Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Došla joj drugarica da uče zajedno i urade domaći.
Kad se vraćala u sobu padne i udari se u glavu. Sad joj glava povezana oblogom.
To je ne sprečava da nastavi druženje.
Čekaju mene da popijem kafu da mogu u dvorištu da urade domaći.
Pustila bih ja njih same, ali se ova mala boji

Nadam se da je dobro :vzagrljaj:
Propisno si me uplašila.
Neka neka uživa u druženju, a ona da bude dobro 💖

Poslužite se
IMG_20220320_215320.jpg

Još malo pa nestalo.

Dobro veče.
Evo kad se ja pružim da se odmorim. Ceo dan na nogama i u poslu. Kupila sam posle posla dve nove viskozne rolke, jer su mi se one stare utanjile i malo su se raširile.
Danas opet vrlo moderno, melirane braon pantalone sa dugmadima i štepovima, crni tanki pulover sa kragnom bez rukava i ovaj novi debeli braon Luna sako sa štrafta ušicima i četvrtastom šnalom. Dole naravno zlatne patike. Htela sam da se slikam, ali nisam bila u prilici, i tako prođe voz. Čak nisu mogle ni kolege da me slikaju ispred panoa, jer su bili samo muškarci u službi.
Sutra sam od kuće, u sredu opet u kancelariju, dolazi mi dobavljač iz Holandije.
Za taj dan ću specijalno konsultovati muža šta da obučem.
Moram još dve stvari da operem od novih Luna stvari, a nisam još, nemam gde da ih ocedim.
Sad sam popila kafu, nisam jela, pošto za večeru pravimo one naše palačinke, ovog puta bez sladoleda, ali slane idu redno. Taman da ogladnim. Pokušaću da pojedem samo po jednu, slanu i slatku.
Ova zima se baš produžila, moje futrovane pidžame nosim i dalje i spavam pod dva ćebeta i ćebićem, a rolke će mi dobro doći jer je još uvek hladno.
Imam još priliku da iznosim nove zimske stvari do kraja.
Sad inače malo odmaram, pa da idem u prodavnicu da kupim šta mi treba za sutra.
Raduje me što mogu duže malo da odspavam i legnem malo kasnije kako volim.
Za sledeću nedelju sam obezbedila za dva dana ručak u frizu, a ove nedelje sam tu, za jedan dan će kupiti nešto.
U petak sam uzela dan od odmora. ♥️

Palačinke su bile mrak. Ne dišem, pa sam prilegla, pokrila se ćebetom i džonjam pomalo. Slušam tv u nekoj poludremci. Grejem kosti. Malo ću da dremnem, pa ću posle u krevet. Malo pričala sa mužem o politici.
Svejedno me to zamara, te ću ipak kao pravo prase da džonjam i grejem se ko ker.
Volim ovaj osećaj posle gurmanluka, meni to prija i osećam se baš lepo.
Nikada ne patim za linijom ako sam uživala u hrani. Kada nije nešto toliko izazovno, lako ću ja preskočiti. Osim toga ako mi je potrebno da se dobro najedem, uvek ću jesti. Jer meni zdravlje na usta ulazi. Teško bih ja u fazi oporavka podnela ovoliko posla i stresa da se ne hranim malo jače.
Ali ne i obilnije. Samo jače.

Dobar dan svima.
Dan mi je počeo užasno, mali pas se upišao, ja nemam kad da ga izvedem, od jutros neki važni sastanci, jedva sam stigla da popijem kafu i nešto pojedem.
Sad se nerviram što ne znam da aktiviram banku na drugom telefonu, moram zvati call centar, nije mi za o glavu, samo me nervira njihova politika aplikacija na jednom telefonu.
Još se mislim da li da ostavim ovako ili ne. Ovako mi je zgodnije, ali videću.
Takođe me nervira što im je nova aplikacija mnogo teža za korišćenje. Sve se nešto unapređuje, al sve nekako na nešto gore.
Pravim pauzu sad.
Ostaviću stvari kako jesu za sad, pa ću se glupom bankom baviti kad budem imala vremena.
Danas i posle posla imam mnogo toga da uradim, već sam umorna, da ne kažem da se od juče nisam ni odmorila. Jedva čekam produženi vikend da se odmorim. Toliko se umorim tokom nedelje da mi je vikend onako knap da samo dođem sebi.

Bila sam po peškir na Maksi program lojalnosti, skupila sam svoje markice, i uzela sam onaj najveći, za spa i wellness, plavi. Ja nešto nisam zadovoljna, a muž kaže da je ok. Svoj cilj sam ispunila, da ćerki kupim nov peškir da ima kad putuje, jer je uskoro čeka putovanje na seminar ili apsolventski rad na terenu, mislim da idu na Zlatibor, pa da ima nov peškir za te potrebe. Uskoro ide i na jedan dan u Novi Sad, isto sa fakultetom.
Oni su otišli napolje svako svojim poslom, a ja sam pustila muziku i polako raspremam po kući i odmrzavam pecivo za večeru, da joj bude vruće kad dođe.
Volim kad sam sama kod kuće.
Volim da pogledam kako smo šta opremili, da vidim šta sam novo kupila, probam nove stvari, slušam muziku naglas i odmaram se od svih i svega. ☀️

i Ja sam svoje dve ispracao i docekivao kad su odlazile na studijska putovanja, a morale su da idu jer su bile kod nekih ispita bolje plasirani nego oni koji nisu bili na putovanja a to kosta.. debelo i sad neznam sto je meni falilo sto nisam isao na ta putovanja nego sam zaglavio u jednom fabrickom listu kao urednik pa sam tako sticao praksu..jbg. studije su skupe..Damu iznad volim da citam jer je tako neposredna kao da pricas s njom..

i Ja sam svoje dve ispracao i docekivao kad su odlazile na studijska putovanja, a morale su da idu jer su bile kod nekih ispita bolje plasirani nego oni koji nisu bili na putovanja a to kosta.. debelo i sad neznam sto je meni falilo sto nisam isao na ta putovanja nego sam zaglavio u jednom fabrickom listu kao urednik pa sam tako sticao praksu..jbg. studije su skupe..Damu iznad volim da citam jer je tako neposredna kao da pricas s njom..

Hvala ti :D
Da studijska putovanja su skupa ali može na rate.
Ipak je ovo završna godina.
Ipak idu na Kopaonik, pogrešila sam. Kako će hotel biti studentski, lepo joj kažem trebaće ti ovaj peškir, jer niko normalan ne koristi hotelske peškire, a kako ćeš biti sa cimerkom, da ne nosiš ovaj kućni peškir (koji jeste deblji, ali mene lično asocira na veš), već da putuje opremljena ko čovek.
Svuda je moja devojka išla, sve ekskurzije, Grčka, Italija, i uvek smo se spremali i opremali, a ona dolazila sa puno stvari iz šopinga. Pa matursko, pa sad u junu ide apsolventsko. Pa 18. rođendan. Skupo ali su to one stvari koje se pamte ceo život.
Sve se to plaćalo na rate, čekove, i zapravo se i ne sećaš, a slike gledamo i danas, i znam da mi je devojka morala ići kako dolikuje, a tako i da se vrati.
Kod putovanja nikad nismo pravili kompromise.
Ako ne možemo da putujemo opremljeni sa svim i da imamo da jedemo u restoranu, nećemo ni putovati. To je moj princip, i zato ja mnoge njene događaje ili planiram unapred, ili se spremam na vreme. Nije baš uvek tako bilo, ali za letovanja obavezno. Volim da mi i odmor i put proteknu bez natezanja, i da ničega ne fali.
Ovaj peškir konkretno kad odsluži svoju namenu za njena putovanja seli se u kolekciju za bazen i plažu. Taman za ovo leto. A na jesen Bože zdravlja devojci i za spa centar.

Poslednja izmena:
Treba da operem kosu, strašno me mrzi, pustila sam muziku na njene slušalice i uopšte mi se ne mili da se uljudim za sutra.
Srećom pa imam još vremena.
Njih dvoje su slikali njenim novim telefonom, slike su nestvarne. Nisam kupila sebi šampon za suvo pranje, njoj jesam, a valjao bi mi sad.
Što se tiče garderobe za sutra, glavni stilista u kući je savetovao da ponovim sako i varijantu od juče.
Pije mi se i kafa i gluvari mi se, svakako mi se ne pere kosa sad, i ništa mi se ne radi, kud i dolazi taj Holanđanin jeboga ja, da nije toga pa i da me zabole...
Ova moja koleginica je htela da idemo u Novak na ručak s njim, ali ja sam rekla da neću, jer mi se ne ide u restoran uopšte. Prvo moram da smišljam kako da se vratim kući, a drugo da idem posle posla me strašno mrzi, hoću da posao ostavim na poslu, i kad završim da sam slobodna. Ne znam ni kako da izbegnem druženje iduće nedelje, pošto mi se uopšte ne ide. Prosto mi je dosta kolega u 8 sati i to je to.
Hoću da mi slobodno vreme bude što rekli oni razno... I kako ja hoću...

Back