Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Dobar dan :cao:
Svud sam negde stigla danas. Konačno našla čaše od debljeg stakla, jako me nerviraju one tanane kad treba da pijem vodu. Eto i to sam rešila.
Divan je dan napilju. Baš sam fino prošetala. Mislila sam da pohujem pileće belo, ali sutra ću to ujutro, danas imam šta da jedem.
Sad ću da smućkam kafu i da uključum mašinu, šareni veš. Dosta od mene za danas.

Dobar dan :cao:
Svud sam negde stigla danas. Konačno našla čaše od debljeg stakla, jako me nerviraju one tanane kad treba da pijem vodu. Eto i to sam rešila.
Divan je dan napilju. Baš sam fino prošetala. Mislila sam da pohujem pileće belo, ali sutra ću to ujutro, danas imam šta da jedem.
Sad ću da smućkam kafu i da uključum mašinu, šareni veš. Dosta od mene za danas.
Dobro je da ti se vraća snaga.

Dobro veče ;)
Uključila mašine, oprala nove čaše i sad čekam da završe, da raširim veš pa da legnem. Sutra stiže piletina. Taman sam izvadila iz friza spanać da se odledi od jutra, da oslobodim fioku za to meso. Možda sutra odem do Zlatiborca da kupim konjske kobaje, ako bude duvalo kako su najavili neću nikud. Sve može da čeka.
Zvala večeras brata od ujaka u selo, kaže opet imali koronu, i da je 90% stanovništva zaraženo, da niko ne nosi masku. E pa svašta, ne razumem.

Joj, čitam šta je sve Afro uradila od jutros....
Ja se razvlačim po krevetu i pijuckam kafu
Nadam se da će lepo vreme potrajati
Neka te razvlači se i uživaj. Uradićeš ne brini, ništa ti pobeći neće. Ne bih ni ja da od muke više nisam znala šta ću, pa ajde da bar nešto korisno uradim. Ova nesanica me upropasti to je strasno. Negde oko 7h sam pokušala malo da zaspim ali slabo je to sve, ako spontano sama ne zaspiš nema tu spavanja.

Neka te razvlači se i uživaj. Uradićeš ne brini, ništa ti pobeći neće. Ne bih ni ja da od muke više nisam znala šta ću, pa ajde da bar nešto korisno uradim. Ova nesanica me upropasti to je strasno. Negde oko 7h sam pokušala malo da zaspim ali slabo je to sve, ako spontano sama ne zaspiš nema tu spavanja.

To sa nesanicom ume da bude nezgodno.

Uh ništa ne pitaj, godinama se patim sa tim.

Znam.
Meni bude periodično i baš mi smeta.
Mogu misliti kako je tebi skoro svako veče.
Meni se dešavalo da zbog nespavanja skoro zaspim u gradskom i dođem kući, sredim se, pripremim za spavanje i ništa, prevrćem se u krevetu do jutra, pred zoru zaspim i onda me probudi telefon ili ćerka.

Pa evo, sad je rekla, mozda zena nikada nije ni govorila o tome, a mozda niko nije ni slusao
sta govori.
Pisala je o tome prošlog proleća. Nažalost, izgubili smo je. :(
Jutros je do mene stigla tužna vest: Dugogodišnja forumašica i rado viđen gost svuda, naša Snowflake/Brittany preminula je posle duge i teške bolesti u sredu.
Počivaj u miru draga Snowflake. 😢

.

Jutros je do mene stigla tužna vest: Dugogodišnja forumašica i rado viđen gost svuda, naša Snowflake/Brittany preminula je posle duge i teške bolesti u sredu.

.
Sve je jadna znala. Laka ti zemlja draga zeno.

.
Saulešće porodici :( počivaj u miru draga Snowflake 💔😢

Ja je nisam poznavala,niti sam nekad prije procitala ista od nje,samo sam nedavno slucajno naletjela na neki njen razgovor ovde gdje je rekla da je u poslednjem stadijumu karcinoma,pred smrt.
To me je nesto bas potreslo.
Mi ovde kad pisemo,zapravo ne znamo u kakvom je ko stanju.Sve se cini divno,sjajno,salimo se,svadjamo se oko gluposti,zalimo se isto tako na gluposti...a postoji neko kome je ovo tek bila mala da kazem utjeha u boli i sumornoj buducnosti.I jos je te buducnosti bio savrseno svjestan.
Neka pociva u miru! :(

.
Rasplakala sam se / njeni imaju andjela cuvara koji gore sa nekog oblaka pazi 💖💖💖 .
Ne znam nista o njoj osim da je 💖 Magla bend 💖 pesma je bila ova 💖.

Stavljala sam njihove pesme zelela joj da ozdravi ode na mnogo njihovih koncerata / kako odlazak Gore nekog koga ne znas moze ovako da stegne grlo...?

Poslednja izmena:
Pa ja se i borim sve vreme, šta drugo da radim. Ali oblak depresije mi visi nad glavom. Ipak, želim da živim, još uvek imam volju za život.

Hvala na podršci. Daću sve od sebe. Ni završna faza nije bauk ako postoji ogromna želja i volja za životom.

Njen poslednji post...
Laka ti noc druze moj i pocivaj u miru

Back