ИПХ ЗИЛОТ
Elita
- Poruka
- 21.291
Могу само у нови рат да вас уведу, ко Стипе Месић...Da mi je neko rekao da će HDZ da nas čuva, mislila bih da je lud.
Nadam se da će nas odvesti u EU.
Šta kažete? Nemoguće! Nije, realno je.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Могу само у нови рат да вас уведу, ко Стипе Месић...Da mi je neko rekao da će HDZ da nas čuva, mislila bih da je lud.
Nadam se da će nas odvesti u EU.
Šta kažete? Nemoguće! Nije, realno je.
Хрватима ако неко понуди добру цифру, нпр из Судијске Арабије да продају Србску, они ће сигурно ... шта Ђуро?Pametni su hrvati
Znaju,akio se ukine republika Spska
oni su sledeći
A postoji Dejtonski sporazum
Kakav novi rat? Ne vjerujem.Могу само у нови рат да вас уведу, ко Стипе Месић...
Политичарима је битан новац, а не твој просперитет...Kakav novi rat? Ne vjerujem.
Ja se nadam ulasku u EU.
Uopšte mi nije bitno koje je nacionalnosti predsjednik, bitno mi je samo da je normalan i prosperitetan.
Mret mogu i oni. I to polako i bolno.Политичарима је битан новац, а не твој просперитет...
Брига њих да ли ћеш ти да мреш или не
Прво ће тебе место себе да потуре, то је старо правило златне милијарде, коју изгледа опет неко мора главом да плати, уместо памећуMret mogu i oni. I to polako i bolno.
Ne plaši me.Прво ће тебе место себе да потуре, то је старо правило златне милијарде, коју изгледа опет неко мора главом да плати, уместо памећу
Дај Боже да буде само слутња, али... Увек рачунаш на најгоре, да би га избегао на времеNe plaši me.
Znam ih ja mnogo. Zašto pitaš? Zanima te kolika bi tebi bila tada šansa da postaneš ustaša?Znaš li nekog ustašu a da nije bio Hrvat?
Uopšte mi nije bitno koje je nacionalnosti predsjednik, bitno mi je samo da je normalan i prosperitetan.
Ne staj joj još i ti na muku.Прво ће тебе место себе да потуре
Amnestija je bila usmjerena prema:
Pripadnicima četničkog pokreta (koji su bili voljni da pređu u partizane),Domobranima, muslimanskoj miliciji, Ustašama nije ali nije isključeno da neki pojedinci ustaški nisu ranije prešli u Partizane.
Pripadnike slovenskih domobrana, albanskih i makedonskih milicija koje su bile na strani okupatora,
Civile koji su pomagali okupatoru, ako su se povukli iz takvih aktivnosti i bili spremni pomoći oslobodilačkoj borbi.
Tko nije mogao biti amnestiran?
- Ratni zločinci – oni koji su počinili zločine nad civilima, partizanima ili vršili represije,
- Visoki dužnosnici ustaškog režima, četničkog rukovodstva i drugih kvislinških struktura,
- Oni koji su nastavili borbu protiv NOP-a i nakon objava o amnestiji.
Ja koliko znam mnoge ustaske vodje koji su pobjegli iz Jugoslavije su nakon rata hvatani i ubijani od strane Ozne, Udbe itd.
Ante Pavelić pokušaj atentata 1957, Buenos Aires; ranjen, umro 1959.
Nahid Kulenović ubijen 1969. u Münchenu; sin Džafera Kulenovića, aktivan u hrvatskoj emigraciji.
van Protulipac ubijen 1946., Italija; naveden kao emigrant ubijen od UDBA-e.
Ilija Abramović 1948., Austrija; isto naveden kao jedan od ubijenih emigranata.
Dinka Domančinović
1960., Argentina; ubijena emigrantica
Mate Miličević
1966., Kanada; emigrant ubijen.
Jozo Jelić, Mile Jelić, Marijan Šimundić, Petar Tominac, Vlado Murat i drugi migranti.
Maks Luburić ubijen je 20. travnja 1969. u Carcagenteu kod Valencije u Španjolskoj.
Likvidaciju je izvršio Ilija Stanić, agent jugoslavenske tajne službe UDBA, po nalogu iz Beograda itd
Ja koliko znam mnoge ustaske vodje koji su pobjegli iz Jugoslavije su nakon rata hvatani i ubijani od strane Ozne, Udbe itd.
Ante Pavelić pokušaj atentata 1957, Buenos Aires; ranjen, umro 1959.
http://www.srpski-memorijal.rs/vest...elica-moj-otac-nije-bio-terorista-video.html/...Зна се да су југословенске власти педесетих година тражиле његово изручење јер се претпостављало да се Павелић тамо налази, али је јако мала вероватноћа да је обавештајна служба у то време могла то да извши, јер са атентатима се креће тек негде шездесетих, крајем седамдесетих година, напомиње Костић.
„Сад, ја могу да причам из онога што су мени причали, између осталог и Милева Гаћеша Пићан која је, нажалост, прошле године преминула, а која је била једини живи организатор атентата, не учесник. Она ми је говорила да је један њен рођак, Црногорац из Мар дел Плате који је радио као полицајац, случајно на неком месту легитимисао човека. Видео је да у документима пише неко аргентинско име, а да је пред њим нико други до Анте Павелић. И тако су они, по њеној причи, сазнали. Била је укључена она, њен муж, њен брат Милан, Мило Кривокапић, Благоје Јововић и свештеник Радојица Поповић. То су људи који су знали за атентат, нико други“, наводи аутор документарног филма Благоје Јововић и Анте Павелић – било једном у Аргентини...
Oni u EU, a ti na front, u ime Putina.
Koje samotješenje nakon što su izvisili halal Srbi i muslimani.Eto baznije do nove godine u EU.![]()
BIH u EU ?Kakav novi rat? Ne vjerujem.
Ja se nadam ulasku u EU.
Ne šalim. Svaki normalan građanin BiH se nada tome.BIH u EU ?
potvrdi da se šališ![]()
Bajke su na drugom spratu.Oni u EU, a ti na front, u ime Putina.
Naglasak je na nada.A ta nada će potrajat još jedno 300 godina.Ne šalim. Svaki normalan građanin BiH se nada tome.
Šta kažeš na ovo? I naš građanin bio na paradi. Oteo sjedište šeiku dok je ovaj otišao da piša?!!!Ne staj joj još i ti na muku.![]()
Promjene su nagle i neočekivane.Naglasak je na nada.A ta nada će potrajat još jedno 300 godina.
Pa dobro ,ok ,jedno je nadati se,a drugo biti realanNe šalim. Svaki normalan građanin BiH se nada tome.
Predsjednik.Simooooo
Utanjio mu glas!
Da.Mjesto muslimana i halal Srbina HDZ.Promjene su nagle i neočekivane.![]()
Vučić i Dodik igraju pametno – svako na svom terenu i u interesu svog naroda.Osim što Vučić Hrvatsku naziva falsifikatom Evrope, Hrvate ustašama, onima koji mu se redovno ukazuju u snovima i na javi, Dodik ih proglašava spasiocima Republike Srpske!
Kome vjerovati?
https://www.rtvbn.com/4081839/dodik-uvjerava-doktori-covic-i-pranjic-odbranice-srpsku