- Poruka
- 17.625
Ode i Dodik na RAS TV i Bez Cenzure. Samo podobni idu na RTS.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srbijanci,zato ja njima ne verujem kad se u decu kunu.Sramna zaseda tzv RTS-a.
Uaaaaaa!!!
Srbijanci,zato ja njima ne verujem kad se u decu kunu.
Hteo si reci kao siptar.Lukav je Vucko, kao Cincar.
Hteo si reci kao siptar.
Najbolji svetski teniser sa gospodinom ĐokovićemApsolutno me nije briga za Dodika, bitno je duboko i iskreno prijateljstvo Novaka Djokovica i Председникa Републике Србије, Господинa Председникa Александpa Вучићa.
Pogledajte prilog 1332212
![]()
![]()
Najbolji svetski teniser sa gospodinom Đokovićem![]()
Ne znam ne pratim ga Rambo ti je za ove sa platom do 300€Nas veliki filozof Rambo Amadeus objasnjava zasto Djokovic je teniser
Najbolji covjek i najveci Drzavnik sa gospodinom Djokovicem.Najbolji svetski teniser sa gospodinom Đokovićem![]()
Dodik je Bosanac iz vica.Zahvali se Vucicu sto je snimao tvoje baljezganje i nasadio te za medalju.
VRIJEĐANJE ĐOKOVIĆA
Vulić o Dodikovom skandalu: Finansijeri Narodnog fronta ne spavaju
SRNA/Klix.ba
2 sata
79
komentara
18
dijeljenja
FacebookTwitterEmailEmail
![]()
Foto: I. L./Klix.ba
Članica Predsjedništva SNSD-a Sanja Vulić rekla je da finansijeri Narodnog fronta na čijem je čelu Jelena Trivić "ne spavaju i da je novac definitivno veoma važna karika u svemu, pa i u medijskom životu.
"Koliko košta spin da se baci ljaga na sjajan turnir i prijatelje RS-a, saznaće se uskoro", navela je.
Ona smatra da pojedinci "od svog jeda ne mogu da prežale što je Republika Srpska za četiri mjeseca u saradnji sa porodicom Đoković napravila svjetski događaj, događaj koji ima perspektivu.
Vulić je u izjavi za Srnu rekla da to što ti pojedinci ne vole Milorada Dodika je legitimno, ali što u svojoj mržnji oni ne znaju da se raduju uspjesima Republike Srpske to je žalosno, jadno i osuđujuće.
"POŠTUJEM IH"
Dodik se pravda nakon što je vrijeđao Đokoviće: Hvala RTS-u za moju neprospavanu noć
"Od njih nikada nije došao nijedan konkretan i koristan projekat razvoja RS-a. Zato vode ovakvu jadnu kampanju, jer nisu u stanju da naprave ni pošten turnir u malom fudbalu, a kamoli svjetski sportski događaj. Milorad Dodik stvara Srpsku i ne staje, a vi se samo bavite tračevima. Narod vas je odavno pročitao i zato ste na dnu, posvađani i poraženi", poručila je Vulić.
Podsjetimo, predsjednik RS-a Milorad Dodik se oglasio nakon što je kasno sinoć na internetu objavljen video u kojem vrijeđa Novaka Đokovića i njegovu porodicu.
"Mada su, mogu ti reći, malo ovi Đokovići teški u pi**u materinu, uf... Naši ljudi to doživljavaju na emociju, a kada uđeš u posao - auuu... ciganija poprilična mogu ti reći. Oni saradnici njegovi, još izgubi u polufinalu...", rekao je Dodik prije početka emitovanja emisije "Oko" na Radio-televiziji Srbije.
UZ PSOVKU
Internetom kruži video kako Dodik vrijeđa Đokovića i njegovu porodicu: "Ciganija poprilična..."
Danas se Dodik oglasio i istakao da se "razočarao u Radio-televiziju Srbije".
Na snimku koji je navodno napravljen prije početka emisije vidi se kako Dodik u neobaveznom razgovoru sa voditeljem Gradimirom Papićem govori ružne riječi o Đokovićima.
Dodik je Bosanac iz vica.
Ja ne bih zivio u unitarnoj Bosni.Jel bi ti glasao Dodika za predsjednika unitarne Bosne?
Dodik je razgovarao sa Gorislavom Papićem, voditeljem RTS, pre početka snimanja. Tema je bio nedavno završeni turnir Srpska Open (serija 250).
“Mada su, mogu ti reći, malo ovi Đokovići teški u pi**u materinu, uf… Naši ljudi to doživljavaju na emociju, a kada uđeš u posao auuu.. Ciganija poprilična mogu ti reći… Oni saradnici njegovi, još izgubi…“, govorio je Dodik bez ikakve zadrške u trenutku pre početka emisije na RTS.
-----------------------------------------------
Dodik: Hvala RTS na neprospavanoj noći
Ovim povodom oglasio se i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik koji je za SRNU izjavio sledeće:
"Gostujući u sinoćnjoj emisiji 'Oko' RTS-a izneo sam svoj stav o svim postavljenim pitanjima, otvoreno, jasno, precizno kao i uvek. Moj odnos prema voditelju emisije (Gorislavu) Papiću ostaje pun poštovanja i uvažavanja. Porodica Đoković je časna, ali izložena raznim neprijatnostima i podmetanjima od onog dela Srbije koja ne može da im oprosti uspeh", istakao je Dodik, pa nastavio:
"Žao mi je što sam ovim povodom doživeo razočarenje u RTS. Nastaviću da poštujem i uvažavam uspeh neponovljivog Novaka Đokovića i da kao i do sada poštujem i cenim njegovu porodicu. Završićemo sve dogovore u vezi sa turnirom 'Srpska open'. Drago mi je što sam upoznao menadžerske i rukovodeće sposobnosti Đorđa Đokovića i ostajem veoma zahvalan na činjenici da je turnir ove godine održan u Banjaluci.
Izvinjavam se ako je spekultivni prikaz na mrežama povredio članove porodice Đoković. Mene jeste. Hvala RTS-u za moju neprospavanu noć. Ne mogu da verujem da su to uradili na ovako gnusan način. Kao iskreni poštovalac Novaka Đokovića i kao tenisera i kao čoveka, želim svu sreću njemu i njegovoj porodici. Srđanu i Đorđu uspeh u svemu", poručio je Dodik.
https://www.google.com/amp/s/www.kurir.rs/amp/4151282/milorad-dodik-isprozivao-djokovice
Ne rise.Djokovici jesu losi ljudi...Najgori je cale, covek je psihopata...Novak polako izrasta u njega...Majka i zena su mucenice koje trpe torturu... Njih mi je zao, psihicki su veoma lose upravo zbog porodice u kojoj su...Sta sve one trpe, to Bog sveti zna... Mada Jelena ipak uspe i moze da ima neki suverenitet nad sobom...Djovak i porodica lude sto mu sin navija za Partizan, a ona ga namerno u inat porodici isforsirala da bude grobar i jos onaj zagrizeni...Djovaku to tesko pada, ali mora na utakmice na kojima se pravi da navija za Partizan, a ne za Olimpijakos i Monako...
Tata Djovak je covek vecito nezadovoljan i TO ce da grabi za sebe dokle god moze i sta god moze... Ko zna na koji nacin su se petljali u poslove u RS, sta su od Grodika ocekivali, sta su trazili, a sta dobili, kao i sta je on bio spreman da da... Medjutim on je namazaniji od njih, pa ih je lagano provalio... Ne utice na njega misljenje plebsa, zna on koliko misljenje plebsa vredi....