Dodik uvjerava: Doktori Čović i Pranjić odbraniće Srpsku!

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1000011064.png

Demantuj, izvoli. Možda su se oni sami ubili, i ovaj nije morao da odleži 4 godine u zatvoru...
Imputiraš stvari koje nisam tvrdio
Pitao sam za izvješće forenzičara i izvor koji je plasirao laž o klanjima.
Pročitao sam izvješće forenzičara tužiteljstva i odbrane ( Damira Tomašeka i Josipa Škavića )
Nigdje nema spomena da je neko zaklan...čitaš Korene ili portale koji su prenjeli njihove laži... raspiruješ mržnju vjerujem svjesno jer si mogao kao i ja odvojiti 15 min da se pravilno informiraš....,neznam zašto vam to treba.

A vi što ste sabotirali Antu Markovića mnogo ste ispali pametni.
Pogledajte prilog 1788020

Ante Marković je od sebe napravio ikonu jer nam je dvije godine napunio novčanike američkim bespovratnim kreditima, slavu mu za to. Samo što je u svakom drugom pogledu bio naivan jer je mislio da je visoka politika kao gospodarstvo u Jugoslaviji, da svako ima svoju cijenu. Htio je bio biti veći od Miloševića, ali 1988. Slobo se okrunio za novoga Tita.

Bilo je jako puno Srba u državnom sustavu NDH, čak su žandari smjeli koristiti ćiriliću kada nitko drugi nije. Šta ne poništiva Glinu i Jasenovac, ali život nije crno-bijeli kako većina mlađih forumaša misli.

Ante Marković je od sebe napravio ikonu jer nam je dvije godine napunio novčanike američkim bespovratnim kreditima, slavu mu za to. Samo što je u svakom drugom pogledu bio naivan jer je mislio da je visoka politika kao gospodarstvo u Jugoslaviji, da svako ima svoju cijenu. Htio je bio biti veći od Miloševića, ali 1988. Slobo se okrunio za novoga Tita.

Bilo je jako puno Srba u državnom sustavu NDH, čak su žandari smjeli koristiti ćiriliću kada nitko drugi nije. Šta ne poništiva Glinu i Jasenovac, ali život nije crno-bijeli kako većina mlađih forumaša misli.
A Tudjman jel podržao?
I rahmetli Alija?

Back