Dodik ne blefira! Udar na BiH!

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Problem je što para ima sve manje i kod nas i kod vas :( Ne bih da se mnogo mešam jer zaista nemam nikoga u Republici Srpskoj da bih imala predstavu kako tamo narod živi, al imam utisak da je preživljavanje kao i kod nas, vrhuška pliva u novcu a prost svet pada na priče o patriotizmu i grca u kreditima. Inače, mišljenje ljudi oko mene o Miletu je da je tipičan Vučkov privezak, prepisao model vladanja i korupcije :( možda bi mi bilo draže samo da ga je za sve to optužio sud u Republici Srpskoj.
Za bolje i nismo, ko nas ebe, sami smo birali. Svugdje. :)

Znaš kako znam da neće zapucati? Danas u Sa otvorena još jedna Crvena Jabuka ( Tropic) a znamo da je vlasnik Dodin mali :D
Који Додин мали, какве везе Црвена Јабука има са Додом, то она прича што је потекла из Тузле због конкуренције?😉

Juče sam izneo pogrešnu procenu da će Dodik izblefirati i da neće ispuniti obećano kad ga osude.
Jbg svaki dan slušam Vučića kako laže i preti a posle savije kičmu i dobije po ušima pa sam i pod tim uticajem pogrešio.
Naime u 4 sata je zakazana sednica R Srpske na kojoj će po svemu sudeći Dodik doneti 4 kontroverzna zakona koji maltene izbacuju Bosnu iz RS a odnosno RS iz Bosne!

https://www.klix.ba/vijesti/bih/dod...-u-evo-sta-pise-u-prijedlogu-zakona/250227104
Брани ли Додик Српску или себе?

Што га више стискају ( његову личност), он више спроводи у дело отцепљење.
Неко ко не воли много да размишља би помислио да бранећи себе, брани РС...
Јер...Додик је Српска...кажу...

Kontam da je umro ne bi bilo RS-a, takav dojam svi imaju. Krije se iza građana..

Kme.

Dodik pravi cirkus da bi zastitio svoju bulj.u, a ovi ko poslusne ovcice za njim.

Ovo je vic cak i za niske standarde besmislicarstva srpske Sluzbe.

Mislim da cak i na tom udbaskom nivou postaje vise liability nego asset.
У овом случају, то што Додик настоји да заштити своје дупе је повезано и са заштитом институција Републике Српске (РС).

Ако би какви паметњаковићи размишљали у правцу да Додика треба пустити низ воду онда то истовремено значи и да су сагласни да се одлука Скупштине РС о непоштивању одлука Шмита, нелегитимног колонијалног управника, морају поништити и самим тим, примера ради, имовина РС мора укњижити као имовину БиХ (што је умоболан захтев из Сарајева).

Овај случај је много већи од Додика и овде се удара на темеље РС и њен опстанак. Због тога, то што Шмит и Сарајево планирају, неће ићи тако лако и, на жалост, све је могуће па чак и нови рат (не дај Боже да га буде али кажем да је ово превише крупна ствар да би се РС помирила са муслиманским плановима).

Juče sam izneo pogrešnu procenu da će Dodik izblefirati i da neće ispuniti obećano kad ga osude.
Jbg svaki dan slušam Vučića kako laže i preti a posle savije kičmu i dobije po ušima pa sam i pod tim uticajem pogrešio.
Naime u 4 sata je zakazana sednica R Srpske na kojoj će po svemu sudeći Dodik doneti 4 kontroverzna zakona koji maltene izbacuju Bosnu iz RS a odnosno RS iz Bosne!

https://www.klix.ba/vijesti/bih/dod...-u-evo-sta-pise-u-prijedlogu-zakona/250227104
Vratiće se na stanje od 1996. i par sledećih godina. A tada se računalo da je Srpska u BiH. Nema smisla vraćanje na stanje kada Srpska bila bih, sada računati kao izlazak Srpske iz BiH.

Back