Vexy
Buduća legenda
- Poruka
- 34.730
meni se pokvatio frizider
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i ne treba neka se oslone na sebe same. Izvini ali 15 metara drva je količina, malo su se zanele čini mi se.Imali smo 15 kubika ali je novi šporet sve pogoreo ranije pa su ostale bez drva. Muž im je obezbedio drva, ali su potrošile. Sad ne mogu da nađu nigde. Nisu imale para da kupe. Sad trenutno ih nema sve i da zajmimo da platimo. Ako ne nađu uvućiće se u dve sobe i grejati na struju, šta će.
Ja sebi ne mogu da pomognem trenutno, kamoli njima dvema.
Još ću primiti manju platu i šta još ima da se kaže... Moramo nas dvoje pokrivati svoje troškove ovde i moje lečenje.
Previše se one oslanjaju na nas, ali nemaju na koga drugog.
To i moj muž kaže. Bilo je tu drame i drame, nek ne dotera sad nego posle, nemoj sad da seče, naći ćemo i sve tako. Sve su nam živce pokidale koliko su nerazumne obe. Ali šta će on, ne može da ih pusti, šta ćeš.Pa i ne treba neka se oslone na sebe same. Izvini ali 15 metara drva je količina, malo su se zanele čini mi se.
Ako nemaju TA peći, kada dobiju račun od grejanja na struju, ima da se šlogiraju. Grejanje na struju je isplativo samo sa TA pećima. Inače su naebale.Imali smo 15 kubika ali je novi šporet sve pogoreo ranije pa su ostale bez drva. Muž im je obezbedio drva, ali su potrošile. Sad ne mogu da nađu nigde. Nisu imale para da kupe. Sad trenutno ih nema sve i da zajmimo da platimo. Ako ne nađu uvućiće se u dve sobe i grejati na struju, šta će.
Ja sebi ne mogu da pomognem trenutno, kamoli njima dvema.
Još ću primiti manju platu i šta još ima da se kaže... Moramo nas dvoje pokrivati svoje troškove ovde i moje lečenje.
Previše se one oslanjaju na nas, ali nemaju na koga drugog.
Ne nego pozajmiti. Moraće da vrati. Svekrva dobija 20.000 od Vučića pa će mi vratiti.znaći ipak ćeš im dat pare.![]()