Dobro veče.
Ćerka je otišla u grad, a nas dvoje u šoping, brzo smo prežalili što su kola u kvaru i što nismo otišli na put.
Kupila sam dve haljine i farmerke. Jedna haljina je plava sa belim tufnama, sa kratkim rukavom, kratka i sa izrezom. Ta mi je za posao. Druga je pamučna na kopčanje do kraja, bebi roze sa kragnom. Ta mi je za izvođenje psa i do prodavnice. Farmerke su crvene cepkane, i savršeno idu uz šupljikavu belu bluzu. Uz sve mi idu ko Bog nove sandale. Farmerke ću nositi kao 7/8.
Mnogo sam srećna zbog kupovine. On gleda fudbal, ja sam izvela psa, pa kasnije da ubacim nama dvoma picu na kupovnoj podlozi. Popili po limunadu. Ja sam srećna ko kuče u liftu što u stvarima izgledam vitko, ne vidi mi se stomak, i što mi super stoje.
Sutra ako budem išla u neki izlazak odmah nova plava haljina i nove sandale. Inače kaže muž za moje sandale ne znam da li znaš ali tvoje sandale su najprodavaniji model u Americi. Šta ti on prati, brate.
Sad sam već i gladna, ali čekaću njega da zajedno jedemo picu.
Malo muziku da slušam.
Brzo smo prežalili što nismo otišli na put.
Sutra ću da se častim punom kadom i kupkom. Što se tiče kose, zadovoljna sam. Sada kompletno ličim na sebe, a nisam blajhana. Malo su mi se od spavanja i odmora ovih dana povukli podočnjaci. Danas spavala do jedno 12, možda malo manje, a sinoć opet zaspala sama. Vreme napolju je lepo, malo smo i prošetali.
Sada konačno imam kućne haljine za ležanje i čitanje vesti i slušanje muzike, pijenje kafe i limunade i gledanje tva. Što se tiče ribanja, za to sam ostavila stare majice i helanke i neke stare stvari. Ovo su mi stvari sad da iz papuča izađem ispred zgrade i do radnje, a izgledam fino, a ne ko da sam upravo ribala wc. Tako da sam prezadovoljna. Za novu haljinu za posao oblačim je prvi dan u kancelariji, izuzetno sam zadovoljna kako mi stoji uz kosu i kakva mi je linija u njoj.
Farmerke - toga nikad dosta na moju liniju. Pun pogodak, efektne, dobar kvalitet, sa sitnim cepkanjem na par mesta.
Sada mi se sve što imam i što sam kupila savršeno slaže uz obuću, uz nove sandale posebno.
Tako... Idem da pušim pa da stavim picu, završim limunadu i popijem nes, to uvek radim posle dobrog šopinga.
Jer mašala i sutra spavam do kad hoću