Enigma
Poznat
- Poruka
- 7.185
Da i? Trebali bi bit slizani s muslimanima koji žele srušit Republiku Srpsku?RS slizana sa Zagrebom i Mostarom. Ko bo rekao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da i? Trebali bi bit slizani s muslimanima koji žele srušit Republiku Srpsku?RS slizana sa Zagrebom i Mostarom. Ko bo rekao.
On je u službi Sarajeva.Небојша Вукан је био у праву за све што је рекао.
Hrvati ne zele srusiti RS, ljubav cveta. Ko nas bre zavadi.Da i? Trebali bi bit slizani s muslimanima koji žele srušit Republiku Srpsku?
Hrvati iz BiH ne rade protiv Republike Srpske,niti bi Srbima u Republici Srpskoj birali vlast po svojoj mjeri ko što to žele muslimani.Hrvati ne zele srusiti RS, ljubav cveta. Ko nas bre zavadi.![]()
Inace su samostalni u odlucivanju i ne slusaju Zagreb.Hrvati iz BiH ne rade protiv Republike Srpske,niti bi Srbima u Republici Srpskoj birali vlast po svojoj mjeri ko što to žele muslimani.
Koji ti dio nije jasan?
Slažem se. Prva rečenica stoji.Šta god ja privatno mislio o HDZ oni su daleko najjača hrvatska stranka. U BiH će živiti normalno onda kad Bošnjaci i njihovi mentori shvate da treba poštovati izbor druga dva naroda. Da ne pokušavaju da Srbima i Hrvatima izaberu predstavnike po svojoj mjeri. Onda će i doći do izbora umjerenih političara. Dotle ne.
Po mentalitetu su nam mnogo bliži nego Srbija, Beograd.RS slizana sa Zagrebom i Mostarom. Ko bo rekao.
Ma nemoj! Ko te slagao? Simo?Inace su samostalni u odlucivanju i ne slusaju Zagreb.
Naglasak je na tome da ne slušaju Sarajevo.Inace su samostalni u odlucivanju i ne slusaju Zagreb.
Gdje sam ja pomenuo podjele?Slažem se. Prva rečenica stoji.
A zašto opet jednonacionalna podjela BiH?! Da bi se ponovo nekada ratovalo? Kako u ostalim zemljama svi žive normalno?!
Možda tebi.Po mentalitetu su nam mnogo bliži nego Srbija, Beograd.
Ne, ne samo meni.Gdje sam ja pomenuo podjele?
Možda tebi.
Zato što je BiH država tri naroda,a ne građanska država.A zašto opet jednonacionalna podjela BiH?! Da bi se ponovo nekada ratovalo? Kako u ostalim zemljama svi žive normalno?!
BiH je ničija i svačija. Čemu borba za ovu uništenu i rasprodanu državu? I šta je na kraju krajeva donijela ta borba tri naroda? Patnju, neizvjesnost koja i danas traje, beznađe, siromaštvo, nepravdu svih oblika, razdvojenost od djece i ostale familije, kulturno i obrazovno uništenje...Zato što je BiH država tri naroda,a ne građanska država.
I u BiH bi se živjelo normalno da muslimani prihvate činjenicu da BiH djele sa Srbima i Hrvatima i da ne mogu Srbima i Hrvatima birat političke predstavnike.
Ne mogu oni to da prihvate.Zato što je BiH država tri naroda,a ne građanska država.
I u BiH bi se živjelo normalno da muslimani prihvate činjenicu da BiH djele sa Srbima i Hrvatima i da ne mogu Srbima i Hrvatima birat političke predstavnike.
Odeš na klix pa otvori temu i pitaj muslimane zbog čega ne žele prihvatit činjenicu da BiH djele sa Srbima i Hrvatima,i zašto bi Srbima i Hrvatima birali političke predstavnike.BiH je ničija i svačija. Čemu borba za ovu uništenu i rasprodanu državu? I šta je na kraju krajeva donijela ta borba tri naroda? Patnju, neizvjesnost koja i danas traje, beznađe, siromaštvo, nepravdu svih oblika, razdvojenost od djece i ostale familije, kulturno i obrazovno uništenje...
Znamo mi to.Muslimani bi Srbima i Hrvatima htjeli nametnut svoju viziju BiH uz pomoć stranaca.I zato BiH nikako ne može bit stabilna država i ne može napred,nego će uvijek tapkat u mjestu dok god muslimani ne prihvate činjenicu da BiH ne pripada samo njima.Ne mogu oni to da prihvate.
Naucili su vekovima da se samo oni pitaju
pod Turcima pa Austrougarima i kod Tita u komunizmu
Ali njihov problem...
Nije ovo 1925 vec 2025 godina
sto pre to prihvate bolje ce nam biti svima koji zivimo ovde preko Drine.
Je.ali te više muslimani! Dosadan si s tim!Odeš na klix pa otvori temu i pitaj muslimane zbog čega ne žele prihvatit činjenicu da BiH djele sa Srbima i Hrvatima,i zašto bi Srbima i Hrvatima birali političke predstavnike.
To je glavni uzrok svih problema u BiH.
Izvoli pa ih ti pitaj jer problem u BiH nije ni u Srbima ni u Hrvatima,nego isključivo u muslimanima i njihovim ludim neostvarivim željama.Je.ali te više muslimani! Dosadan si s tim!
Idi ti i pitaj ih kako su im plate i penzije veće.
Pa brate ja zivim u Banjakuci jasno je meni sveZnamo mi to.Muslimani bi Srbima i Hrvatima htjeli nametnut svoju viziju BiH iz pomoć stranaca.I zato BiH nikako ne može bit stabilna država i ne može napred,nego će uvijek tapkat u mjestu dok god muslimani ne prihvate činjenicu da BiH ne pripada samo njima.
A ko je ovdje ove naše budale postavio da vladaju? Muslimani, a? Ko krade ovdje? Isto oni? Ko je uništio sve firme? Ko je raselio stanovništvo? Uništio kulturu? Srozao obrazovanje? Hebo nas sa industrijskim kieonikom i preskupim, a obaveznim maskama? ...Izvoli pa ih ti pitaj jer problem u BiH nije ni u Srbima ni u Hrvatima,nego isključivo u muslimanima i njihovim ludim neostvarivim željama.
Hrvati iz BiH ne rade protiv Republike Srpske,niti bi Srbima u Republici Srpskoj birali vlast po svojoj mjeri ko što to žele muslimani.
Koji ti dio nije jasan?
U BiH nisu glavni problemi to što ti nabrajaš,nego neprihvatanje činjenice od strane muslimana od kraja rata 95 da BiH moraju da djele sa Srbima i Hrvatima i da oni nisu vlasnici BiH.Muslimani od kraja rata rovare uz pomoć stranaca ne bi li BiH bila po njihovim željama i zato bi Srbima i Hrvatima birali političke predstavnike po njihovoj mjeri da oni budu glavni u čitavoj BiH.To se neće desit nikad.Kad shvate i ako shvate da ne može tako BiH ima šanse da postane normalna država.A ko je ovdje ove naše budale postavio da vladaju? Muslimani, a? Ko krade ovdje? Isto oni? Ko je uništio sve firme? Ko je raselio stanovništvo? Uništio kulturu? Srozao obrazovanje? Hebo nas sa industrijskim kieonikom i preskupim, a obaveznim maskama? ...
Da ne nabrajam sada, trebalo bi mi prilično vremena.
Znaju oni sve,al je mržnja prema Srbima iz BiH jača od razuma i logike.Zato je to tako.Ma meni nije jasno se da pojedinci odavde ponašaju kao da nikad nisu otvorili dnevne novine, bilo koji portal jer to bi im bilo dovoljno da ne postavljaju ovako glupa pitanja.
Na stranu muslimanske provokacije, oni su svima jasni pa je takođe nejasno kako nisu tim neobaveštenim pa opet što se petljaju u nešto što ne razumeju.
Ne treba biti stručnjak da na osnovu par vesti iz Srpske ukapiraš da je Hrvata u Srpskoj jako malo, da nemaju ambicije niti prostor za bilo kakvo separatisanje i da je normalno da su bliži sa Srbima nego sa muslimanima koje smatraju nižom vrstom ma koliko im se ovi oduvek šlihtali.
U tom okruženju je to normalno da čak ni njihova matica u tome ne vidi nikakav problem.
Više mi se dopada ovaj Hrvat nego naš odrod koji je pao na tako niske grane da se proda muslimanima...ej, muslimanima, probijeno svako dno.
![]()