Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Ja sam na nekim sastancima i u nekoj gužvi, a danas ćemo naručiti karađorđevu i ćevape, ćerka će da ode da donese, pa ćemo obeležiti svečani ručak, iako radim, verovatno ćemo kad završim. Kupila sam mužu simboličan poklon, milku sa celim lešnicima od 300 g, sve ima, i parfem, i majicu je uzeo pre neki dan, i garderobu, a on voli sam da bira, pa sam rešila da mu kupim samo neki slatkiš. Pošto bombonjere ne sme zbog stomaka, kupila sam mu ovo što jede i inače i voli. Sad je situacija takva da je poklon takav. Nekih godina nije bilo poklona ni za jedno, ali uvek smo obeležili ručkom. Bitna je pažnja.

Ćerka je isprobala Pronto pa ćemo videti efekat pa ću vam javiti
@mali roker da četka je super, ćerka konačno sredi kosu bez problema
@Affro* drvenu dasku i tražim, moram ići na pijacu. Ova drvena koju imam je dotrajala. Drvene jedino i priznajem.
Imaš i na pijaci na BB ali je veći i bolji izbor na Vidikovačkoj. 52 ti staje baš sa te strane gde prodaju svu tu drvenariju, prilično je veliko ćoše ima svačega.

Nisam se nervirala, naprotiv, rekla sam joj da te kletve ostavi za svoje selo i da sve sto je uputila meni i mojoj deci neka se desi njoj i da smo mirmi. Poče da plače, što će reći da nije baš lepo mislila, pa sve ponablja bog je dobar, nog je velik, ja rekoh jeste al to se misli pre nego počne da se laje i da prestaneš da cmizdriš jer sam ja mnogo dobra al mnogo mrzim te proseravače kao što si ti. Glupača. Posle je sestra pita šta je bilo, a ona sve ufće kao boli je glava od noćas. Ne mogu ni da pišem šta je sve izgovorila budala, samo zato što sam joj rekla da nema smisla da šušti kesom od 05h i celu sobu izbudi žena je gluva i to ne čuje, tvrdi da se ništa nije čulo, a svi posedali u krevetima zbog budale.
Свашта од људи...
Моја мама је била са још две жене две ноћи, оне су сутрадан након операције отишле, и полудела је са њима. Прва је пушила на прозору и дим им је улазио у собу. Чим је оперисана потрчала је да запали (!?). А друга није могла ту ноћ да спава па је у 3-4 ујутру пустила ТВ. Каже мама, ем сметла светло, ем је напањила, ем је гледала неке што се свађају. Без пардона обе.
Каже мама, шта ћу, нисам дошла у хотел а ни немам снаге да се свађам.
Она је остала до следеће недеље и после су јој дошле неке сасвим ОК жене, редовно се чују телефоном.
Има разних људи...

Stigao mi je paket iz firme, onaj znak pažnje za sve koji su imali kovid :heart:
Ukućani su vrlo zadovoljni
Sad bih ja vama napisala šta sam dobila, al onda ću obelodaniti gde radim, a nemam baš prava na to.
Sve u svemu, danas kao da smo naručili, stiže pažnja sa svih strana :lol:
Ne znam šta da obučem, ne mogu novu trenerku jer mi je hladno gore, a još bih i neku varijantu malo da bude casual, a ne sportska, juče sam crkla do 11 uveče od posla i nisam imala snage da se farbam.
Imam lepih stvari, ali je još uvek hladnjikavo u stanu, a ja ne bih da se mrznem. Ali bih rado da obučem nešto usko da pokažem da sam smršala :lol:

Свашта од људи...
Моја мама је била са још две жене две ноћи, оне су сутрадан након операције отишле, и полудела је са њима. Прва је пушила на прозору и дим им је улазио у собу. Чим је оперисана потрчала је да запали (!?). А друга није могла ту ноћ да спава па је у 3-4 ујутру пустила ТВ. Каже мама, ем сметла светло, ем је напањила, ем је гледала неке што се свађају. Без пардона обе.
Каже мама, шта ћу, нисам дошла у хотел а ни немам снаге да се свађам.
Она је остала до следеће недеље и после су јој дошле неке сасвим ОК жене, редовно се чују телефоном.
Има разних људи...
Ovde ne može da se puši na prozoru jer su kreveti uz, s tv ne može da bude uključen posle 23h jer se spava, gledaju sa laptopa i telefona ko ima i mora da utiša, i ovo se bar meni za ovoliko vremena još nije dešavalo, da ovakve ludetine sretnem.

Ovde ne može da se puši na prozoru jer su kreveti uz, s tv ne može da bude uključen posle 23h jer se spava, gledaju sa laptopa i telefona ko ima i mora da utiša, i ovo se bar meni za ovoliko vremena još nije dešavalo, da ovakve ludetine sretnem.
samo da ti ne bude u smeni sledeći put, ako se pogodi tako traži da ideš u drugu sobu bez pardona, došla si da se lečiš a ne da te maltretira bilo ko...hebote ko tebe teši po bolnici, svašta....ovaj narod skroz odlepio u svim pravcima....

Ljubinka, srećna godišnjica braka.
Mi imali zanimljiv dan.
Predveče se malo prošetali, usput srela jednu komšinicu, popile čaj u stanu.

Kako se divim snažnim i pozitivnim ljudima.
Ulepšala mi je veče.
Šta sve ljudi pretovare preko svojih leđa i to sve sa osmehom, retko pozitivna osoba, a u sadašnje vreme još ređe videti i poznavati takvu osobu.
Izvinjavam se na podužem postu, ponele me emocije i to pozitivne.

Ljubinka, srećna godišnjica braka.
Mi imali zanimljiv dan.
Predveče se malo prošetali, usput srela jednu komšinicu, popile čaj u stanu.

Kako se divim snažnim i pozitivnim ljudima.
Ulepšala mi je veče.
Šta sve ljudi pretovare preko svojih leđa i to sve sa osmehom, retko pozitivna osoba, a u sadašnje vreme još ređe videti i poznavati takvu osobu.
Izvinjavam se na podužem postu, ponele me emocije i to pozitivne.

Hvala Rokerko! 💕 💕 💕
Baš je divno ovako nešto lepo pročitati :heart:

samo da ti ne bude u smeni sledeći put, ako se pogodi tako traži da ideš u drugu sobu bez pardona, došla si da se lečiš a ne da te maltretira bilo ko...hebote ko tebe teši po bolnici, svašta....ovaj narod skroz odlepio u svim pravcima....
Neverujem jer je ostala posle mene, tako da će i doći posle, bar se nadam. Ne mogu da tražim ništa jer samo u toj sobi ima 5 kreveta za sarkome, linfome, hočkine i šta ti znam još, drugih 5 je za ginekologiju, od ukupno 100 kreveta za žene na odelenju. Hbg ko te pita, odćutiš, otrpiš i odeš kući. Mogu ja da je iskuliram, i žešće sam smarače umela da ne vidim, mogu i nju. Budaletina bre.

Neverujem jer je ostala posle mene, tako da će i doći posle, bar se nadam. Ne mogu da tražim ništa jer samo u toj sobi ima 5 kreveta za sarkome, linfome, hočkine i šta ti znam još, drugih 5 je za ginekologiju, od ukupno 100 kreveta za žene na odelenju. Hbg ko te pita, odćutiš, otrpiš i odeš kući. Mogu ja da je iskuliram, i žešće sam smarače umela da ne vidim, mogu i nju. Budaletina bre.

Купи слушалице други пут и игнориши.

Muku mučim sa nekim tenderom, posla preko glave, a jedva čekam kraj dana i vikend da se malo odmorim. Ovo mi je baš mozgalica sad. Zakazala sam sastanak Bugarima da mi daju zeleno svetlo ako je ok priprema.
Nešto sam sva neispavana danima, onda sam u konfuziji trenutno s poslom, nikako da se iščupam posle bolovanja od svog zaostalog posla, onda neke mozgalice i potpuno nove situacije koje niko do sad nije radio (u toj jednoj mojoj oblasti je to sasvim uobičajeno da ja moram da postavljam stvari od nule), ali se tešim što sam konačno dosta bolje sa zdravljem, osim što sam još jako umorna i imam previše posla, i što sam sebi lepo ugodila sad od ovog bonusa sa nekoliko lepih kupovina, da bar malo dušu proveselim, i što smo se skoro vratili u svoj normalan život.

Back