Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Fino, samo mi se cini prilično daleko od plaže. Rekla bih da je to ona gornja strana Sutimora, iznad pruge, m?
Pošto ovi moji imaju apartmane i u Sutomoru i Baru ipak smo se odlučili da kod njih u Baru budemo tako da je ovo fotkano iz apartmana u Baru odakle se vidi i Rumija.U jesen ćemo boraviti u Sutomoru.

Crna Gora

Prilozi

• IMG_20220519_133522991.jpg
    IMG_20220519_133522991.jpg
    167,3 KB · Pregleda: 19
  • IMG_20220519_133127952_HDR.jpg
    IMG_20220519_133127952_HDR.jpg
    150,2 KB · Pregleda: 19
ja cu u ponedeljak vec biti na Grckom moru..i verujte necu uci u vodu dok mi kcer ne vikne..tata dobra je voda mozes sad..:mrgreen:
Zar neverne više svom osećaju?

Ja volim kad nije topla kao bara, već onako malo da rezi, da se najtežim, posle mi bude super. Eh pusta sećanja, nisam se okupila u moru evo jedno 4 godine :(?

Mnogo toga mi fali, roditelji najviše. Na moru nisam bila od 2015. ali ne zbog zdravlja, već zbog para. Bar svako proleće i leto odemo malo na Zlatibor i na Rzav. Ne volim hladnu vodu.
Ali neću da se žalim. Uživajte ko god je na moru, Lucky i Mister.
Bila sam ja u životu svuda gde sam htela, ne mogu reći da sam ostala željna mora ili bilo čega drugog. Možemo mi da odemo na more, ne neka skupa varijanta, ali prioriteti su bili drva, šporet, pomoć njima dvema, ćerkin fakultet, opremanje stana, popravka kola, mislim ne može čovek na hiljadu strana. Čak i ako ne odemo na more otputujemo.
Nas dvoje smo malo i hejteri, ja što sam lenja, a on što mrzi vrućinu. A ne planiram da nešto radim po svaku cenu, sa kreditom da bih išla na more.
Školovanje ćerke mi je prioritet, zatim pomoć njima dvema i kola, a sve ostalo ako bude bude.

Danas neki lud dan. Mnogo posla, a ja ni pauze za ručak. Crkla sam. Jedva čekam kraj radnog vremena i vikend jer sam mrtva, da se odmorim.
Još malo pa vikend.
Toliko mi se spava ceo dan, čim se ugasim ću prvo da dremnem. Mnogo mi je značilo danas od kuće. Puno radim, ali sam odspavala noćas, jela, nije mi vruće, a radim polako i nema prevoza koji danima ne funkcioniše, ne znam zašto. Goriva u kolima nemam, sve je potrošeno, dva oka, dok je registrovao kola, ali šta ću, moram na prevoz opet jebla ga ja. U ponedeljak sam isto od kuće, ćerka ide u Novi Sad.
Uzeću pola sata prave pauze, nit pauza za cigaru, nit pauza za ručak, i stvarno ću samo da se malo pružim, pošto ću da ručam posle posla sa mužem.
Ta neka fama da je odmor jedino more meni ne pije. Meni je odmor mnogo mogućnosti i putovanja, sve što može da se iskoristi da napuniš baterije, nekad je to i šetnja po Beogradu. Uspela sam puno da odmorim za praznike i sad za odmor, a imam još puno odmora za ovu godinu. Uskoro će i leto i onaj veliki odmor, i sezona odmora i manje posla.
Gledam da koristim svoje prilike, jer nikako drugačije ne možeš da postigneš i da uživaš malo, pošto posao melje.
Videćete kada su deca velika, to su sve veće obaveze i sve veći izdaci. Zato mi je prioritet da ćerka diplomira i zaposli se, a druge stvari stvarno mogu da čekaju bolji momenat.
Idem da stavim kafu. Pustila sam trening na telefonu i odoh da pijem kafu i pušim, a posle da koristim pauzu. 👍

Bila sam do frizerke (rece da dosta kose trebam da skratim kako bi zdrava rasla moja stvar al' bilo bi lepse) dodjem bukvalno bukvalno pitam kada se stazica (sa poda po kojoj se gazi) vraca unutra (napolju je nekih sedam dana) ne moze nista da se kaci cisto za susenje moze da se zakaci na dugo mesto dobijem odgovor "jeste u govnima je gadjano je govnima /nemoj da me provociras/ prekini".
Preplakala sam / mnogi kazu kad im neko ode Gore "steta sto nismo razgovarali" eto ja hocu da razgovaram eto odbija se tim takvim recima.
Plus da me je "vaspitala ulica" (da bar jeste lakse bi mi bilo nego sam uvek isla za tim da budem na strani dobra / zivot me je sjebao do kraja) jbte umesto e dobro je da se sklanja od svega sto je neki tamni put dobijam ucutkivanje .
Znam da nije do mene / al' bas se osecam kao nisam ni trebala da dodjem na ovaj svet / kao da sam visak smetam greska promasaj.

Tacno znam ko je srecan sto ovo pisem al' me ne interesuje / olaksavam sebi koliko god da je moguce.

Bila sam do frizerke (rece da dosta kose trebam da skratim kako bi zdrava rasla moja stvar al' bilo bi lepse) dodjem bukvalno bukvalno pitam kada se stazica (sa poda po kojoj se gazi) vraca unutra (napolju je nekih sedam dana) ne moze nista da se kaci cisto za susenje moze da se zakaci na dugo mesto dobijem odgovor "jeste u govnima je gadjano je govnima /nemoj da me provociras/ prekini".
Preplakala sam / mnogi kazu kad im neko ode Gore "steta sto nismo razgovarali" eto ja hocu da razgovaram eto odbija se tim takvim recima.
Plus da me je "vaspitala ulica" (da bar jeste lakse bi mi bilo nego sam uvek isla za tim da budem na strani dobra / zivot me je sjebao do kraja) jbte umesto e dobro je da se sklanja od svega sto je neki tamni put dobijam ucutkivanje .
Znam da nije do mene / al' bas se osecam kao nisam ni trebala da dodjem na ovaj svet / kao da sam visak smetam greska promasaj.

Tacno znam ko je srecan sto ovo pisem al' me ne interesuje / olaksavam sebi koliko god da je moguce.

Prvo i prvo nemoj tako da misliš. Da nije trebalo da se rodimo ne bismo bili ovde, znači neka uloga i mesto na Zemlji nam pripada.
Drugo ko god da ti govori tako strašne stvari i dovodi te u takvo stanje zaslužuje da ga ostaviš i odeš svojim putem.
Što pre traži stan i što pre se seli.
Da ne upropastiš svoj život već da počneš da živiš normalno.
Srećno.
Ima poslova online, za mlade ili invalide ne daj Bože. Idi na Linkedin i pokreni se da se zaposliš i osamostališ, što pre.

Meni je najbolje kupanje kad je voda hladna, kad osjetim da sam ušla u nju. Malo se stresem a poslije uživancija.
A najlepše je kada izadješ iz hladne vode a vetar te produva,e zbog toga ipak se nisam još okupao u moru ali sam zato u akciji po okolnim planinama!!!:klap:Čekam još koji dan ako vetar prestane:ok:

Dobar dan.
Završeno sa poslom za danas.
Sada konačno vikend i odmor.
Osećam se tako slobodno.
I u ponedeljak sam od kuće, a šef je na odmoru. Ćerka je bila na Avali danas, treba da joj siđem po gel, čekam da dođe, kafa, užina i priča. U ponedeljak ide u Novi Sad, muž i ja smo opet sami.
Koja laganica konačno. Sloboda.
Pustila sam muziku. Ugasila se. Nas dvoje smo ručali i on ode napolje, a ja ću baš sada da odmaram.
Muž mi je rekao još jednu lepu vest za danas, a sada zove drugara da mu pokloni wireless charger, s obzirom da nama ne treba i ne znamo čemu služi, a on je nas zadužio mnogo, pa ako njemu koristi, odlično.
Takođe za vikend pravim domaći burek, pa ćemo odneti komšiji.
Sutra treba da idem na Adu sa ćerkom da se sunčamo, možda se i okupam, a treba i drugaricu da zovem da odem kod nje u kafić kad je tamo, ne postizavam. Sad ću svakako prvo da se odmaram. Imam jedno pakovanje mlevenog da iskoristim, i jedne sarmice za dan kad idem u kancelariju, to sam sačuvala. Sledeća nedelja je kritična, a posle smo na konju. Kad se ona vrati sa terenske, što reko moj muž, game is over.

Dobro veče.
Idem na Adu gde nema gužve, istuširam se i to je to. Ne vidim problem u tome.
Ćerka je došla i drama, da sad ne pričam zbog čega, umorila sam se dok sam je malo vratila u život. Pile smo šardone i malo nam je bolje. Ispekla sam pite, pa ću da večeram. U vinu je spas :lol:
Rekla sam aukurac i kilaža i linija, baš me briga, kad budem u stanju smršaću. Niti ću da se ponovo udajem, niti je to nešto od čega život zavisi. A kad se dobro najedeš, sreća odmah raste. Lepa linija u mojim godinama je nice to have, ali nije must. Jer zbog koga i čega moram da budem vitka. Samo zbog zdravlja, a zdrava sam hvala Bogu, i to je sve. Ne gajim tripove da ja treba da budem top riba u četrdesetim, da se šatro držim, da sam šatro mlada, da se dokazujem, pravdam wtever. Ko me voli, voli me zbog mene, a ne kako izgledam. Ne znači to da ću se ja ugojiti dramatično, i biti stvarno gojazna, jer ja o tome dovoljno vodim računa, i osim toga ne jedem više nego što je normalno, nego samo kažem. Hoću da uživam, i uživam u životu, a dobro jelo je tu neizostavno. Samo razmišljam naglas. Ne zavisi moje samopouzdanje ni od koga i ni od čega, naročito ne od linije. Ja sve što radim ili okačim je meni vrsta zabave, u to ime sam kao dete, i to je sve, traži sebi zabavu. Nije čak ni egzibicionizam, nego zabava.
Moj seksualni život je uvek bio bolji kada sam bila deblja, iako to nema nikakve veze ni sa čim, ali samo sam zapazila.
Elem da ne davim. Sad sam u stanju da ne mogu nikog ni da slušam ni da gledam, samo ću da se najedem kao krme, izvedem psa i da legnem kao morž i da me no me interesa. Ništa. Samo ću da iskuliram. I stvarno ću sutra da izađem malo negde sama. Da se opustim od svih. Ništa lično, ali mi treba vreme za sebe i to nije ništa loše.

Kod mene ne, ja se u Adi okupila nisam u životu niti mi pada na pamet u toj bari gde svaku čigos beogradski okviri guzzicu...
Ја се код нас у Дунаву не бих окупала, шансе нема. Штранд је леп али за излежавање.
Али код вас Ада баш делује чисто и ушла бих без задршке.

Ја се код нас у Дунаву не бих окупала, шансе нема. Штранд је леп али за излежавање.

Previše je prljav.
Džaba i tuševi i kupanje kad dođeš kući.
Dunav je prljav.
Za uživanje i posmatranje da, ali za kupanje, šanse nema.
Mada kad uspeju da me nagovore da odemo, bućnem se na kratko, ali izbegavam.
Budem na Štrandu i umesto u Dunav, osvežavam se pod tušem.

Previše je prljav.
Džaba i tuševi i kupanje kad dođeš kući.
Dunav je prljav.
Za uživanje i posmatranje da, ali za kupanje, šanse nema.
Mada kad uspeju da me nagovore da odemo, bućnem se na kratko, ali izbegavam.
Budem na Štrandu i umesto u Dunav, osvežavam se pod tušem.
Тамо идем увече. Много је пријатније и свежије него у граду. Несносне вечери се тамо лакше проводе.
Забијеш стопала у влажан песак, поручиш пиће и гледаш у реку.
Родитељи мале деце доведу бебе у колицима да спавају а већа деца се брчкају у плићаку и у поноћ. То ми се свиђа највише.

Meni ne deluje, naprotiv, kad vidim onu mast po površini vode već mi nije dobro...neka se kupa ko god hoće, ja neću..

Тамо идем увече. Много је пријатније и свежије него у граду. Несносне вечери се тамо лакше проводе.
Забијеш стопала у влажан песак, поручиш пиће и гледаш у реку.
Родитељи мале деце доведу бебе у колицима да спавају а већа деца се брчкају у плићаку и у поноћ. То ми се свиђа највише.

Volela sam i ja taj noćni mir na Štrandu.
Davno nisam išla.
Sećam se samo da nas je obezbeđenje vijalo jer su se kapije zaključavale u nekom periodu, nzm da li je ta praksa i sad.
Ili možeš da uđeš kad god poželiš i ostaneš do jutra.

Back