DOBRO SE UDALA ( OZENIO ) !

Sarvaš

Elita
Poruka
20.772
Culi ste za tu izreku .Na sta vas asocira kada kazu za neku djevojku da se dobro udala ili se momak dobro ozenio ?
Dobar momak , velika ljubav , velika lova ili nesto cetvrto ?
I za neke momke se kaze da su se dobro ozenili .
Dobra djevojka po ljudskim vrlinama , ljepotica , bogata ili nesto cetvrto ?

Culi ste za tu izreku .Na sta vas asocira kada kazu za neku djevojku da se dobro udala ili se momak dobro ozenio ?
Dobar momak , velika ljubav , velika lova ili nesto cetvrto ?
I za neke momke se kaze da su se dobro ozenili .
Dobra djevojka po ljudskim vrlinama , ljepotica , bogata ili nesto cetvrto ?

Kad sam god cuo za to da se dobro udala, to je znacilo da je muz imao imetak.

Када кажу добро се оженио, то ме асоцира на неку нормалну девојку, опуштену, фину.

А када чујем добро се удала, значи да тај неки има лову, мсм то ми је асоцијација прва.

A ljudi to je sve normalno. Godinama tvrdim da zena kad se zeli jebbat trazi dobar ******, kad se zeli udati trazi ko ce je financirati.

Ali sve one varaju te svoje muzeve a oni mulci placaju njeno torbanje sa strane.

Jadno je to sve.

Dobro se udala znači da je on bogat i da joj prašta, mučenik, svaku njenu avanturu i još misli da je on negde pogrešio, da je on kriv što se ona odvaljuje sa strane.

A dobro se oženio, to znači da ga ona voli bezuslovno i da prihvata to što on ima jednu ili više paralelnih veza.

A ako se djevojka uda za profesora univerziteta , da li se onda dobro udala ?
Profesori vjerovatno nemaju preveliku platu !

Ima status, siguran posao. To su velike i bitne stvari. Nije resenje ni danas imati previse a sutra nista.

Sve su ti one velike filistrice i znaju di pichku trebaju podmetnuti.

Previse znam, previse poznajem zene, a to me vodi samoci u zivotu. Zato i ne verujem u ljubav. Jedini nacin da budem sa zenom je taj da je kaznim i ponizavam.

sinnke je u pravu, steta sto i za drugi napisani post ne mogu da mu dam reputaciju..

ona dobro udata ako je zbrinuta i muz je ne maltretira, on dobro ozenjen ako mu je zena dobra domacica i brine o njemu i deci..

i ne verujem da se i u jednoj opciji misli na ljubav..
samo na postovanje..

meni to nije bilo dovoljno..mozda stvari idealizujem i preterujem, ali ne pristajem na manje od toga..
znam koliko dajem, pa ne bih da uzmem manje od toga..

udala sam se odlicno - iz ljubavi..
kad je prestala - razvela sam se jos bolje..razvodom nisam izgubila muza, nego sam dobila prijatelja.

sinnke je u pravu, steta sto i za drugi napisani post ne mogu da mu dam reputaciju..

ona dobro udata ako je zbrinuta i muz je ne maltretira, on dobro ozenjen ako mu je zena dobra domacica i brine o njemu i deci..

i ne verujem da se i u jednoj opciji misli na ljubav..
samo na postovanje..

meni to nije bilo dovoljno..mozda stvari idealizujem i preterujem, ali ne pristajem na manje od toga..
znam koliko dajem, pa ne bih da uzmem manje od toga..

udala sam se odlicno - iz ljubavi..
kad je prestala - razvela sam se jos bolje..razvodom nisam izgubila muza, nego sam dobila prijatelja.

Ma Dive, sve ti one to znaju samo sto nece nikad priznati. Sve i najvece kuje koje mene poznaju me postuju, jer vide da znam kako zivot funkcionise.

Ti imas hrabrosti reci kako stvari stoje, a i nemas strah to reci jer si svoje vec obavila a i jedna od retkih si koja je trazila ono sto se u tom odnosu trazi. Samo vas takvih dodje 1 na 1000.

Da vas ima vise ovaj svet bi bio daleko bolje mesto. Kao sto i ima malo zena koje mogu svrsiti, sve ostale se jebbu jer tako pise u casopisu.

za mene znaci da tu postoji ljubav, ljubav.
divan je prema njoj, bas je voli..i napravio joj je svoju umanjenu kopiju.:zaljubljena:

Ljubav ne postoji, to su izmislili oni napaljeni trubaduri ispod prozora, što nisu imali lovu da odu u javnu kuću. I Sirano zato što je bio ružan. A da mu se Roksana predala, dosadila bi mu brzo, i onda bi krenuo dalje, opet pesmice, ovo-ono, dok ne padne sledeća. Sirana niko ne bi zaustavio samo da je operisaoo nos, ne bi se taj zaustavljao kao kuče pušteno s lanca

Ljubav ne postoji, to su izmislili oni napaljeni trubaduri ispod prozora, što nisu imali lovu da odu u javnu kuću. I Sirano zato što je bio ružan. A da mu se Roksana predala, dosadila bi mu brzo, i onda bi krenuo dalje, opet pesmice, ovo-ono, dok ne padne sledeća. Sirana niko ne bi zaustavio samo da je operisaoo nos, ne bi se taj zaustavljao kao kuče pušteno s lanca

onako kako je zamisljam postoji.
ne mislim na patetike i savrsenstvo gde mi trepcemo sneno i sve je uvek super, ne na to ne mislim.
odlican seks, dragost kad ga gledam, beskrajne price sa njim...svadje burne, kratke i slatke da razbiju uljuljkanost tek za svaki slucaj...
skromnost mi je vrlina.

Poslednja izmena:
Zasto se uvek islo kod muza ziveti a ne kod zene?

Zato sto je ovaj majmun morao napraviti mesto za sebe i za nju. Radio je ko konj krepavao i sve to zasto da bi dobio zlo u kucu. A one su bile lepe, sile goblene, mazale se puderom i to im je sva obaveza bila.

E jadan je onaj ko se sa kurrcem rodi bez obzira koliko centimetara bio dugacak.

Sa pichkom mosh kako osh, a sa kitom mosh kako moras.

Back