C0NSIGLIERI
Buduća legenda
- Poruka
- 44.474
Moguce; sad je idealna sansa da nogiraju stranog agenta BuljosevicaAmeri i Britanci su pustili snimak.
Sad će BIA Vulin i Ljuban rešiti.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moguce; sad je idealna sansa da nogiraju stranog agenta BuljosevicaAmeri i Britanci su pustili snimak.
Sad će BIA Vulin i Ljuban rešiti.
Nije kamerman debil, niti sedi u reziji; pa da neko pousi pricu kako je kamerman kriv koji vrti kameromRetki trenuci iskrenosti ove covekolike pojave, steta sto ce zbog ovoga sada naj*bati neki kamerman ili neko drugi sa tih nizih pozicija.
Nije kamerman debil, niti sedi u reziji; pa da neko pousi pricu kako je kamerman kriv koji vrti kamerom… ako Buljosevic za ovo ne popije otkaz, Srbi ce jos jednom pokazati da su poluretardirani amateri.
To je njegovo objektivno i osobno mišljenje!Koji dio vam nije jasan?Neko je to platio a Đokovići nisu!To je Dodin stil mala pamet a velik jezik.Nije to ništaDodik je razgovarao sa Gorislavom Papićem, voditeljem RTS, pre početka snimanja. Tema je bio nedavno završeni turnir Srpska Open (serija 250).
“Mada su, mogu ti reći, malo ovi Đokovići teški u pi**u materinu, uf… Naši ljudi to doživljavaju na emociju, a kada uđeš u posao auuu.. Ciganija poprilična mogu ti reći… Oni saradnici njegovi, još izgubi…“, govorio je Dodik bez ikakve zadrške u trenutku pre početka emisije na RTS.
-----------------------------------------------
Dodik: Hvala RTS na neprospavanoj noći
Ovim povodom oglasio se i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik koji je za SRNU izjavio sledeće:
"Gostujući u sinoćnjoj emisiji 'Oko' RTS-a izneo sam svoj stav o svim postavljenim pitanjima, otvoreno, jasno, precizno kao i uvek. Moj odnos prema voditelju emisije (Gorislavu) Papiću ostaje pun poštovanja i uvažavanja. Porodica Đoković je časna, ali izložena raznim neprijatnostima i podmetanjima od onog dela Srbije koja ne može da im oprosti uspeh", istakao je Dodik, pa nastavio:
"Žao mi je što sam ovim povodom doživeo razočarenje u RTS. Nastaviću da poštujem i uvažavam uspeh neponovljivog Novaka Đokovića i da kao i do sada poštujem i cenim njegovu porodicu. Završićemo sve dogovore u vezi sa turnirom 'Srpska open'. Drago mi je što sam upoznao menadžerske i rukovodeće sposobnosti Đorđa Đokovića i ostajem veoma zahvalan na činjenici da je turnir ove godine održan u Banjaluci.
Izvinjavam se ako je spekultivni prikaz na mrežama povredio članove porodice Đoković. Mene jeste. Hvala RTS-u za moju neprospavanu noć. Ne mogu da verujem da su to uradili na ovako gnusan način. Kao iskreni poštovalac Novaka Đokovića i kao tenisera i kao čoveka, želim svu sreću njemu i njegovoj porodici. Srđanu i Đorđu uspeh u svemu", poručio je Dodik.
https://www.google.com/amp/s/www.kurir.rs/amp/4151282/milorad-dodik-isprozivao-djokovice
To za partizan ne lupaj... Da je Djokovic hteo izvršio bi uticaj... Nije očito.Djokovici jesu losi ljudi...Najgori je cale, covek je psihopata...Novak polako izrasta u njega...Majka i zena su mucenice koje trpe torturu... Njih mi je zao, psihicki su veoma lose upravo zbog porodice u kojoj su...Sta sve one trpe, to Bog sveti zna... Mada Jelena ipak uspe i moze da ima neki suverenitet nad sobom...Djovak i porodica lude sto mu sin navija za Partizan, a ona ga namerno u inat porodici isforsirala da bude grobar i jos onaj zagrizeni...Djovaku to tesko pada, ali mora na utakmice na kojima se pravi da navija za Partizan, a ne za Olimpijakos i Monako...
Tata Djovak je covek vecito nezadovoljan i TO ce da grabi za sebe dokle god moze i sta god moze... Ko zna na koji nacin su se petljali u poslove u RS, sta su od Grodika ocekivali, sta su trazili, a sta dobili, kao i sta je on bio spreman da da... Medjutim on je namazaniji od njih, pa ih je lagano provalio... Ne utice na njega misljenje plebsa, zna on koliko misljenje plebsa vredi....
Vucic udara na Djokovicenamestilo dodaru da se izlaje. voditelj dobio instrukcije kako da baci kosku i tako to![]()
Znaju oni da je ovo smestio zvalonjaAli i voditelj ce doci na spisak Djovakovog tate, te nece vise kod njega biti gostovanja nikoga od Djovakovih... Cuo je tata vrlo dobro ovo voditeljevo: "sigurno".
Баја место да се пере би требао да прихвати одговорност за иконоклазам и напад на свету краву СрбијеVIDEO Dodik izvređao Đokoviće pred emisiju RTS-a: "Teški, u p**ku materinu, ciganija"
Autor: 021.rs
INFO
26.04.2023.
08:52 > 10:29
44
Snimak Milorada Dodika koji je pred gostovanje na RTS-u izvređao porodicu Đoković, izazvao je brojne reakcije na internetu.
![]()
Foto: 021.rs
Video je na Jutjubu objavio Nebojša Vukanović, poslanik Narodne skupštine Republike Srpske.
![]()
U njemu se vidi kako Dodik, pre ulaska u etar emisije "Oko" na RTS-u govori o porodici Đoković.
"Mada su Đokovići ovi teški, mogu ti reći, u p**ku materinu. Naši ljudi sve to doživljavaju na emocije, a kad uđeš u posao, au... Ciganija poprilična, mogu ti reći. Oni saradnici njihovi, to... I onda izgubi ono u četvrfinalu", rekao je Dodik voditelju Gradimiru Papiću.
Vukanović koji je objavio snimak, na Fejsbuku je napisao da "izgleda da smo uzaludno bacili 50 miliona maraka na teniski teren, kabriolet arenu, Srpska open i dolazak Novaka Đokovića u Banjaluku, jer je Milorad Dodik večeras tako izvređao Đokoviće da verujem zadugo neće doći u Banjaluku i Republiku Srpsku."
Tacan naslov bi bio “Dodik uvredio…” a ne izvredjao, ali nista novo od beogradskopasaluckih ustasa… iz video snimka se vidi da je organizaciju nazvao ciganijom i saradnike; ne licno Novaka.
kada covek vidi onu glavurdu sto dodara ima, odmah mu je jasno da je bizon.To je njegovo objektivno i osobno mišljenje!Koji dio vam nije jasan?Neko je to platio a Đokovići nisu!To je Dodin stil mala pamet a velik jezik.Nije to ništa
glavati Srbin je cest arhetip u Bosni, ali za Dodika dovoljno ga je saslusatikada covek vidi onu glavurdu sto dodara ima, odmah mu je jasno da je bizon.
a u bizona kratka pamet, dugi jezik
ne brini ti za dodaru i kes. ima on koliko hocema dodara nema keša kolko košta srđanova kapija pa je ljut