mark990
Zainteresovan član
- Poruka
- 262
Kažu pametni ljudi da se klin klinom izbijaNije ti dobra taktika, ovako samo u minus ideš![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kažu pametni ljudi da se klin klinom izbijaNije ti dobra taktika, ovako samo u minus ideš![]()

Kažu pametni ljudi da se klin klinom izbija![]()

Potvrđujem netrijezni ignor trijeznim.Nije ti dobra taktika, ovako samo u minus ideš![]()

Potvrđujem netrijezni ignor trijeznim.
Taman sam ga bila odignorisala i kad pročitah to...šta ću, morala sam sad opet pritisnut -![]()
![]()

Imaju problem sa pisanjem ti iz ino, jer na jeziku na kojem su odrastali se drugacije pise nego sto se izgovara, pa dok to pohvataju.Meni je jedan dečko bio simpatičan sa svojim greškama, rođen u ino i tamo uglavnom i živio...kada priča, prilično solidno, ali kada piše, to je bio show program
Doduše i on je bio svjestan toga, pa kao - bolje da te nazovem
A meni nije bolje, ne volim da pričam telefonom, a te njegove greške su mi bile zabavne, kakvih je tu lupetanja bilo...ali swatko, sve u svemu![]()
Ne daj da te sputavaju one planeteOvako samo možeš i meni na ignor![]()
Ne daj da te sputavaju one planete
![]()

Ana urednice su male bebe za vas dveEvo, ide do sutra
ali ja mislim da njemu neuporedivo više smeta tvoj ignor nego moj, pa mi zabavno
I poslije recite da nikad nisam zlobna![]()
Neka mi oprosti Zardinjera 

Oh, sad te moram i ja!Ne znam zašto ljudi na ovoj temi pišu da ste vas dve divne, kad se lepo vidi koliko uživate da me kinjite![]()
Bukvalno niko nikad nije napisao toNe znam zašto ljudi na ovoj temi pišu da ste vas dve divne, kad se lepo vidi koliko uživate da me kinjite![]()

Nisam zbog Lobice htjela da kažem da je lik o kom sam pisala zapravo Smaragdni, pošto joj je on glavni favorit za tetkaBogoUdna naša Žard![]()

Htedoh reći da niko nikad nije rekao do sad. Divne steBlizu si sad da mu se pridružiš![]()

Ako su osobe koje ignorišemo pravilno izabrane, zapravo to produžava život, čuva živce, kosa postaje gušća i sjajnijaŽivot je suviše kratak da bismo ga traćili na ignorisanje![]()

Vidi šta rade Tamburixu a on se ne buni!Ne znam zašto ljudi na ovoj temi pišu da ste vas dve divne, kad se lepo vidi koliko uživate da me kinjite![]()
Aww, šlatko.Nisam zbog Lobice htjela da kažem da je lik o kom sam pisala zapravo Smaragdni, pošto joj je on glavni favorit za tetka
Ali mrka kapa![]()

Tako je boljeHtedoh reći da niko nikad nije rekao do sad. Divne ste![]()

Teška priča bašSmaragdnog sam jedva preboljela![]()

Za jednu Sco Marko previše kmečiVidi šta rade Tamburixu a on se ne buni!
To je čista milošta
Ko što mene moj mačor kad me najviše voli, najnežnije grize za lakat!
Uvek za lakat

Pravi se!Za jednu Sco Marko previše kmeči![]()