Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Dobro veče.
Slušam muziku.
Prestala sam da se nerviram, ako je to uopšte moguće.
Razmišljam se da gledam film.
Lepo sam jela i nisam preterala.
Ruka je danas prilično bolje hvala Bogu a to je stvarno važno.
Znam to po tome što me ne boli više kod nekih pokreta i što sam danas ručala desnom rukom, malo teže, ali jesam. I pušila bez bolova. Kada budem mogla da se češljam to će već biti blizu 90 posto pokreta. Radila sam i vežbe. Ide prilično bolje. To su lepe vesti, ali stvarno. 👍

Screenshot_20220118-140455_Chrome.jpg

Maska jesu lepo rekli 😼 .

"Ulica ju je vaspitala" pre neki dan (shvatam drugacije ne moze lose je mnogo na recima) boli previse.
To nije tacno te ne razumem cemu takve reci / uvek lose meni uvek najgore meni uvek to meni . . .
Na cas je lepo kada se prica o necemu drugom onda krene lose "u tvojim godinama ja sam " (drugo vreme drugo mesto sve drugacije ne moze se porediti ).
Ceo zivot sam se spremala za drugacije / slusala da ce biti drugacije / ceo zivot se pripremala za nesto drugo / odjednom sve ovo ne mogu da dodjem sebi.

Slusam da mi bude bolje 💖 lakse je kada napisem 💖 lakse je kada ne drzim u sebi 💖 trudim se da nadjem nesto veselo gledambu dobro.

Poslednja izmena:
Danas nam je majstor konačno promenio ventil, nastavke i plovak u kupatilu, dva puta smo kupovali delove i dva puta je dolazio. Jedan problem rešen.
Na malom šporetu možemo sasvim ok da spremimo, hvala Bogu, dok ne dođu da nam zamene novi šporet.
Mužu je noga ok, ali ga još boli.
I mene je ruka danas bolela više, ne znam zašto.
Što se tiče drva za njih dve, ništa nije rešeno, a kako će se rešiti, ne znam. Stvarno ne mogu o tome da mislim.
Ćerka je otišla malo napolje sa drugaricom da se izduva.
Bar smo obezbedili ponovo normalne uslove za život.
Od stresa do stresa ne stižem ni da se odmaram, iako vremena dovoljno, džaba kad mi nije bilo dobro.
Sad sam tek prilegla da odmorim malo dušu, pokušaću da dremnem.
Bitno je da se rešava već sada po redu sve, jedno po jedno i rešiće se.

Imali smo 15 kubika ali je novi šporet sve pogoreo ranije pa su ostale bez drva. Muž im je obezbedio drva, ali su potrošile. Sad ne mogu da nađu nigde. Nisu imale para da kupe. Sad trenutno ih nema sve i da zajmimo da platimo. Ako ne nađu uvućiće se u dve sobe i grejati na struju, šta će.
Ja sebi ne mogu da pomognem trenutno, kamoli njima dvema.
Još ću primiti manju platu i šta još ima da se kaže... Moramo nas dvoje pokrivati svoje troškove ovde i moje lečenje.
Previše se one oslanjaju na nas, ali nemaju na koga drugog.

Imali smo 15 kubika ali je novi šporet sve pogoreo ranije pa su ostale bez drva. Muž im je obezbedio drva, ali su potrošile. Sad ne mogu da nađu nigde. Nisu imale para da kupe. Sad trenutno ih nema sve i da zajmimo da platimo. Ako ne nađu uvućiće se u dve sobe i grejati na struju, šta će.
Još ću primiti manju platu i šta još ima da se kaže... Moramo nas dvoje pokrivati svoje troškove ovde i moje lečenje.
Pa i ne treba neka se oslone na sebe same. Izvini ali 15 metara drva je količina, malo su se zanele čini mi se.

Pa i ne treba neka se oslone na sebe same. Izvini ali 15 metara drva je količina, malo su se zanele čini mi se.
To i moj muž kaže. Bilo je tu drame i drame, nek ne dotera sad nego posle, nemoj sad da seče, naći ćemo i sve tako. Sve su nam živce pokidale koliko su nerazumne obe. Ali šta će on, ne može da ih pusti, šta ćeš.

Ako nemaju TA peći, kada dobiju račun od grejanja na struju, ima da se šlogiraju. Grejanje na struju je isplativo samo sa TA pećima. Inače su naebale.
Ta zaova je radno sposobna, pretpostavljam. Ako nema posla u frizeraju, ima valjda negde drugde

Ne znam da li ima, sigurno da ima, ali je ona jedan sebični koristoljubivi parazit, i ne traži ga. Rešenja ima puno za njih dve, ali su one em maloumne, em bezobrazne. Naročito zaova. Svekrva je izdržava. Svekrva je ceo život bila normalna i pomagala sve što je mogla, ali ima parazita na grbači. Njima dvema sve smeta i ništa im nije dovoljno dobro, i stalno kukaju.
Iskreno nepodnošljive su. Možete i ne morate da mi verujete, ja sam samo snaja.
Sve je tako i sve je istina, ali ih nećemo pustiti da crknu, naše su.

Neka se Bogu mole za naše zdravlje svaki dan, to im je pametnije, a zaovi će doći na red da promeni život i radi nešto pre ili kasnije, jer ničiji bezobrazluk nije bio doveka, pa neće ni njen.

Dobar dan.
Treba nam po ovoj zimi i ledu ići na fizikalne ove nedelje. Moramo biti izuzetno oprezni.
Zaova je tražila pare na zajam, kad legne plata, ali sam joj rekla da mora da vrati, i rekla je vratiće. Radila sam za posao malo, javila se, i zvali smo ponovo Tehnomaniju. Još nisu došli iz servisa iako smo tražili odmah zamenu, ne jebu nas dva posto. Bio je muž 4 puta i zvali smo jedno 15 puta. Neverovatni su. Napisala sam broj tržišne i broj zaštite potrošača, pa čekam sutra da vidim da li će doći. Spremna sam na gotovs.
Muž i ćerka su uzeli hranu na ček, jer smo ostali bez para.
Kupatilo je popravljeno i mali šporet radi, hvala Bogu, bar možemo da živimo normalno.
Dao Bog da se posle ove nedelje terapija skroz oporavim.
Muža još boli noga, ali i on šta će, juri i sve, jer da se živi i oporavimo i idemo moramo.
Biće bolje.
Sve će ovo proći i biće posle sve opet normalno hvala Bogu.
Bolje sam i sa živcima, a i to je itekako važno.

Dobro veče.
Nekako smo pregurali odlazak i vraćanje, samo da se vodi računa mora.
Ali je na terapiji bilo zanimljivo.
Imala sam na magnetu neku ženu kao društvo, i site smo se ispričale. Ovi popodne su isto ekspeditivni i ažurni, tako da je sve išlo brzo i bez čekanja. Došli kući, komšija poslao pihtije. To samo muž jede ali nema veze, biće to njemu taman fino dva dana za večeru uz čajnu.
Kad sam došla kući kafa i cigara ko melem, a došlo mi i toplo u stanu posle ove zime napolju. Muž je taman stigao da gleda poslednju četvrtinu utakmice.
Treba da zovem svekrvu, ali posle ću. Ovaj termin je mnogo lakši nego ujutru, posle ručka s mirom popijem kafu, spremim sve i idem bez žurbe. Mislim da nam je lakše, meni bar jeste. Našla sam adekvatnu kombinaciju da obučem da mogu sve bez presvlačenja da radim a da mi nije zima napolju.
Ruka sada boli, ali sada znam da je to ok. Posle terapije kad dođeš kući kao da si se rodio.
Sad se osećam tako lepo, konačno malo za promenu, posle mnogo vremena slušaću muziku sa malo radosti.

znaći ipak ćeš im dat pare. z:mrgreen:
Ne nego pozajmiti. Moraće da vrati. Svekrva dobija 20.000 od Vučića pa će mi vratiti.
Što se tiče za dalje radićemo muž i ja u dogovoru. Zavisno od situacije, svaki slučaj tretiraćemo posebno. Nemam nameru da nas ostavim na cedilu zbog parazita, a ovo radim zbog svekrve, ona je to od mene zaslužila.

Slušam muziku, kosa mi se još nije umastila, lepo izgledam konačno ponovo za promenu, malo su mi se smanjili podočnjaci, čim sam ponovo počela da spavam normalno. I kilaža mi je ok, 76 kg, da skinem kg do povratka na posao i ja sam svoj cilj za izgled ispunila, uz sve svoje teškoće. Sad će neko reći kako je to trivijalno, ali čekaj ako odlučim da nađem drugog muža kako ću :mrgreen:
Šalim se naravno.
Mnogo volim da budem sebi lepa, to mi daje onako malo života, ne znam zašto, ali tako je.

Back