Dodik raspisuje referendum

Додику стално требају неке грађевинске дозволе, употребне дозволе, дозволе за рушење, пројектанти, грађевинци, машине, материјали и тако то.

Ти то одлично знаш, претпостављам из прве руке?
Знаш, у овој ери где се све и свашта фалсификује и где се лаже на сва уста, морам бити опрезан.

Vi kradete sami od sebe,ne treba vam niko sa strane.

А нисте дошли и склонили 100,000 администрације, а довукли својих 300,000 у брозову.

Још си ти Црвен и Титоиста.

Само исисавате Србију, а онда кукњава што не можемо да вам помогнемо.

Динароидско лудило !

А нисте дошли и склонили 100,000 администрације, а довукли својих 300,000 у брозову.

Још си ти Црвен и Титоиста.

Само исисавате Србију, а онда кукњава што не можемо да вам помогнемо.

Динароидско лудило !
Srbija nikad nije bila uređena država.Ni prije 1944.

Ти то одлично знаш, претпостављам из прве руке?
Знаш, у овој ери где се све и свашта фалсификује и где се лаже на сва уста, морам бити опрезан.

Не смем да причам, мафија је то, у све те институције ногом у врата, "а ђе је употребна дозвола за 1000 станова и 1000 гаража ... " :kafa:

Prema informacijama koje dolaze iz diplomatskih izvora bliskih krugovima u Moskvi i Mar-a-Lagu, dvojica lidera su u više navrata neformalno razgovarali o situaciji na Balkanu, te izrazili zajednički stav da Republika Srpska, kao entitet sa izraženim identitetom i istorijom samouprave, ima pravo na nezavisnost.

„Srbi u Bosni imaju pravo da odlučuju o svojoj sudbini. Ako su se mnoge druge nacije otcijepile, zašto ne i oni?“, rekao je Tramp u nedavnom intervjuu za američku konzervativnu televiziju, dodajući da bi, ukoliko se vrati na vlast, podržao pravo naroda Republike Srpske na samoopredjeljenje.

Sličan stav ponovio je i Putin na jednom forumu u Sočiju, gdje je rekao: „Rusija je uvijek podržavala pravo naroda na slobodan izbor. Republika Srpska je prijatelj Rusije i mi ćemo poštovati svaku odluku koju njihovi građani donesu.“

„Srbi u Bosni imaju pravo da odlučuju o svojoj sudbini. Ako su se mnoge druge nacije otcijepile, zašto ne i oni?“, rekao je Tramp u nedavnom intervjuu za američku konzervativnu televiziju, dodajući da bi, ukoliko se vrati na vlast, podržao pravo naroda Republike Srpske na samoopredjeljenje.
rekao na televizoru

jel znas da u medjunarodnom pravu kod pisanja neke nove granice koliko faktora u taj proces mora biti upleteno? hrvati i slovenci u eu se decenijam svadjaju oko medje siroke 20metara pa ne mogu da iscrtaju granicu.

a tramp kaze ocepite se, ko ebe sve. :lol:

eo i ja vam kazem ko tramp...ocepite se. posle nemo bude kuknjava, srbijo pomagaj, oce opet da nas kolju.

rekao na televizoru

jel znas da u medjunarodnom pravu kod pisanja neke nove granice koliko faktora u taj proces mora biti upleteno? hrvati i slovenci u eu se decenijam svadjaju oko medje siroke 20metara pa ne mogu da iscrtaju granicu.

a tramp kaze ocepite se, ko ebe sve. :lol:

eo i ja vam kazem ko tramp...ocepite se. posle nemo bude kuknjava, srbijo pomagaj, oce opet da nas kolju.
Druže, ti nisi ni Trampova papuča, znam da nije pravedno ali Tramp je Tramp i Putin je Putin.
Oni određuju granice i države na kraju jer su najveće sile u svakom pogledu.

Druže, ti nisi ni Trampova papuča, znam da nije pravedno ali Tramp je Tramp i Putin je Putin.
Oni određuju granice i države na kraju jer su najveće sile u svakom pogledu.
o tome ti ja i pricam.

jedno je kada ti na c/b cajavcu uz gibanicu i rizling spricer, slusas sto neko prenese sta je tramp dok je gutao skoljke, kavijar i pio bolindzer prdnuo u kameru, a drugo je ono sto je politika.

a ta dva ili tri imaju veze ko zivan sa ekg-om.

Back