- Poruka
- 53.717
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sam prvo pomislila.Ovo je sve Vučić smislio! Verujte mi!
Da izazove krizu zato što mu se sprema zatvor!
msm da Dodik nije sam doneo tu odluku a i da jeste morao je Vučić da odobriTo sam prvo pomislila.
Proces je počeo pre godinu dana, sa početkom suđenja. Računalo se na dolazak Trampa.msm da Dodik nije sam doneo tu odluku a i da jeste morao je Vučić da odobri
Свијет је у хаосу, све ми је било јасно после саопштења САД.Постоје доста озбиљнији проблеми у свијету.Srpskoj se može čestitati sloboda!
I dalje je deo jednog šireg sistema, ali nema strukturu iznad sebe koja će joj se mešati u untrašnje stvari.
Nakon odluke NS RS, upadljivo je ćutanje stranih faktora, antisrpski nastrojenih.
Muslimani su od jučerašnjih pretnji i demonstracije borbenosti prešli u današnju fazu: "Dodiku potreban sukob, ali neće nas isporovocirati!"
Reakcija muslimanskih političara svodi se na to da neće da razgovaraju sa Dodikom.![]()
Svakako ne ocekujes da Bosnjaci shvate da mislite ozbiljno o pomirenje,sve dok vam je Dodik na celu ( ili s vaseg aspekta recimo Bakir) ! No prvo zrtvujete Dodika da biste uopste stvorili osnovu za izgradnju BiH. A ako insistirate na slobodi da birate koga hocete tj covjeka koji Cak i kad se ne naspava prijeti da ce da odvoji RS, onda nema osnove za suzivot jer takav samo dize tenzije - onda bolje da trazite nacin da se ljudski razidjete.Ništa više nije do nas Srba. Bošnjaci su generalno jedan dobar i čestit narod, gaje porodične i tradicionalne vrijednosti kao i mi ali imaju strašno loše političare.
Mi smo opet pružili ruku pomirenja, mi treba da živimo zajedno i neka se samo sjete ko im je pomogao tokom COVID-a, Srbi nisu neprijatelji Bošnjaka. Vučić je tada rekao da dok je Srbije BiH neće faliti brašna.
Do njih je sve ostalo, ako prihvatite ruku pomirenja i to da krenemo zajedno da riješavamo ekonomske probleme svi ćemo biti na dobitku.
Ukoliko ne prihvatite suživot i jednakost, mi idemo dalje sami a vi što kažete - bujrum.
Dodik nikada nije prijetio već upozoravao da se ne ruši Dejtonski sporazum. Tu je velika razlika, ogromna.Svakako ne ocekujes da Bosnjaci shvate da mislite ozbiljno o pomirenje,sve dok vam je Dodik na celu ( ili s vaseg aspekta recimo Bakir) ! No prvo zrtvujete Dodika da biste uopste stvorili osnovu za izgradnju BiH. A ako insistirate na slobodi da birate koga hocete tj covjeka koji Cak i kad se ne naspava prijeti da ce da odvoji RS, onda nema osnove za suzivot jer takav samo dize tenzije - onda bolje da trazite nacin da se ljudski razidjete.
Је ли ово саопштење?Свијет је у хаосу, све ми је било јасно после саопштења САД.Постоје доста озбиљнији проблеми у свијету.
Rekoše da jeste. Šturo i samo "primljeno k znanju"Је ли ово саопштење?
Tresemo se. Ali od smijehaБаја је загрмио. Сарајево је на кољенима.
Ocigledno da je Dodik toliko normalizovao mogucnost otcjepljenja RS da mogucnost razbijanja zemlje ne smatras prijetnjom ili ucjenom vec upozorenjem.Dodik nikada nije prijetio već upozoravao da se ne ruši Dejtonski sporazum. Tu je velika razlika, ogromna.
Ako vecina u RS razmislja kao ti onda zaista i pored dobre volje koju pokazujes nema osnove da se Bosna napravi funkcionalnom.Ako hoćete dogovor, pozvani ste a ako nećete onda nas nemojte kriviti za raspad BiH.
Nećete niti možete vi nama određivati ko će nam biti predsjednik. Niti to da li vam se sviđa ili ne.
daj Dodika bi vi prvi trebali motkom da istjerate i jos da mu vezete usta maramom da ne pjeva. Ne moze se sa njim ili sa Bakirom graditi suzivot. Oni jednostavno zrace radikalizmom i sire primitivizam .Pozvao je čovjek na dogovor po deseti put i ako vam se ne sviđa onda ostanite na 23% BiH okruženi Srbijom i Hrvatskom pa se sami unutar tog trokutiča razvijajte. Mi nećemo.
Definisi funkcionalno. Ako pod tim mislis centralizaciju zemlje onda se to nikada nece desiti uz blagoslov Srba. Nama odgovara Dejtonski sporazum i sve sto Srpskoj daje vecu samostalnost od toga. Nasuprot tome sve sto se od Dejtona pomera ka centralizaciji i jacanju federalne vlasti za nas je neprihvatljivo.Ako vecina u RS razmislja kao ti onda zaista i pored dobre volje koju pokazujes nema osnove da se Bosna napravi funkcionalnom. .
Funkcionalno znaci funkcionalno vidi se da ti to znas bolje od mene. E ako se ,ono sto omogucava da drzava radi dobro tj omogucava da se ekonomija razvija a drustvo usvaja humanije obrasce, ne poklapa sa tvojim nacionalnim stremljenima tj nije jednoj strani prihvatljivo onda svakako je bolji razlaz.Definisi funkcionalno. Ako pod tim mislis centralizaciju zemlje onda se to nikada nece desiti uz blagoslov Srba. Nama odgovara Dejtonski sporazum i sve sto Srpskoj daje vecu samostalnost od toga. Nasuprot tome sve sto se od Dejtona pomera ka centralizaciji i jacanju federalne vlasti za nas je neprihvatljivo.
Fora je u tome sto u slucaju razlaza, Republika Srpska postaje potpuni Geto Srpske Sluzbe.Funkcionalno znaci funkcionalno vidi se da ti to znas bolje od mene. E ako se ,ono sto omogucava da drzava radi dobro tj omogucava da se ekonomija razvija a drustvo usvaja humanije obrasce, ne poklapa sa tvojim nacionalnim stremljenima tj nije jednoj strani prihvatljivo onda svakako je bolji razlaz.
Priznajem da nista nijesam shvatio. Sta je srpska Sluzba odnosno FSBFora je u tome sto u slucaju razlaza, Republika Srpska postaje potpuni Geto Srpske Sluzbe.
To ne da je uzas za te gradjane tamo, nego oni nisu ni svesni, posto su indoktrinirani, koliko je to dno.
Potpuni razlaz znaci smanjenje uticaja zapada i zapadnog kapitala, i potpuna totalitarna vladavina kapitala srpske Sluzbe i FSB-a.
To je siguran recept za uzas za gradjane takve teritorije. Ima da beze iz takvog Geta u talasima.
Politicari su odraz naroda, Kako kod nas tako i kod njih. Kada je trebalo oslobadjati BiH od Turaka Bosnjaci su pucali na Srbe. Kad je trebalo oslobadjati BiH od Austrougara Bosnjaci su opet pucali na Srbe. Kad je trebalo oslobadjati je od Nemaca i Hrvata opet su Bosnjaci bili na pogresnoj strani istorije. A i 90tih su jedva docekali Tudjmana pa opet udri po Srbima. U celoj istoriji Bosnjaka postoji samo jedna konstanta = kad god je neko pucao na Srbe oni su uzimali pusku da mu se pridruze. Prosto Bosnjaci definisu svoj interes tako sto gledaju sta Srbima odgovara pa rade suprotno. Tako ispadne.Ništa više nije do nas Srba. Bošnjaci su generalno jedan dobar i čestit narod, gaje porodične i tradicionalne vrijednosti kao i mi ali imaju strašno loše političare.
Oni od kojih Dodik dobija dnevna naredjenja.Priznajem da nista nijesam shvatio. Sta je srpska Sluzba odnosno FSB
Dok ti ne shvatiš da oni nisu sudili Dodiku već Republici Srpskoj i nama Srbima neće biti ništa od dogovora.Ocigledno da je Dodik toliko normalizovao mogucnost otcjepljenja RS da mogucnost razbijanja zemlje ne smatras prijetnjom ili ucjenom vec upozorenjem.
Ako vecina u RS razmislja kao ti onda zaista i pored dobre volje koju pokazujes nema osnove da se Bosna napravi funkcionalnom.
daj Dodika bi vi prvi trebali motkom da istjerate i jos da mu vezete usta maramom da ne pjeva. Ne moze se sa njim ili sa Bakirom graditi suzivot. Oni jednostavno zrace radikalizmom i sire primitivizam .