Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Ne znam za taj lek Nalgesim. Danas sam primila 4 inekciju Zodola, sutra pre podne primam poslednju 5 dozu tog leka. Iz kućnog lečenja su mi rekli da već večeras mogu da stavim flaster na određeno mesto. Dejstvo mu je puna tri dana, što je super da me poštedi bolova da mogu koliko toliko normalno da funkcionišem i izvršavam obaveze po kući.

Hvala Affro* na lepim i iskrenim željama! Daj Bože da se nekako iščupam iz teške situacije. Želim ti sve najbolje i svako dobro u životu! :zag:🍀 🌸
Stavljaj te flastere kako su ti rekli, ti su flasteri, aj da ih nazovem ultimativno sredstvo protiv bolova,
osim njih vise nista i ne postoji.

Tako je, postoje, a i ja bih svakome ko ne zna vise kako ce savetovala i da se posveti nekim
nekonvencionalnim izvorima, ali ni ti ni ja ne znamo kako je kada covek od bolova gubi i razum.
pa ne znamo ali u pravu si da prvo treba oktloniti fizicki bol da bi uopste krenulo dalje, bilo starim il novim putevima.
kakogod, Snowflake evo ima i tebe i mene, dve duse vise cija energija je usmerena ka njenom boljitku.

Dobro veče :cao:
Juče došla kući. Danas sam onako. Dobro je da nemam temperaturu. Biću bolje vremenom, bar se nadam. Kad prođe ovaj post kovid period valjda nastave da me leče. Bar se nadam, ne znam.
Danas naručim pizzu za ručak, pojedem trećinu i kao dosta mi je :eek: to nikad nije bilo, al ok možda sam počela da se vraćam na staro. Posle jedno 2h sam opet malo pojela, tek da ne bude da ništa nisam jela. Čudo jedno.

Jooooj što mi ide na živce ona nafrakana voditeljka Dea na živce, znači stvarno je potrebno imati želudac za neke ljude i njihova baljzganja. Fuj.

Dobro veče :cao:
Juče došla kući. Danas sam onako. Dobro je da nemam temperaturu. Biću bolje vremenom, bar se nadam. Kad prođe ovaj post kovid period valjda nastave da me leče. Bar se nadam, ne znam.
Danas naručim pizzu za ručak, pojedem trećinu i kao dosta mi je :eek: to nikad nije bilo, al ok možda sam počela da se vraćam na staro. Posle jedno 2h sam opet malo pojela, tek da ne bude da ništa nisam jela. Čudo jedno.

Jooooj što mi ide na živce ona nafrakana voditeljka Dea na živce, znači stvarno je potrebno imati želudac za neke ljude i njihova baljzganja. Fuj.
Biće bolje sad kad si došla kući.Ipak je kuća bolje okruženje nego bolnica.Jedino što si sama i nema ko ništa da ti pomogne.😐

Biće bolje sad kad si došla kući.Ipak je kuća bolje okruženje nego bolnica.Jedino što si sama i nema ko ništa da ti pomogne.😐
Imam, ali su daleko.
Danas sam dobila novu poluiformaciju, videću sutra, možda ću više znati. Ako bude kako se ja nadam, možda ću moći da odem kod dece neko vreme. To bi bilo super. Neću ni da se nadam mnogo pa da se razočaram, praviću se za sad, da se ništa ne dešava.

Imam, ali su daleko.
Danas sam dobila novu poluiformaciju, videću sutra, možda ću više znati. Ako bude kako se ja nadam, možda ću moći da odem kod dece neko vreme. To bi bilo super. Neću ni da se nadam mnogo pa da se razočaram, praviću se za sad, da se ništa ne dešava.
To sam i mislila,nemas nikog blizu.
Nadam se da ce ti se ispuniti ta zelja.😉

Dobro veče.
Izgleda da ću morati kod dr.
Bol u nozi ne prolazi.
Sačekaću dan-dva, ako se bol ne smanji odoh bez zakazivanja.

Kod mene tako krene, boli par dana, prestane, miruje neko vreme, onda opet počne i tako u krug.
Maži gelove, krkaj se lekovima protiv bolova, ne preterujem, popijem kad je baš neizdrživo, obično uveče da lakše zaspim.

Dobro veče.
Izgleda da ću morati kod dr.
Bol u nozi ne prolazi.
Sačekaću dan-dva, ako se bol ne smanji odoh bez zakazivanja.

Kod mene tako krene, boli par dana, prestane, miruje neko vreme, onda opet počne i tako u krug.
Maži gelove, krkaj se lekovima protiv bolova, ne preterujem, popijem kad je baš neizdrživo, obično uveče da lakše zaspim.
Mislim da nije loše da snimiš to koleno, za svaki slučaj. Srećno 🍀

Ti si garant nategla neki ligamnet. Oni idu tuda.

Znam samo da boli
I da mi je otečen zglob na nozi.
Namazala sam ceo taj deo.
Videću u toku dana kako će biti.
Mogu da se krećem to je najbitnije.
A bol je skoro istog intenziteta bez obzira da li mirujem ili se krećem.
Mislim smanji se posle mazanja i popijenog leka za bolove.

Proći će sad da li sam od sebe ili odlaskom kod dr.
Ali proći će.

Znam samo da boli

Ali proći će.
Купус :mrgreen::heart:

Pogledala sam ćerin kontrolni i potpisala.
Zaista sam ponosna kako ga je uradila.
Posebno što je te lekcije učila kod kuće i bukvalno imala samo jedan čas da provežba.
Dobila je 5.
Nagradila sam je.
Kupila sam joj ferero i pez bombone sa igračkom lol iznenađenje.
Zna da nije zbog ocene već što je sama savladala gradivo koje pre toga nisu učili.
Prave i uglovi.

Znam samo da boli

Ali proći će.
Vuna. Zaista djeluje.

Back