gost 438241
Primećen član
- Poruka
- 921
Čestitam nek je živ i zdrav 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako si provela odmor, jesi li sve stigla? Nadam se da si se lepo odmorila.Dobar dan.
Godišnji prošao, ni trepnula nisam.
Sad laganica u svakodnevnicu.
Evo majstor stavlja plocice, biće fino obzirom da naravno one nisu identične niti mogu biti posle 20 godina. Lepo će se uklopiti, ovo večeras treba da se suši dan, dva, posle fuga i taj paravan ako stigne, ako ne, kad stigne, za to vreme imam zavesu.
Još posle ormane i lavabo, pa još neki detalji meni potrebni u kupatilu i srce na mestu, da mogu da se okupam kad god poželim....extra.
Hvala, biće fino, već san zadovoljna kako ispada. Meni je jedini problem bio ulazak i još više izlazak iz kade. Sve ostalo je podnosljivo, stan je topao, vode Hvala bogu imam uvek jer san na prvom i tako...ovo da se završi i onda faktički nema sta sa se radi od tih velikih poslova, malo neke detalje da promenim da malo osvezim i to je to, samo da sve bude čisto.Nek je sa srećom i da budeš baš zadovoljna. Ja znam dobro kako je to kad ne možeš da se kupaš kad hoćeš, što jer nema vode, što jer hladno, što jer ne stigneš na red, i sve tako, nego sve grabim trenutak. Tako da te skroz razumem. Sa srećom. Pa da uživaš.
Ja sam malo došla sebi i idem da ubacim testo u rernu, ništa nisam popodne radila po kući, ali smo oko kola završili sve.
Dok se odmorim sutra, za vikend ću sve završiti.
Bitno je da mi je bolje, i da se povratim malo od svega.
Bitno je čuvati živce i zdravlje, a sve ostalo neka čeka.
Hvala, biće fino, već san zadovoljna kako ispada. Meni je jedini problem bio ulazak i još više izlazak iz kade. Sve ostalo je podnosljivo, stan je topao, vode Hvala bogu imam uvek jer san na prvom i tako...ovo da se završi i onda faktički nema sta sa se radi od tih velikih poslova, malo neke detalje da promenim da malo osvezim i to je to, samo da sve bude čisto.