. Додик је изјавио да је у Сребреници био геноцид. Додик је прозивао Младића и Караџића да иду у Хаг, друговао са досманлијама, љубио се са Тадићем, итд, итд.
У суштини, Додик је лопина и популиста, он ће данас да прича да је у Сребреници био геноцид, да пљује Младића и Караџића, а сутра ће да прича нешто сасвим друго, само ако му то одговара. Али, ништа од тога што он прича неће да оствари. И наравно да неће бити референдума, Додик то неће расписати.
И не брините се, неће Запад никада ,,свргнути" Додика, јер Додик игра управо улогу која му је намењена. А то шта он прича свом лаковерном народу и што народ у те дебилне лажи верује- то Запад баш брига, а и реално то није њихов проблем, него наш. Ми, као нација, смо одговорни што верујемо лопинама и популистима какав је Додик (још комуњара тешка).