Radašin778
Veoma poznat
- Poruka
- 14.663
UDBA sinak...Mozes li da promenis ovaj font, bole me oci dok gledam u njega, i nista te ne razumem.
Hvala unapred.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
UDBA sinak...Mozes li da promenis ovaj font, bole me oci dok gledam u njega, i nista te ne razumem.
Hvala unapred.
Koja je tvoja, kada si tako vidovit?!To joj je budućnost.
Oni su svakako podstanari u Republici Srpskoj.Simela brate, spremi im rimsko kormilo.
40% ustaša su bili muslimani.Eto,ni taj nije bio ustaša.
Kad kažem ustaša,mislim na one idiote što su klali,lupali glave maljevima,vadili oči,silovali,iživljavali se nad nedužnim ljudima.
Daj izvor forenzickog vještačenja i forenzičara.
Ja sam Simo svoja na svom, a ti zalegao na tuđe, ženino. Žena nije rod. U braku danas jesi, sutra gdje si. Nisi ni podstanar, jer i on ima pravo da nešto pisne, dok ti gutaš i svjoje frustracije liječiš na forumu.Oni su svakako podstanari u Republici Srpskoj.
Pronađi sam.Daj izvor forenzickog vještačenja i forenzičara.
Svaku laž koju podvališ svojim sunarodnjacima je božiji grijeh....raspiruješ dodatno mržnju iskrivljivanjem činjenica.Pronađi sam
Demantuj, izvoli. Možda su se oni sami ubili, i ovaj nije morao da odleži 4 godine u zatvoru...Svaku laž koju podvališ svojim sunarodnjacima je božiji grijeh....raspiruješ dodatno mržnju iskrivljivanjem činjenica.
Imputiraš stvari koje nisam tvrdioDemantuj, izvoli. Možda su se oni sami ubili, i ovaj nije morao da odleži 4 godine u zatvoru...
Ti samo u Zenici možeš bit svoja na svom.Ja sam Simo svoja na svom, a ti zalegao na tuđe, ženino. Žena nije rod. U braku danas jesi, sutra gdje si. Nisi ni podstanar, jer i on ima pravo da nešto pisne, dok ti gutaš i svjoje frustracije liječiš na forumu.
Volim i ja tebeBudalo. Sam nick govori o tebi, nema potrebe da pišeš bilo šta.
Hajd na temu margarin, to je tvoje područje.Ti samo u Zenici možeš bit svoja na svom.
Više tvoje.Hajd na temu margarin, to je tvoje područje.
Tvoje, tvoje.Više tvoje.
A vi što ste sabotirali Antu Markovića mnogo ste ispali pametni.A kada je Fikret Abdic lizao bulju srpskoj Sluzbi, tada su vam muslimani bili dobri.
Sima?Ja sam Simo svoja na svom, a ti zalegao na tuđe, ženino. Žena nije rod. U braku danas jesi, sutra gdje si. Nisi ni podstanar, jer i on ima pravo da nešto pisne, dok ti gutaš i svjoje frustracije liječiš na forumu.
Sad si se zamerio Hrvatima.
A vi što ste sabotirali Antu Markovića mnogo ste ispali pametni.
Pogledajte prilog 1788020
Ustase su ustaše.Sad si se zamerio Hrvatima.
A Tudjman jel podržao?Ante Marković je od sebe napravio ikonu jer nam je dvije godine napunio novčanike američkim bespovratnim kreditima, slavu mu za to. Samo što je u svakom drugom pogledu bio naivan jer je mislio da je visoka politika kao gospodarstvo u Jugoslaviji, da svako ima svoju cijenu. Htio je bio biti veći od Miloševića, ali 1988. Slobo se okrunio za novoga Tita.
Bilo je jako puno Srba u državnom sustavu NDH, čak su žandari smjeli koristiti ćiriliću kada nitko drugi nije. Šta ne poništiva Glinu i Jasenovac, ali život nije crno-bijeli kako većina mlađih forumaša misli.
A Tudjman jel podržao?
I rahmetli Alija?
JestePodržali koga čega ili koga što?