Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Nema na čemu Rokerko.
Kažem ti, ja to ne pratim, ali verujem da moj muž u izboru telefona ne greši.
Ja samo kad otkrijem neki telefon da mi završava sve potrebe ga sačuvam sebi, sada konačno imam telefon sladak i opremljen, funkcionalan i sa dodacima koji su mi potrebni.
Ne bih ga menjala za neku noviju verziju jer na tim modernijim telefonima nedostaju neke funkcije koje moj telefon ima (plejer, beleške, gps). Konačno oni nemaju pretenzije na moj telefon, imaju bolje, ali ja znam da je meni ovaj privatni telefon apsolutno idealan za mene i nema šanse da ga ikom dam ili prodam i neću ga menjati, jer mnogi bolji telefoni nemaju štošta što meni treba.

Sa ćerkom ću ići da odabere.
Sinoć gledali neke telefone i pokaza ona sliku jednog.
Ovaj je lep, pokažem joj cenu,
Joj, mama to moja dva godišnja džeparca, neću taj.
Njoj ne treba neki previše fensi i markiran.
Potrebno joj je da može da razgovora, piše poruke, da se slika, snima, da telefon ima viber i radio, da može da igra igrice, pogleda nešto na jutubu.
Već sam ja gledala i ima dobrih ponuda, samo da odem sa njom i da ona odabere.

Nema na čemu Rokerko.
Kažem ti, ja to ne pratim, ali verujem da moj muž u izboru telefona ne greši.
Ja samo kad otkrijem neki telefon da mi završava sve potrebe ga sačuvam sebi, sada konačno imam telefon sladak i opremljen, funkcionalan i sa dodacima koji su mi potrebni.
Ne bih ga menjala za neku noviju verziju jer na tim modernijim telefonima nedostaju neke funkcije koje moj telefon ima (plejer, beleške, gps). Konačno oni nemaju pretenzije na moj telefon, imaju bolje, ali ja znam da je meni ovaj privatni telefon apsolutno idealan za mene i nema šanse da ga ikom dam ili prodam i neću ga menjati, jer mnogi bolji telefoni nemaju štošta što meni treba.
Ti si hit :lol: nema telefona bez te 3 stavke koje si nabrojala, samo treba da znaš gde se nalaze u novom :lol:

Probudila sam se i sve me živo boli jer ja prosto nisam navikla ovoliko da hodam. Nije to neka kilometraža, ali za mene jeste :(
Pričala sam sa ćerkom malopre i do ručka neću ići tamo. Ona će spremiti ručak, sveki će i ona deo, pa ću ja sići samo kad sve bude na stolu. Danas odmaram, ionako vetar duva kao nenormalan mada je sunčano. Moram se odmoriti.

Da smućkam nes i da se vratim u krevet.

Sa ćerkom ću ići da odabere.
Sinoć gledali neke telefone i pokaza ona sliku jednog.
Ovaj je lep, pokažem joj cenu,
Joj, mama to moja dva godišnja džeparca, neću taj.
Njoj ne treba neki previše fensi i markiran.
Potrebno joj je da može da razgovora, piše poruke, da se slika, snima, da telefon ima viber i radio, da može da igra igrice, pogleda nešto na jutubu.
Već sam ja gledala i ima dobrih ponuda, samo da odem sa njom i da ona odabere.
Svaki tf to ima.Ne treba bacati puno para na tf...prije ili kasnije svaki se pokvari ili mu oslabi baterija.

Svaki tf to ima.Ne treba bacati puno para na tf...prije ili kasnije svaki se pokvari ili mu oslabi baterija.

Znam to.
Gledaćemo da se uklopimo sa buđetom.
Na osnovni paket koji imam možemo da dodamo određenu svotu para. Preko toga nećemo ići.
Srećom i ona je skromno dete i ne traži ništa preterano.
Zbog džeparca koji dobija svake nedelje naučila je da ceni dinar i da pažljivo rukuje sa njim.

Ja sam bila ubeđena da nema, moj službeni nema ništa :rotf:
Elem ako je tako još bolje :lol:
Slažem se da se treba uklopiti u budžet.
Nek je sa srećom kupovina telefona, da ga u sreći koristi.

Dobar dan.
Spava mi se još, ne znam da li da se vratim u krevet, ali će večeras biti veselo ako nastavim sad da spavam.
Ćerka riba šporet, moram da čekam da skuvam kafu.
Boli me glava, treba mi kafa ko leb.

Ne znam, mene je njen telefon učinio srećnom više nego da je moj.
Ali treba imati u vidu da je moja ćerka apsolvent, a Rokerkina u osnovnoj školi, i da su im potrebe drugačije.
Mi smo ćerki počeli da uzimamo najbolje telefone tek od srednje škole.
U osnovnoj je dobijala ono što mi prestanemo da koristimo.
Takođe je bitno i koliko se plaća mesečno.
Za i phone ne bih dala pa da je od zlata.
To je moj princip.
Nenormalno mi je da telefon košta ko dva šporeta.
Mi smo se uvek uklapali u ratu, sada smo joj uzeli skuplji i rata je malo veća, ali uz dogovor, jer je ona to debelo zaslužila.
A stvarno je srećna ko kuče u liftu, mesecima je išla sa napuknutim staklom, red je bio da se ponovi nečim baš finim.
Drago mi je što smo odoleli talasu šaomi manije, jer ih nikad nisam smatrala za neki telefon.
Ja imam neke svoje aršine, drugima nejasne, ali meni rade moj posao.

Meni zaludjivanje telefonima nije jasno.
Svakii,manje,vise ima iste funkcije.A i oni koji imaju nesto vise,to se uglavnom i ne koristi.?
Ljudi ladno daju po hiljadu eura za telefon,cim izadje neki novi.
Niti mi je telefon neki statusni simbol,kad i ne znam sta je "in" .?

Не знам ни мој који је. Мислим модел.
A tek one fame oko boje..Kad stavis masku,svejedno je koje je boje.

Svakii,manje,vise ima iste funkcije.A i oni koji imaju nesto vise,to se uglavnom i ne koristi.?

Istina.
Kome je to lepo i ima, neka ugodi sebi kako želi. Skroz mi je ok da svako sa svojim parama radi šta hoće.
Ja sam međutim protiv toga da se gladuje zarad skupog telefona ili auta ili whatever.

Mada kažem svako neka troši ako može na svoj gušt.
Što kaže onaj fazon sa slikom grand kafe od 310 dinara - kada sam u depresiji treba mi malo luksuza :rotf:
Teško je reći šta je to luksuz u današnje vreme.
Niko od nas običnih ljudi nema neki luksuz, svi smo mi tu za neku platu i brojimo od prvog do prvog. Većina ljudi.
Ima izuzetaka, ali oni cenim nisu obični smrtnici.
Većina je srećna kad može da otputuje, kupi neku krpu ili šta ga već čini srećnim.
A mnogo ljudi je srećno što ima i da jede.
Teška vremena.

I možda i jeste suština u tome da ne budeš besan, i da te ta famozna grand kafa učini srećnim (figurativno)
Jer sreća i nije avion i jahta, sreća je zdravlje, divna porodica, osmeh, sloga, da odgajiš decu u dobre ljude, da živiš mirno i čestito.
Zato i jeste sreća u malim stvarima. To sam odavno shvatila. Meni je dovoljno da kupim prostirku za kupatilo koja se ne kliza ili peškir koji mi se sviđa i to može da me drži dugo dugo. Ne gledam toliko u cenu nečega, mada gledam, već gledam tu vrednost kvaliteta života koju ću sa nečim dobiti.

Meni je bila bitna boje maske.
I ovaj telefon što imam uzela sam samo zbog škole jer nismo znali kako će se odvijati nastava.
Sad sam već navikla na njega i novi mi nije potreban.

Back