Dodik uvjerava: Doktori Čović i Pranjić odbraniće Srpsku!

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znaju oni sve,al je mržnja prema Srbima iz BiH jača od razuma i logike.Zato je to tako.

Pa i to je jasno svakom ko ume da drži daljinski, a da mu pri tome ne treba pomoć.

Ne treba čak ni da se razumeš naročito niti da pratiš politiku da bi ti bilo jasno da su muslimani toliko zaslepljeni mržnjom prema Srbima da čak prenebregaraju činjenice da su svesni da bi pri odvajanju oni ostali pusto ostrvo okruženo nezainteresovanim komšijama, prepušteni sami sebi jer su više dosadili i Bogu i narodu neprestanom im kuknjavom , heljp bosnia i da su ih se zasitili i Turci i Arapi, o zapadu da ne govorim.

I povrh svega žele da nametnu svoju volju što je debilizam.

Srbi imaju Srbiju, Hrvati Hrvatsku, a ovi...svoju mahalu koju su pretvorili u tursku avliju.
I to čak neoriginalnu

Ma meni nije jasno se da pojedinci odavde ponašaju kao da nikad nisu otvorili dnevne novine, bilo koji portal jer to bi im bilo dovoljno da ne postavljaju ovako glupa pitanja.

Na stranu muslimanske provokacije, oni su svima jasni pa je takođe nejasno kako nisu tim neobaveštenim pa opet što se petljaju u nešto što ne razumeju.

Ne treba biti stručnjak da na osnovu par vesti iz Srpske ukapiraš da je Hrvata u Srpskoj jako malo, da nemaju ambicije niti prostor za bilo kakvo separatisanje i da je normalno da su bliži sa Srbima nego sa muslimanima koje smatraju nižom vrstom ma koliko im se ovi oduvek šlihtali.

U tom okruženju je to normalno da čak ni njihova matica u tome ne vidi nikakav problem.

Više mi se dopada ovaj Hrvat nego naš odrod koji je pao na tako niske grane da se proda muslimanima...ej, muslimanima, probijeno svako dno.
:dash:
Ma nemoj!

U BiH nisu glavni problemi to što ti nabrajaš,nego neprihvatanje činjenice od strane muslimana od kraja rata 95 da BiH moraju da djele sa Srbima i Hrvatima i da oni nisu vlasnici BiH.Muslimani od kraja rata rovare uz pomoć stranaca ne bi li BiH bila po njihovim željama i zato bi Srbima i Hrvatima birali političke predstavnike po njihovoj mjeri da oni budu glavni u čitavoj BiH.To se neće desit nikad.Kad shvate i ako shvate da ne može tako BiH ima šanse da postane normalna država.
Do tad samo kontriranje.
Ako ćemo biti realni svi bi da ,,oni,, vladaju! Zato je tu Dejtonski sporazum koji svima omogućava da se pokažu šta znaju i umiju. Pokazali su svi da ništa ne znaju, a još manje umiju osim naravno zjb.spostvenog naroda. E, to im ide od ruke.

Jutros mi priča koleginica, nedavno je bila na turističkoj turi ubosni i ono što je videla u Saraj'vu je totalno razočaralo.

Išla je sa majkom koja poznaje grad od pre rata i kaže da su skroz razočarane čaršijom, da one stare radnjice više ništa nemaju autentično, sve je turska roba.

Lokalni vodič im je bila žena, nekadašnja Srpkinja udata za muslimana, gora od neke autentične muslimanke koja se na njih izbečila kada su pitali kako da dodju do Istočnog Sarajeva uz:
- Šta ćete tamo, nema prevoza do tamo sem da zovete srpski taksi što nije istina
ali im je bilo dosta preganjanja s budalom, sami su prošetali i sutradan nastavili obilazak.

Oduševljeni su vrelom Bosne, Romanijom naročito i tu će se sigurno vratiti, sve u svemu Oduševljeni su svi koliko je Bosna lepa, ovaj naš deo, u muslimanski nisu zalazili.

Toliko me je zaintrigirala da ću i sama, Bože zdravlja sledeće godine u obilazak.

I da, kaže da je Banja Luka jako lepa, spominje Gospotsku ulicu, kocke u njoj i tek će da piše o svim tim utiscima kojim je fascinirana budući da je prvi put bila u Bosni.

Mržnja jednih prema drugima je očekivana nakon posljednjeg rata. Dobrim zakonima srezati tu mržnju i obrazovati, sve redom. Vaspitavati od početka.
Sestro
mrznja ovde traje VEKOVIMA
to kao prvo
a kao drugo MRZNJA SE NE SUZBIJA ZAKONIMA
koliko god neko postovao zakon to je samo zakon koji propisuje kazne za nesto
Nemoguce je da ovo ne znas..ili ti je danas bass dosadno.

Sestro
mrznja ovde traje VEKOVIMA
to kao prvo
a kao drugo MRZNJA SE NE SUZBIJA ZAKONIMA
koliko god neko postovao zakon to je samo zakon koji propisuje kazne za nesto
Nemoguce je da ovo ne znas..ili ti je danas bass dosadno.
Ja je nisam stvarno osjetila do prije rata. I one priče o partizanima, ustašama i četnicima su mi bile uvijek konfuzne.
Ako se zakonom suzbija silovanje, ubistvo, pljačka i dr. zašto ne i nacionalizam?

Ja je nisam stvarno osjetila do prije rata. I one priče o partizanima, ustašama i četnicima su mi bile uvijek konfuzne.
Ako se zakonom suzbija silovanje, ubistvo, pljačka i dr. zašto ne i nacionalizam?
To sto je nisi osetila TI ne znaci da drugi nisu
Postojala je nazalost jer da nije ne bismo se ovde tako pobili zverski
Ja sam vaspitan da smo svi jednaki i bracca i sestre
ali sam brzo shvatio da to mnoge ne zanima i da me ne podnose
samo zato sto se zovem drugacije.
Nemoj molim te glumiti ludilo ovuda...
koliko god da imas godina MORAS znati da zakon ne suzbija nista
Zakon samo propisuje kazne za postupke koji su protivzakoniti
Da bi mrznja nestala u ljudima potrebno je mnogo vremena i sto vise price
a ne slepo slusanje politicara koji na svim stranama samo potpiruju mrznju
jer tako uzimaju ogroman novac.

To sto je nisi osetila TI ne znaci da drugi nisu
Postojala je nazalost jer da nije ne bismo se ovde tako pobili zverski
Ja sam vaspitan da smo svi jednaki i bracca i sestre
ali sam brzo shvatio da to mnoge ne zanima i da me ne podnose
samo zato sto se zovem drugacije.
Nemoj molim te glumiti ludilo ovuda...
koliko god da imas godina MORAS znati da zakon ne suzbija nista
Zakon samo propisuje kazne za postupke koji su protivzakoniti
Da bi mrznja nestala u ljudima potrebno je mnogo vremena i sto vise price
a ne slepo slusanje politicara koji na svim stranama samo potpiruju mrznju
jer tako uzimaju ogroman novac.
Ja ne mrzim. Mogu da se ne slažem. Da odbijem da prihvatim i sl.

Nije poenta price da li TI mrzis nekoga ili JA
jer ti i ja nismo drzava
To su milioni ljudi koji se nazalost mahom mrze
tu se zaustvljam jer nema smisla da ti objasnjavam ocigledno
da je voda mokra a Sunce vrelo...

Svako dobro !!!
Prođe moj život uludo, a ti ako ne mariš za svoj i smatraš da je sreća uništiti drugoga, ma ko on bio, daleko ti moja kuća.

Jutros mi priča koleginica, nedavno je bila na turističkoj turi ubosni i ono što je videla u Saraj'vu je totalno razočaralo.

Išla je sa majkom koja poznaje grad od pre rata i kaže da su skroz razočarane čaršijom, da one stare radnjice više ništa nemaju autentično, sve je turska roba.

Lokalni vodič im je bila žena, nekadašnja Srpkinja udata za muslimana, gora od neke autentične muslimanke koja se na njih izbečila kada su pitali kako da dodju do Istočnog Sarajeva uz:
- Šta ćete tamo, nema prevoza do tamo sem da zovete srpski taksi što nije istina
ali im je bilo dosta preganjanja s budalom, sami su prošetali i sutradan nastavili obilazak.

Oduševljeni su vrelom Bosne, Romanijom naročito i tu će se sigurno vratiti, sve u svemu Oduševljeni su svi koliko je Bosna lepa, ovaj naš deo, u muslimanski nisu zalazili.

Toliko me je zaintrigirala da ću i sama, Bože zdravlja sledeće godine u obilazak.

I da, kaže da je Banja Luka jako lepa, spominje Gospotsku ulicu, kocke u njoj i tek će da piše o svim tim utiscima kojim je fascinirana budući da je prvi put bila u Bosni.
:fdlan:... колико одушевљености ! ?!?

ви као да живите на другом континенту ?!?, а не у Србији, досељени избосне ?

можда је мени то чудно јер пролазим кроз БиХ 5-6 пута годишње

Sarajevo je tradicinalno manji problem od Zagreba po tamosnje Srbe.

Netačno.

U prezentu, sadašnjem vremenu Zagreb je civilizacija u odnosu na sarajevsku mahalu zaostalu u nekom turskom vilajetu gde neko od Srba može da opstane jedino ako im se pokori što nije čak ni asimilacija nego totalna pokornost poput gore mi pomenute vodiča koja iako neumotana pokazuje rigoroznije stavove nego da jeste.

Klasičan janjičarski sindrom.
Ili jesi ili ti nema života tu.

U Zagrebu može da se funkcioniše normalno među normalnim ljudima kojih ima, tamo ne.

Netačno.

U prezentu, sadašnjem vremenu Zagreb je civilizacija u odnosu na sarajevsku mahalu zaostalu u nekom turskom vilajetu gde neko od Srba može da opstane jedino ako im se pokori što nije čak ni asimilacija nego totalna pokornost poput gore mi pomenute vodiča koja iako neumotana pokazuje rigoroznije stavove nego da jeste.

U Zagrebu može da se funkcioniše normalno među normalnim ljudima kojih ima, tamo ne.

Лордан Зафрановић је написо књигу и не би се сложио са тобом !

Netačno.

Zagreb je uvijek bio civilizacija u odnosu na Sarajevo.

:fdlan:... колико одушевљености ! ?!?

ви као да живите на другом континенту ?!?, а не у Србији, досељени избосне ?

можда је мени то чудно јер пролазим кроз БиХ 5-6 пута годишње

O čemu ti sem da ovoj turiraš fleš na osnovu čega se ovuda iživljava?

Ni od kuda ja nisam došla.

Back