Dodik sutra kod Nikolića

Pa i ne baš , a pričaju da ta bajčetina ima 24 stanovnika i da je bez kanalizacije , možda i vodovoda i struje...šta znam , dalje od Kragujevca nisam išla :)

...a sad će da ima i heliodrom pa će izgrade komplet infrastrukturu , ima se - može se...k'o da i ne živimo u Srbiji.

ne pitam te za priče od laktaša do bajčetine.......to znamo evo i ti si čula za bajčetinu.......pitam te za tvog presednika tadića.......borisa tadića.......ako se sastanu mile i tomo priče idu od laktaša do bajčetine.-.......a kad su se sastajali mile i tadija pa priče krenu od laktaša pa do........dokle kad je tvoj favorit u pitanju......dokle idu te priče u slučaju borisa tačića.....

Верујем да ће без новинара, у 4 ока, Миле да се пораспита код новог председника, неће ли да му се одузме вила на Дедињу, коју је добио као награду за јавну подршку институцији. Такође, неће ли да трпе удар закона његове фирме, које је овде покуповао за багателу ... Обећаће Томи да ће га јавно подржавати на свим следећим изборима ... само да све по питању његове имовине у Србији, све остане - статус кво
Можда ће и да се сети свог великог пријатеља БоТе, и пита Тому, како је, шта ради, да ли се коначно скућио ...

ne pitam te za priče od laktaša do bajčetine.......to znamo evo i ti si čula za bajčetinu.......pitam te za tvog presednika tadića.......borisa tadića.......ako se sastanu mile i tomo priče idu od laktaša do bajčetine.-.......a kad su se sastajali mile i tadija pa priče krenu od laktaša pa do........dokle kad je tvoj favorit u pitanju......dokle idu te priče u slučaju borisa tačića.....

Nikakve razlike nema između Bote i ToNija sem u ličnom obrazovanju ...baš nikakve, to ćeš i sam uskoro uvideti ako već nisi i ni jedan nije moj, daleko bilo :pop:

Nikakve razlike nema između Bote i ToNija sem u ličnom obrazovanju ...baš nikakve, to ćeš i sam uskoro uvideti ako već nisi i ni jedan nije moj, daleko bilo :pop:

.......pošto znamo dokle idu priče kad je toma u pitanju tj do bajčetine u šumadiji ajde reci dokle te priče idu kad je tadić u pitanju......ništa više......ja eto ne znam pa ako ti znaš napiši u koju zemlju tačić ide na zadušnice.......ja se dvoumim između bosne,hrvatske i crne gore.......bog me ubio ako tačno znam odakle je došao ovaj dođoš tadić.......za tomu znamo jel te......bajčetina......

.......pošto znamo dokle idu priče kad je toma u pitanju tj do bajčetine u šumadiji ajde reci dokle te priče idu kad je tadić u pitanju......ništa više......ja eto ne znam pa ako ti znaš napiši u koju zemlju tačić ide na zadušnice.......ja se dvoumim između bosne,hrvatske i crne gore.......bog me ubio ako tačno znam odakle je došao ovaj dođoš tadić.......za tomu znamo jel te......bajčetina......

Ma to već prizemno , msm nije ni toliko bitno ako ne misliš da batina manje boli ako te šiba zemljak , šumadinac čo'ek ?!

Tvoja opsesija Bajcetinom je jeziva. Preseli se u nju kad je toliko volis, postani 25. stanovnik. Eto, ja sam iz Kragujevca, dacu ti instrukcije kako da stignes gore. :mrgreen:
''Принцеза са Дедиња'' је језиво опседнута сваким српским градом, сваком српском варошицом, сваким српским селом ...
Не може да живи а да неког политичара (Николића, Дачића ...) не искористи да пљуне на његов завичај и људе који тамо живе
И таква, на овом форуму глуми српског националисту ...
А чудно је да се ''принцеза'' никако не сети свог завичаја, свог порекла ... камењара и крша у Лици где успевају само овце, козе и чобани
Критикује Бајчетину како нема канализацију, а на памет јој не падне да су генерације њених рођака, до јуче, тражиле неки грм, жбун ... да се олакшају

nikolić je morao da dođe u banjaluku odmah nakon inauguracije. ovako tek nakon tri mjeseca dodik dolazi kod njega možemo da pretpostavimo kakvi će odnosi biti - nikakvi.

uopšte, kad su srbi u regionu u pitanju nikolić se izjasnio - sa cg. nema otvorenih pitanja, a sa hrvatskom počinje pregovore o povlačenju tužbe. znamo svi šta je sns ali ja sam očekivao bar malo dostojanstva.

što se dodika tiče, ovo oko lagumdžije izgleda kao predizborna kampanja - nadam se da nije, ali izgleda da jeste. on do sada nije povukao ni jedan potez pa da kažemo da zna šta radi.

Шта ти имаш против Додика ,остави ти њега народу Републике Српске !Они имају право да га коментаришу а не ти !

Znaš kako,ja sam to da Srbe "predvode" intelektualci koji znaju šta hoće da kažu i da to formuliše na jedan razumljiv način .Ne vidim u Nikoliću ni u Dodiku takve.

Dodiku treba konfiskovati sve firme koje ima u Srbiji, samo zato sto je podrzao seksi dedu na izborima, i umesao se u izborni proces praveci razdor medju Srbima.

Srbija je država svih srba i onih koji u njoj žive. Ovako piše u Ustavu Srbije, prema tome Srbija je i njegova država i on ima pravo na svoje mišljenje. Ja lično taj potez ne podržavam, ali šta znam šta se sve tu radi, možda je lopuža, a možda je pokušavao obuzdati Tadića da i nas ne proda kao što je pokušao Kosovo i Vojvodinu...

Znaš kako,ja sam to da Srbe "predvode" intelektualci koji znaju šta hoće da kažu i da to formuliše na jedan razumljiv način .Ne vidim u Nikoliću ni u Dodiku takve.

To što je neko intelektualac ništa mu ne znači, mora da bude kadar stići i uteći i na strašnom mjestu postojati, figurativno rečeno, tj. mora se gurati, boriti. Dodik se makar bori. Ne znam da li od njega imamo koristi kao od Pašića (jer to njemu tako odgovara) ili je ipak naklonjen svom narodu, ali sigurno je da radi u našu korist.

Back