Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
Pa evo, sad je rekla, mozda zena nikada nije ni govorila o tome, a mozda niko nije ni slusaoSnoflake, nisam znala da si bolesna.Mnogo mi je zao.
Nemoj se predati, vec pokusaj sve sto mozes.![]()
sta govori.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa evo, sad je rekla, mozda zena nikada nije ni govorila o tome, a mozda niko nije ni slusaoSnoflake, nisam znala da si bolesna.Mnogo mi je zao.
Nemoj se predati, vec pokusaj sve sto mozes.![]()
Stavljaj te flastere kako su ti rekli, ti su flasteri, aj da ih nazovem ultimativno sredstvo protiv bolova,Ne znam za taj lek Nalgesim. Danas sam primila 4 inekciju Zodola, sutra pre podne primam poslednju 5 dozu tog leka. Iz kućnog lečenja su mi rekli da već večeras mogu da stavim flaster na određeno mesto. Dejstvo mu je puna tri dana, što je super da me poštedi bolova da mogu koliko toliko normalno da funkcionišem i izvršavam obaveze po kući.
Hvala Affro* na lepim i iskrenim željama! Daj Bože da se nekako iščupam iz teške situacije. Želim ti sve najbolje i svako dobro u životu!![]()
![]()
takodje postoje i duhovne i emocionalne sfere, daleko potentnije od nase predstave o njima.Stavljaj te flastere kako su ti rekli, ti su flasteri, aj da ih nazovem ultimativno sredstvo protiv bolova,
osim njih vise nista i ne postoji.
Tako je, postoje, a i ja bih svakome ko ne zna vise kako ce savetovala i da se posveti nekimtakodje postoje i duhovne i emocionalne sfere, daleko potentnije od nase predstave o njima.
pa ne znamo ali u pravu si da prvo treba oktloniti fizicki bol da bi uopste krenulo dalje, bilo starim il novim putevima.Tako je, postoje, a i ja bih svakome ko ne zna vise kako ce savetovala i da se posveti nekim
nekonvencionalnim izvorima, ali ni ti ni ja ne znamo kako je kada covek od bolova gubi i razum.
pa ne znamo ali u pravu si da prvo treba oktloniti fizicki bol da bi uopste krenulo dalje, bilo starim il novim putevima.
kakogod, Snowflake evo ima i tebe i mene, dve duse vise cija energija je usmerena ka njenom boljitku.
Biće bolje sad kad si došla kući.Ipak je kuća bolje okruženje nego bolnica.Jedino što si sama i nema ko ništa da ti pomogne.Dobro veče
Juče došla kući. Danas sam onako. Dobro je da nemam temperaturu. Biću bolje vremenom, bar se nadam. Kad prođe ovaj post kovid period valjda nastave da me leče. Bar se nadam, ne znam.
Danas naručim pizzu za ručak, pojedem trećinu i kao dosta mi jeto nikad nije bilo, al ok možda sam počela da se vraćam na staro. Posle jedno 2h sam opet malo pojela, tek da ne bude da ništa nisam jela. Čudo jedno.
Jooooj što mi ide na živce ona nafrakana voditeljka Dea na živce, znači stvarno je potrebno imati želudac za neke ljude i njihova baljzganja. Fuj.
Imam, ali su daleko.Biće bolje sad kad si došla kući.Ipak je kuća bolje okruženje nego bolnica.Jedino što si sama i nema ko ništa da ti pomogne.![]()
To sam i mislila,nemas nikog blizu.Imam, ali su daleko.
Danas sam dobila novu poluiformaciju, videću sutra, možda ću više znati. Ako bude kako se ja nadam, možda ću moći da odem kod dece neko vreme. To bi bilo super. Neću ni da se nadam mnogo pa da se razočaram, praviću se za sad, da se ništa ne dešava.
Imam, ali su daleko.
Danas sam dobila novu poluiformaciju, videću sutra, možda ću više znati. Ako bude kako se ja nadam, možda ću moći da odem kod dece neko vreme. To bi bilo super. Neću ni da se nadam mnogo pa da se razočaram, praviću se za sad, da se ništa ne dešava.
Mislim da nije loše da snimiš to koleno, za svaki slučaj. SrećnoDobro veče.
Izgleda da ću morati kod dr.
Bol u nozi ne prolazi.
Sačekaću dan-dva, ako se bol ne smanji odoh bez zakazivanja.
Kod mene tako krene, boli par dana, prestane, miruje neko vreme, onda opet počne i tako u krug.
Maži gelove, krkaj se lekovima protiv bolova, ne preterujem, popijem kad je baš neizdrživo, obično uveče da lakše zaspim.
Mislim da nije loše da snimiš to koleno, za svaki slučaj. Srećno![]()
Prošli put kad me bolelo nije bilo slobodnih termina kod fizijatra. Ni kod reumatologa.
Mackala sam se i prošlo je.
Sad je opet počelo.
I ne boli me koleno, nego ispod kolena, tačnije onaj deo kad se noga savija sa spoljnje strane.
Hvala, Afro.
Ti si garant nategla neki ligamnet. Oni idu tuda.
КупусZnam samo da boli
I da mi je otečen zglob na nozi.
Namazala sam ceo taj deo.
Videću u toku dana kako će biti.
Mogu da se krećem to je najbitnije.
A bol je skoro istog intenziteta bez obzira da li mirujem ili se krećem.
Mislim smanji se posle mazanja i popijenog leka za bolove.
Proći će sad da li sam od sebe ili odlaskom kod dr.
Ali proći će.
Vuna. Zaista djeluje.Znam samo da boli
I da mi je otečen zglob na nozi.
Namazala sam ceo taj deo.
Videću u toku dana kako će biti.
Mogu da se krećem to je najbitnije.
A bol je skoro istog intenziteta bez obzira da li mirujem ili se krećem.
Mislim smanji se posle mazanja i popijenog leka za bolove.
Proći će sad da li sam od sebe ili odlaskom kod dr.
Ali proći će.