Dodik izvređao porodicu Djokovic

Mučki napad što bi rekao Mamić.

Screenshot_20230426_195209_Pure Browser.jpg

Nije kamerman debil, niti sedi u reziji; pa da neko pousi pricu kako je kamerman kriv koji vrti kamerom 😂 … ako Buljosevic za ovo ne popije otkaz, Srbi ce jos jednom pokazati da su poluretardirani amateri.

Da postoji volja da ga smene smenili bi ga bez ikakvih problema i ne bi se bas nista dogodilo jer se nije dogodilo ni za mnogo vece "glave" poput Nebojse ili Zorane i za to im ne trebaju nikakve afere ili slicno tako da on ostaje bas tu gde jeste jer ocigledno im odgovara, a za ovo ce odgovarati onaj ko najmanje moze da se odbrani, a to su upravo te nize pozicije.

Dodik je razgovarao sa Gorislavom Papićem, voditeljem RTS, pre početka snimanja. Tema je bio nedavno završeni turnir Srpska Open (serija 250).

“Mada su, mogu ti reći, malo ovi Đokovići teški u pi**u materinu, uf… Naši ljudi to doživljavaju na emociju, a kada uđeš u posao auuu.. Ciganija poprilična mogu ti reći… Oni saradnici njegovi, još izgubi…“, govorio je Dodik bez ikakve zadrške u trenutku pre početka emisije na RTS.

-----------------------------------------------
Dodik: Hvala RTS na neprospavanoj noći

Ovim povodom oglasio se i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik koji je za SRNU izjavio sledeće:

"Gostujući u sinoćnjoj emisiji 'Oko' RTS-a izneo sam svoj stav o svim postavljenim pitanjima, otvoreno, jasno, precizno kao i uvek. Moj odnos prema voditelju emisije (Gorislavu) Papiću ostaje pun poštovanja i uvažavanja. Porodica Đoković je časna, ali izložena raznim neprijatnostima i podmetanjima od onog dela Srbije koja ne može da im oprosti uspeh", istakao je Dodik, pa nastavio:

"Žao mi je što sam ovim povodom doživeo razočarenje u RTS. Nastaviću da poštujem i uvažavam uspeh neponovljivog Novaka Đokovića i da kao i do sada poštujem i cenim njegovu porodicu. Završićemo sve dogovore u vezi sa turnirom 'Srpska open'. Drago mi je što sam upoznao menadžerske i rukovodeće sposobnosti Đorđa Đokovića i ostajem veoma zahvalan na činjenici da je turnir ove godine održan u Banjaluci.

Izvinjavam se ako je spekultivni prikaz na mrežama povredio članove porodice Đoković. Mene jeste. Hvala RTS-u za moju neprospavanu noć. Ne mogu da verujem da su to uradili na ovako gnusan način. Kao iskreni poštovalac Novaka Đokovića i kao tenisera i kao čoveka, želim svu sreću njemu i njegovoj porodici. Srđanu i Đorđu uspeh u svemu", poručio je Dodik.

https://www.google.com/amp/s/www.kurir.rs/amp/4151282/milorad-dodik-isprozivao-djokovice

To je njegovo objektivno i osobno mišljenje!Koji dio vam nije jasan?Neko je to platio a Đokovići nisu!To je Dodin stil mala pamet a velik jezik.Nije to ništa

Djokovici jesu losi ljudi...Najgori je cale, covek je psihopata...Novak polako izrasta u njega...Majka i zena su mucenice koje trpe torturu... Njih mi je zao, psihicki su veoma lose upravo zbog porodice u kojoj su...Sta sve one trpe, to Bog sveti zna... Mada Jelena ipak uspe i moze da ima neki suverenitet nad sobom...Djovak i porodica lude sto mu sin navija za Partizan, a ona ga namerno u inat porodici isforsirala da bude grobar i jos onaj zagrizeni...Djovaku to tesko pada, ali mora na utakmice na kojima se pravi da navija za Partizan, a ne za Olimpijakos i Monako...
Tata Djovak je covek vecito nezadovoljan i TO ce da grabi za sebe dokle god moze i sta god moze... Ko zna na koji nacin su se petljali u poslove u RS, sta su od Grodika ocekivali, sta su trazili, a sta dobili, kao i sta je on bio spreman da da... Medjutim on je namazaniji od njih, pa ih je lagano provalio... Ne utice na njega misljenje plebsa, zna on koliko misljenje plebsa vredi....
To za partizan ne lupaj... Da je Djokovic hteo izvršio bi uticaj... Nije očito.

Sto je tebi čudno što djete ne nasledi navijačke boje?
To se podrazumeva jel...

Pa kako tvoji pradjedovi onda ne nastaviše vjeru predaka već uzeše tursku?

Našo ko će o pravilima nasledstva sa koleno na koleno da priča....

VIDEO Dodik izvređao Đokoviće pred emisiju RTS-a: "Teški, u p**ku materinu, ciganija"

Autor: 021.rs​

INFO

26.04.2023.​

08:52 > 10:29​

44
Snimak Milorada Dodika koji je pred gostovanje na RTS-u izvređao porodicu Đoković, izazvao je brojne reakcije na internetu.
VIDEO Dodik izvređao Đokoviće pred emisiju RTS-a: Teški, u p**ku materinu, ciganija

Foto: 021.rs
Video je na Jutjubu objavio Nebojša Vukanović, poslanik Narodne skupštine Republike Srpske.

lg.php

U njemu se vidi kako Dodik, pre ulaska u etar emisije "Oko" na RTS-u govori o porodici Đoković.

"Mada su Đokovići ovi teški, mogu ti reći, u p**ku materinu. Naši ljudi sve to doživljavaju na emocije, a kad uđeš u posao, au... Ciganija poprilična, mogu ti reći. Oni saradnici njihovi, to... I onda izgubi ono u četvrfinalu", rekao je Dodik voditelju Gradimiru Papiću.

Vukanović koji je objavio snimak, na Fejsbuku je napisao da "izgleda da smo uzaludno bacili 50 miliona maraka na teniski teren, kabriolet arenu, Srpska open i dolazak Novaka Đokovića u Banjaluku, jer je Milorad Dodik večeras tako izvređao Đokoviće da verujem zadugo neće doći u Banjaluku i Republiku Srpsku."

VIDEO Dodik izvređao Đokoviće pred emisiju RTS-a: "Teški, u p**ku materinu, ciganija"

Autor: 021.rs​

INFO

26.04.2023.​

08:52 > 10:29​

44
Snimak Milorada Dodika koji je pred gostovanje na RTS-u izvređao porodicu Đoković, izazvao je brojne reakcije na internetu.
VIDEO Dodik izvređao Đokoviće pred emisiju RTS-a: Teški, u p**ku materinu, ciganija

Foto: 021.rs
Video je na Jutjubu objavio Nebojša Vukanović, poslanik Narodne skupštine Republike Srpske.

lg.php

U njemu se vidi kako Dodik, pre ulaska u etar emisije "Oko" na RTS-u govori o porodici Đoković.

"Mada su Đokovići ovi teški, mogu ti reći, u p**ku materinu. Naši ljudi sve to doživljavaju na emocije, a kad uđeš u posao, au... Ciganija poprilična, mogu ti reći. Oni saradnici njihovi, to... I onda izgubi ono u četvrfinalu", rekao je Dodik voditelju Gradimiru Papiću.

Vukanović koji je objavio snimak, na Fejsbuku je napisao da "izgleda da smo uzaludno bacili 50 miliona maraka na teniski teren, kabriolet arenu, Srpska open i dolazak Novaka Đokovića u Banjaluku, jer je Milorad Dodik večeras tako izvređao Đokoviće da verujem zadugo neće doći u Banjaluku i Republiku Srpsku."
Баја место да се пере би требао да прихвати одговорност за иконоклазам и напад на свету краву Србије

OGLASILA SE ĆERKA MILORADA DODIKA O SKANDALU SA ĐOKOVIĆIMA: Pošto niko neće da kaže, evo ja ću​

"Pustiš tako prve petlove da propevaju, kokoši da se iskokodaču, drekavce da se oglase... pustiš i čekaš da vidiš ko se prvi i ko se najviše obradovao za nešto što će se na kraju kao po pravilu ispostaviti kao uveličavanje, friziranje, spinovanje ili kako god to hoćete da nazovete. Ko je zaista želeo da čuje ono što je rečeno, shvatio bi da ni jedna uvreda prema porodici Đoković upućena nije, nego prema saradnicima koji, kao što i Milorad ima pojedine oko sebe, na račun njihovog prezimena vedre i oblače ostavljajući jako ružan utisak radnicima koji su radili na izvođenju radova za Srpsku open", počela je Gorica da izlaže svoj stav.

Ona je zatim nastavila:

"Da je Srpska open bila trn u oku mnogih, to će se jednoga dana saznati, mi već znamo tako da smo i očekivali raznorazne spletke. Ali ovo nismo, mada od koga je i malo je!

Milorad ima unuka koji je dobio ime po Novaku, mislim da je samo to dovoljan pokazatelj koliko se taj čovek poštuje i voli, kako on tako i cela njegova porodica. Novakov otac je dolazio na naša privatna slavlja, Milorad je išao kod njih, nikada nisam u kući čula ni jednu ružnu reč vezano za bilo koga od njih.

Sve što radite ovom čoveku ima ko i da vrati, sto puta sam ovde napisala i sada ću, sve ovo gleda neko odozgo i samo polako poravna se sve to", poručila je Gorica.

Na kraju je dodala:

"Pre svega, pošto niko neće da kaže evo ja ću, da nije bilo Milorada ovaj turnir se ne bi desio sada, to su dogovorili on i Srđan. Sada se pokušava ovim idiotskim snimkom umanjiti uloga Milorada u svemu tome i zasluge pripisivati nekome drugom. Opet i to razumem, mnogim velegradskim novinarima Milorad je seljak jer nije po njihovim merilima pa jedva dočekaju da sve dobro što on uradi ili “ne vide” ili što više umanje, čak i podsmevaju", zaključila je Gorica Dodik.

https://www.kurir.rs/sport/tenis/41...be&utm_medium=post&utm_campaign=community+tab

Pokazna vežba kako se političari izvlače kad nešto zabrljaju. Odmah se kreće sa pričom o nekakvoj zaveri protiv njih, mnogima je taj turnir bio trn u oku i sve su učinili da spreče održavanje, bla bla bla...

Svi su krivi samo bahati i neotesani srpski političar nevin.

Ma nije ništa strašno Dodik izjavio. Dok je pričao o Đokovićima kamera nije snimala Dodika kako usta otvara već novinara snimala.
Sa druge strane mislim da je ovo Dodik i namjerno uradio.
Prozvaću javno da su Đokovići ciganija teška,a onda se kulturno ispravio pa reče: saradnici njegovi. Kao da Dodik nije znao da je RTS leglo druge Srbije. To znaju i oni polupismeni brđani sa Romanije.

Back