Добро јутро, добар дан...No 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja sam kod kuće od marta ali me posao jednako umara, radila sam i više nego iz kanca, imamo online sastanke i pregovore, imali smo covid krize i tendere i sve redno redne krize i sve što redovno i ide, radim više nego što sam radila
Jedina razlika mi je što štedim sat i po vremena u prevozu, a što se tiče posla, ubijam se koliko radim, moj posao se sasvim normalno radi od kuće ako imaš svu potrebnu tehnologiju
Mi smo imali povećanje posla zbog same branše, u toku vs ne znam šta me snašlo, a projekte lansiraju kao da se ništa ne dešava, to gram mozga nema da je otežano snabdevanje
Ali hvala Bogu da je tako :worth:

@mina68 hoćeš li raditi od kuće nadalje, bar da se ne izlažeš riziku?
Да, да, од куће...
Е, девојке, мислила сам да ћу пући од јутрос, само сам се обукла и рекла мојима ћао...3646 корака, није лоше.
И сад сам мирнија, нисам чак ни заборавила да ходам, замислите.
IMG_20200726_132452.jpg

Ja sam vrlo promenljivo po pitanju ovog života ovako
Naravno da mi smeta što nemam normalan život, ali se trudim da koristim resurse na najbolji način u datim okolnostima, pa kad već ne idemo nigde, da bar u kući neku vrednost donesem svima, sve što mogu, i da posao radim što bolje, da bismo svi, i ja, i svi ostali, primali plate i radili najbolje što se može
Trudim se da ostanem pribrana i normalna, i koliko je moguće realna
Mene su pored korone zadesili i smrt člana porodice i drugi problemi, pa se ja borim na mnogo frontova kao lav, uz svu tugu i bol, i sa svom svojom snagom svakog dana uradim mnogo lepih i korisnih stvari, od porodice do društva
To me drži
Teško mi je, ali me porodica sasluša, podrži, ohrabri, razume, kada klecnem
Mora sve ovo proći a preživećemo a ovoga puta stvarno ćemo izaći jači i mudriji

Моје расположење осцилира од проћи ће и ово, само да останемо живи и здрави, до а у пм, ово предуго траје и не назире се крај, хоћу свој досадни живот са ситним задовољствима назад :lol:

Pa ipak i ja se ponekad umorim i posrnem
Vrati mi se sva nepravda i svi jadi koji su me zadesili u poslednjih godinu i po, počevši od majke
Ali se saberem
Kažem sebi živi smo, zdravi smo, nismo gladni i bosi hvala Bogu, dobri smo, vredni i pametni, držimo se zajedno i podržavamo :heart: posao imamo da preživimo hvala Bogu :heart: a kad kljoknem odem na pauzu, legnem, pobegnem na kratko od svega i svih, i samo meditiram i slušam muziku
Podsetim se kakvo dete imam :heart: muža :heart: pse :heart: i sve ostalo i neću da hulim na Boga jer sam ja srećna žena što imam blago koje se ne može ni platiti ni kupiti :heart:
Hvala Bogu Gospodu na tome :worth:

Pa dobro gde ste svi
Lubenica 🍉 je savršena, olešile smo se, jedva dišem
Pobegla sam u kućicu da se spasem daljeg posla, pošto su me pre ručka ipak uhvatili da čistim, više muž, manje ja, ali svejedno
Baš sam se umorila sa petljancijom oko ručka, i naždrala sam se kao krme, i Boga molim da me se okanu dalje, valja mi podneti to što sutra radim i spremiti se psihički

Slušam muziku i odmaram se
Oprala neke majice na ruke, dala sam psima vode, posle smo jele lubenicu, sudova sam pola oprala, pola ostavila, nekih par tanjira, otkuvala maske, ćerka je očistila kupatilo, večere ima u frižideru, a ostalo ću narednih dana, posle posla
Rešila sam da grabim svaki trenutak za odmor, jer ako ja neću, niko neće umesto mene :p
Posla uvek ima, a ako se ne odmaram dovoljno pucam sa živcima, a to mi vala ne treba

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back