- Poruka
- 63.764
Узми превентивно, док чекаш...pa posle ću sodu bikarbonu... ako mi bude teško...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Узми превентивно, док чекаш...pa posle ću sodu bikarbonu... ako mi bude teško...![]()

Sa Ofi nema šale.Crni pojas osamnesti dan...
![]()

Lady, drago mi je što imate tako lep odnos, to je dragoceno u poslu.Jeste Maki poslovno je bio odsutan
Već sam pisala on je skroz ok, posle mnogo loših šefova, on je stvarno mnogo bolji
Ima neke mane, ali ima svako, ja sam mu rekla šta mislim i šta mi smeta, nisam nefer da mu radim iza leđa
Mnogo toga ne zavisi od njega, tu se ipak pitaju oni iznad
Imamo odnos poverenja i podrške maksimalno koliko možeš sa šefom, tako da u principu sve je normalno u tom smislu
Žena šmeker.Nema! :mafijasica:
...@...to je super maki, i ja volim da sednem sa svojom da pricamo...![]()

U prodavnici me je mamio sladoled.![]()

Ofi, razumem te.Juce kad sam setela parkom, predivan dan, nije mi se islo kuci i u trenutku mi zamirisale tulumbe (koje inace ne ljubim posebno)...
Ne moram objasnjavati kako sam ubrzala korak...![]()

međed ti u gaćama, ne volim ni ja al 4 dana i noći ne spavam ko čovek, gde će ti dušaМеђеде, ај дижи се, доста си павао...не волим кад смо болесни![]()

Е, било је турбо, турбо, и у целој тој гужви смо издвојили 15 минута да попијемо кафу заједно.Mina, kako si danas?
Kako ti je protekao radni dan?
![]()

Моју душу су они из пакла давно безециралиmeđed ti u gaćama, ne volim ni ja al 4 dana i noći ne spavam ko čovek, gde će ti duša![]()

ma take ni đavoli neće, ćuti tu nesrećo nijedna,Моју душу су они из пакла давно безецирали
Јел ти боље?

Tako bih ja odreagovala kada je u pitanju čokoladna torta ili Reform.![]()