Добро јутро, добар дан...No 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A pošto na dijetu ne idete, evo da vam se okačim i ovde, jutros friško, moja po mom mišljenju sasvim pristojna linija

Prilozi

• IMG_20200727_094046.jpg
    IMG_20200727_094046.jpg
    91,7 KB · Pregleda: 23
Imala sam noćas dva puta košmare, sva sam neispavana, a poso mi skače po živcima, sinoć muž pao ispred zgrade, dobro je srećom, jedan komšija što je imao koronu šeta slobodno jutros ispred zgrade, ja išla drugim putem da ga ne sretnem, ma mislim... Život je čudo... Ovako mi prosto nekad preklinči sve i samo zbrišem, moram da ne bih pukla od nervoze...

Pa ipak i ja se ponekad umorim i posrnem
Vrati mi se sva nepravda i svi jadi koji su me zadesili u poslednjih godinu i po, počevši od majke
Ali se saberem
Kažem sebi živi smo, zdravi smo, nismo gladni i bosi hvala Bogu, dobri smo, vredni i pametni, držimo se zajedno i podržavamo :heart: posao imamo da preživimo hvala Bogu :heart: a kad kljoknem odem na pauzu, legnem, pobegnem na kratko od svega i svih, i samo meditiram i slušam muziku
Podsetim se kakvo dete imam :heart: muža :heart: pse :heart: i sve ostalo i neću da hulim na Boga jer sam ja srećna žena što imam blago koje se ne može ni platiti ni kupiti :heart:
Hvala Bogu Gospodu na tome :worth:
To je najveće bogatstvo. ❤️
:vzagrljaj:

Ne razumem taj bezobrazluk i neodgovornost ljudi da se opušteno šećkaju. Zato smo tu gde jesmo. :evil:

Sve mi je preselo, i korona, i kuća, i ručkovi, i večera, i doručak, i sudovi, i posao, i ovo što ne mogu nigde, muka mi je od svega
Od ljudi ponajviše
I ne mogu više bez trunke rasterećenja, samo jebene obaveze, onda još manijaci šetaju slobodni i svi su takvi, sad na prste jedne ruke da izbrojim ko se ponaša normalno
Ništa mi ne pomaže što sam normalna kad su ludaci svuda oko mene
Znači volela bih da odem negde u ***** materinu i da me nema jedno mesec dana nigde i ni za koga

Jeste, nekada ti tako malo treba da se povratiš, samo da te neko sasluša
Ulazi mi prijatna svežina trenutno, oni su sedeli na terasi, idemo da unesemo sad stolice i sto, jele smo drugi put lubenicu, a kupila sam u prodavnici nekih finih stvarčica, njima lanene pločice i grekos od jagode, sutra za ručak ribu i ono što ja volim slatko plazma kocke da ugodim i sebi, možda na kraju opet sperem samo kritične sudove da sutra bude malo, tako kad sam umorna i živčana uradim samo nužno ali funkcionišem
Večeras ću da stavim moju lepu kremu, lice mi je lepo i pored nespavanja i teši me što sam sebi baš lepa :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back