Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Vidi ovako v.t.k.kaze da administracija radi zajedno te da je zajedno odgovorna za ignorisanje nasilja.O tome sam pisala ne zanima vas izvlacite se.Tacka na tu pricu.

Vi ste ste me da ne stavljam zvezdice sad ignorisanjem vaseg posla tako da patetiku svi zadrzite za sebe nista mi ne znaci kada znate da nema iznosenja privatnog.Tacka na tu pricu.

Mozes da pomognes ako zelis time sto podelis svoje iskustvo (ne moras ako neces sto se podrazumeva) dobro jesi u redu hvala na tome.
I ja stavljam tacku na pricu sa tobom jer zaista je ne razumijem,niti vidim da sam te bilo cim uvrijedila.
Toliko.Pozdrav

Dobar dan.
Užasno me boli glava i užasan dan na poslu. Dan mi je totalno promašen. I ovo vreme je užasno. A posla nikad više. Sad menjam i koleginicu koja je na odmoru, a kod nje sve krize.
****** koliko sam popizditis. Moram da siđem kasnije i po neki analgetik jer nemam ništa i da odem po hranu za pse, ovi klošari ovde nemaju. Kao da živim u pičkovcu, eto tako.
Nemam sad snage da odem po lek iako me glava rastura.
Toliko sam u ***** a uopšte ne znam kako sebi da pomognem. Da se završi ovo radno vreme i da dođem sebi, ovo je propast.
Ubi me i ova kiša i ovo vreme, apsolutno sve mi ide na *****. Posao pogotovo i ponašanje pojedinih.

Došla sam da malo odmorim mozak od posla, pući ću koliko toga sam uradila do sad. Hrana za pse će mi istegnuti, a po lek ću da siđem posle posla, malo je bolje glava. Osim što je na poslu propast od dana, ipak me još malo drži ono pozitivno od juče, kad malo dođem sebi.
Ćerka je došla sa ispita, ali nisu još gotovi rezultati. Otišla je malo da se odmori, preumorna je. I ja sam već sada patos. Počela sam jutros ranije da radim, pa ću bar završiti ranije.
Malo ću manje da nasedam na njihove pritiske. Kada nas je dvoje od 4 tu samo, mora da se radi samo hitno i bitno i to je to.

Fa1d8ezX0AA4tt4.jpeg

U drugim bojama sa drugacijim pertlama nekada davno me je zanimalo da ih kupim 💥 nisam tada°sad ono sto je u ponudi ne deluje sigurno brzo se rasije brzo propadne raspadnu se obicno su veoma teske°za ovo treba previse para da bi trajalo bilo lagano.
Videh te se setih°sad me zanimaju obicne niske dostupne°sinoc sam merila temperaturu dva puta sve mislim pomerim se ne izmerim dobro°nije povisena bar to da bude u redu.

Sišla sam po analgin i to me spaslo. Sad se odmaram.
Imam nešto da uradim, ali rekla je ćerka da će pomoći.
Spremamo se za utakmicu.
Slabo sam spavala, a sad ne mogu da zaspim.
Vratila sam se u redovan ritam i život i prilično sam zbog toga unhappy. Šta je tu je.
Htela sam da slušam muziku ali mi je ćerka uzela slušalice, gleda film. Pokušaću da dremnem, to uvek vrati u život.

I ja stavljam tacku na pricu sa tobom jer zaista je ne razumijem,niti vidim da sam te bilo cim uvrijedila.
Toliko.Pozdrav
Ne postoje dve poruke o tome da li ti radis studiras bilo sta privatno o tebi dok to pitas mene iako znas da to nmg.da pisem.Ti se vredjas bez ikakvog razloga smisla dok bi mene hladno izlozila svemu sto ne treba a jbg daj razmisli.
Gore me Afro ismeva na poruci (njeno pravo svakom svoje sto se mene tice ciji je posao taj ce da belezi sta treba ja sam oprostila) na drugoj temi imam katastrofalne napade na mene glupostima koje se pisu(ista stvar).To su nastavci necega sto traje°tako da pisi ti sta hoces al' bez privatnih pitanja onakvog tipa.

Ne postoje dve poruke o tome da li ti radis studiras bilo sta privatno o tebi dok to pitas mene iako znas da to nmg.da pisem.Ti se vredjas bez ikakvog razloga smisla dok bi mene hladno izlozila svemu sto ne treba a jbg daj razmisli.
Gore me Afro ismeva na poruci (njeno pravo svakom svoje sto se mene tice ciji je posao taj ce da belezi sta treba ja sam oprostila) na drugoj temi imam katastrofalne napade na mene glupostima koje se pisu(ista stvar).To su nastavci necega sto traje°tako da pisi ti sta hoces al' bez privatnih pitanja onakvog tipa.
Niko te ne ismeva, ako se ja nasmejem na nesto to ne znači da je ismevanje. Prvo mnogo ste mi osetljive na svaki komentar kao u najmanju ruku da,ste sa dvora, strasno. Drugo, mili boze ne možeš da pišeš nista,privatno kao da sva tvoja uza i sira familija "cuci" na Krsti po celi dan, a sumnjam da nemaju pojma svejedno kao ni vika većina moje da ne znaju ni da ubiju na Krstu. Daj bre ajde malo manje,glumatanja ako hoćeš da,te neko shvati ozbiljno i da te razume.
Toliko.

Niko te ne ismeva, ako se ja nasmejem na nesto to ne znači da je ismevanje. Prvo mnogo ste mi osetljive na svaki komentar kao u najmanju ruku da,ste sa dvora, strasno. Drugo, mili boze ne možeš da pišeš nista,privatno kao da sva tvoja uza i sira familija "cuci" na Krsti po celi dan, a sumnjam da nemaju pojma svejedno kao ni vika većina moje da ne znaju ni da ubiju na Krstu. Daj bre ajde malo manje,glumatanja ako hoćeš da,te neko shvati ozbiljno i da te razume.
Toliko.
Da...Svi svileni i uvredljivi,a druge vrijedjaju bez pardona,bez da imalo razmisle sta pricaju.
Sta ako sam pitala da li studira ili radi?
Da li je to uvredljivo pitanje?
I da odgovori na to...nikakva privatnost nije narusena.Milioni ljudi rade ili studiraju,nije jedina.
Mnogo su svi postali egocentricni.Ne vrti se svijet samo oko njih i njihove "privatnosti".
A osim toga,mogao je biti pristojniji i kulturniji odgovor nekome ko je samo zelio da pomogne i bio sasvim pristojan,a ne da se odmah "bode".
Nije cudo sto je svijet otisao u p.m. kolektivno kad u svemu vidimo policijsko ispitivanje,za najobicnije pitanje.

Da...Svi svileni i uvredljivi,a druge vrijedjaju bez pardona,bez da imalo razmisle sta pricaju.
Sta ako sam pitala da li studira ili radi?
Da li je to uvredljivo pitanje?
I da odgovori na to...nikakva privatnost nije narusena.Milioni ljudi rade ili studiraju,nije jedina.
Mnogo su svi postali egocentricni.Ne vrti se svijet samo oko njih i njihove "privatnosti".
A osim toga,mogao je biti pristojniji i kulturniji odgovor nekome ko je samo zelio da pomogne i bio sasvim pristojan,a ne da se odmah "bode".
Nije cudo sto je svijet otisao u p.m. kolektivno kad u svemu vidimo policijsko ispitivanje,za najobicnije pitanje.
Mnogo su mi svileni, i previše, prosto mi je muka od toga.

Lako je pljuvati po tuđoj osetljivosti a kada smo sami prozvani - isto se tako ponašamo, i vi i ja.
Ne vidim čemu ovakvi komentari. I vi se vređate za sve, bez razlike.
Nije tacno,prosto.Ne vrijedjam se za sve.Ne vrijedjam se nikad za obicna pitanja i beznacajne stvari.Ne vrijedjam se cak ponekad ni na direktne uvrede.Nekad iskuliram,nekad ne..
Ali brate,nekim ovde je sve uvreda.Ako s njima uopste razmijenis rijec,uvrijedjeni su sto si se usudio.

Nije tacno,prosto.Ne vrijedjam se za sve.Ne vrijedjam se nikad za obicna pitanja i beznacajne stvari.Ne vrijedjam se cak ponekad ni na direktne uvrede.Nekad iskuliram,nekad ne..
Ali brate,nekim ovde je sve uvreda.Ako s njima uopste razmijenis rijec,uvrijedjeni su sto si se usudio.
Ma boze Limune, znas koliko me zabole, evo sam se potresla ne znam sta cu vise. Gluposti. Ne duvam u zadnjicu ni onima što sam ih rodila, a ne ostalima. Ko hoće lepo hoće, ko nece, pozdrav.

Ovde kao da su neki podobniji a neki manje podobni da pišu ili pljuju? S kojim pravom?
A koji to na primer?
Ko koga pljuje?
I sta se smatra pod pljuvanjem?
Evo ti konkretan prethodni primjer sa mnom i zauz.
Gdje sam ja to nju pljuvala i vrijedjala?
A procitaj njen odgovor meni.
Mislim,mene ne vrijedja vise nista na ovom forumu,kao ni u zivotu...ali ne mogu da precutim ocigledne neistine.
I nije stvar samo u tome.Stvar je da smo postali toliko paranoicni da ne vjerujemo ni u cije dobre namjere.A da ne pricam o tome da se nekad ni sala ne razumije.

Dobar dan.
Da se vratimo pisanju.
Danas sam uradila toliko posla, baš sam na sebe ponosna.
Dan mi je više manje ok.
Naredna dva dana u kancelariju. Teško mi pada ustajanje, ne mogu da se naviknem, i ako nemam ručka.
Jedva čekam da uradim kt za one kategorije dok se kolega vrati sa odmora, da imam malo manje posla konačno.
Danas moram baš dugo da ostanem da radim.
Barem se vreme popravlja. Više mi je dosadilo. Popodne planiram da se stvarno odmorim, juče mi je bio baš bljak dan, uzela sam neku brzu večeru i spremila ručak za 10 minuta, samo krompir da se skuva, dok ja radim.
Teško mi ide povratak u redovan ritam, ali sam zadovoljna kako sam do sada plivala, s obzirom da opet radim za dvoje minimum.
Ne znam šta sutra da obučem. Htela sam nešto od novih stvari ali izgleda ništa od toga.
Radujem se što danas popodne nemam mnogo posla. Nemam para da izađem, ali ću da se prošetam malo. U najgorem slučaju, provešću popodne u muzici i knjizi, a i to je već puna kapa.

Lako je pljuvati po tuđoj osetljivosti a kada smo sami prozvani - isto se tako ponašamo, i vi i ja.
Ne vidim čemu ovakvi komentari. I vi se vređate za sve, bez razlike.
Ово баш није тачно. Неки се увреде сваки час, а има оних који буду оштри али и прихвате када је неко други према њима оштар.
Неки људи су преосетљиви. Са њима је јако тешко комуницирати.

Ljudi, vi se svi još palite na provokacije zauz?! Sa tom osobom nema komunikacije, koliko god se upirali da je posavetujete ili pomognete. Da li se ikada ikome zahvalila za savet, lepu reč ili je svakog na neki način odbila ili uvredila? Zar te dečje bolesti nismo odavno prelezali, da ne kažem ignorisali :malav:
А вириш овде, вириш :lol: :heart:

Back