Dodik uvjerava: Doktori Čović i Pranjić odbraniće Srpsku!

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Za Aliju ne znam, ali hrvatsko rukovodstvo 1990. na 1991. bilo za hrvatsko-slovenski model konfederacije dok je Ante nešto imao iluzije o saveznom parlamentu, saveznim izborima i slično. Država se praktički raspala već 1988. na 1989. kada je bilo jasno da se ne može ništa dogovoriti i kada je JNA sudila četvorku iz Mladine na vojnom sudu u Ljubljani, a pola procesa se svodilo na to da optuženi hoće dokumente na slovenskom iza čega je stalo slovensko republičko i partijsko rukovodstvo.

Nije samo Ante Marković htio biti novi Tito, htio je biti i Stipe Šuvar koji je u izborima za glavara CK SKJ prvo torpedirao Ivicu Račana kojega je proglasio najgorima nacionalistom, a onda je probao zavladiti u veljači/februaru 1989. sa CK, ali Slobo je povukao sve nevjerne kadrove iz Vojvodine, Kosova i CG i matematički pre**bao naivnog Šuvara koji je de facto politički mrtvac od toga dana jer nikada nije imao bazu u Hrvatskoj gdje su svi mrzili jer je bio ludi diktator i progonio pisce, novinare i uništio školski sustav.

Pusti sad to muslimani se ponadali da će njihov halal Srbin Vukanović bit predsjednik Republike Srpske,a ono gospodin Pranjić iz HDZ-A. :rotf:
Al im ga Dodik šukno.:hahaha:

Не само да је Додик шукнуо Србима из Српске постављањем Хрвата за председника, него је и Вучић, својевремено, шукнуо Србима из Србије кад је поставио Хрватицу за председника Владе у више мандата.

Не само да је Додик шукнуо Србима из Српске постављањем Хрвата за председника, него је и Вучић, својевремено, шукнуо Србима из Србије кад је поставио Хрватицу за председника Владе у више мандата.
Ti si nacionalista.Ja sam bio ubjeđen da su samo Srbi prekodrinci nacionalisti,a da je vama u Srbiji bitno samo da je čovek,a ne koje je nacionalnosti.

Ti si nacionalista.Ja sam bio ubjeđen da su samo Srbi prekodrinci nacionalisti,a da je vama u Srbiji bitno samo da je čovek,a ne koje je nacionalnosti.

Какав је човек Ана Брнабић ако никада на изборима није добила ни један једини глас нити би икада добила један једини глас, а злотвор ју је поставио на место предсендика Владе, само зато што са њеним братом има криминалне дилове?

Поред тога, неписмена је, глупа, не уме да прича. Лагала је о дипломи, била службеник УСАИД.

Какав је човек Ана Брнабић ако никада на изборима није добила ни један једини глас нити би икада добила један једини глас, а злотвор ју је поставио на место предсендика Владе, само зато што са њеним братом има криминалне дилове?

Поред тога, неписмена је, глупа, не уме да прича. Лагала је о дипломи, била службеник УСАИД.
Ne budi nacionalista.

Back