gost 435474
Aktivan član
- Poruka
- 1.496
Slušala sam muziku kao car, konačno. Uživala sam večeras u muzici. Prijalo mi je mnogo. Konačno počinjem da se osećam bolje.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obećali su da će sutra doći.Šta je sa šporetom?
Na Romaniji minus 26...na Igmanu,ne smijem ni zamisliti.Minus jedanaest skoroprevise je / minus sedamnaest sinoc ovde (kazu u centru minus dvadeset da je bilo).
Kako ti je voda zaledila u kupatilu? Ne grijes nikako? Ako ne grijes,onda moras vodu zavrnuti jer mogu cijevi popucati.Dobra noc svima.
Pustim vodu u kupatilu ona zaledila / nema vode dobro je kaplje / ostavim tako da stoji posle je dosla / ostavljena je da kaplje.
Nekih minus deset je / mozda vise od toga / preterano / dugo nije bilo ovakve hladnoce / godinama vec.
Grijes li ikako kucu ili stan?Ne / znas koliko para za struju bi bio da se greje kupatilo / ostavi se otvorena voda da curka kako se ne bi zaledila / idi bre daleko bilo.
Obicna sam osoba odakle mi pare da kupim moje a hvala lepa ideja / neko je vec ukljucio na kratko da se ugreje kupatilo nocas / lozi se da jedna prostorija bude topla ostalo ne (sada se to izbegava zato sto mnogo dimi / nemam sa tim isto nista).Grijes li ikako kucu ili stan?
Eventualno pucanje cijevi ti moze dati vise troskova nego placanje struje.
Ne znam kako to curkanje vode moze doprinijeti da voda ne zaledi,ako su tempetature bas niske.
Najgore moguce / uvalili nam pokvareni Asus laptop / mnogo para islo na popravke gde ih ima (tada ti nisu ni znali sta rade ne znaju ni sada vrv.kasne mnogo za znanjem) dok nismo prestali da ga koristimo prestali da dajemo pare za internet / presli na telefone.Moje iskustvo sa Tehnomanijom se pokazalo kao pozitivno.