RebeccaBg
Elita
- Poruka
- 17.423
aj priznaj da crce od zavisti so ce mu slecu svi svecki drzavnici na heliodroma![]()
Crko'...posebno što će mu prvi bude hašiš i jahtjaga...msm ono svecki a naše
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aj priznaj da crce od zavisti so ce mu slecu svi svecki drzavnici na heliodroma![]()
Pa i ne baš , a pričaju da ta bajčetina ima 24 stanovnika i da je bez kanalizacije , možda i vodovoda i struje...šta znam , dalje od Kragujevca nisam išla
...a sad će da ima i heliodrom pa će izgrade komplet infrastrukturu , ima se - može se...k'o da i ne živimo u Srbiji.
ne pitam te za priče od laktaša do bajčetine.......to znamo evo i ti si čula za bajčetinu.......pitam te za tvog presednika tadića.......borisa tadića.......ako se sastanu mile i tomo priče idu od laktaša do bajčetine.-.......a kad su se sastajali mile i tadija pa priče krenu od laktaša pa do........dokle kad je tvoj favorit u pitanju......dokle idu te priče u slučaju borisa tačića.....

uz gusle i Tomovacu ispravljajce svecke krive drine ... Nego Toma sve nesto prima nikako da ga drugi prime
npr. predsednik Francuske ili Zanzibara ...Ima,ovaj prvi je razmazeni urbani tatin i mamin sin -neradnik , a ovaj je pokvareni seljacki neradnik ,koji je ipak morao vise da se trti u zivotu jer nije imao zaledje.Nikakve razlike nema između Bote i ToNija sem u ličnom obrazovanju ...baš nikakve, to ćeš i sam uskoro uvideti ako već nisi i ni jedan nije moj, daleko bilo![]()

Nikakve razlike nema između Bote i ToNija sem u ličnom obrazovanju ...baš nikakve, to ćeš i sam uskoro uvideti ako već nisi i ni jedan nije moj, daleko bilo![]()
Ima,ovaj prvi je razmazeni urbani tatin i mamin sin -neradnik , a ovaj je pokvareni seljacki neradnik ,koji je ipak morao vise da se trti u zivotu jer nije imao zaledje.
.......pošto znamo dokle idu priče kad je toma u pitanju tj do bajčetine u šumadiji ajde reci dokle te priče idu kad je tadić u pitanju......ništa više......ja eto ne znam pa ako ti znaš napiši u koju zemlju tačić ide na zadušnice.......ja se dvoumim između bosne,hrvatske i crne gore.......bog me ubio ako tačno znam odakle je došao ovaj dođoš tadić.......za tomu znamo jel te......bajčetina......
Ma to već prizemno , msm nije ni toliko bitno ako ne misliš da batina manje boli ako te šiba zemljak , šumadinac čo'ek ?!

Mile Ronhil ce posle da skokne do hrvatske ambasade...pardon, do njihovog prvog komsije razalovanog BoTe, da odneseza useljaj
![]()
''Принцеза са Дедиња'' је језиво опседнута сваким српским градом, сваком српском варошицом, сваким српским селом ...Tvoja opsesija Bajcetinom je jeziva. Preseli se u nju kad je toliko volis, postani 25. stanovnik. Eto, ja sam iz Kragujevca, dacu ti instrukcije kako da stignes gore.![]()
Dodik i Nikolić,tupan i glupan.Zajedno ne bi mogli da polože prijemne testove za gimnaziju sve da se mesecima spremaju za iste.
Шта ти имаш против Додика ,остави ти њега народу Републике Српске !Они имају право да га коментаришу а не ти !
Dodiku treba konfiskovati sve firme koje ima u Srbiji, samo zato sto je podrzao seksi dedu na izborima, i umesao se u izborni proces praveci razdor medju Srbima.
Znaš kako,ja sam to da Srbe "predvode" intelektualci koji znaju šta hoće da kažu i da to formuliše na jedan razumljiv način .Ne vidim u Nikoliću ni u Dodiku takve.